Şimdi Ara

HDMI to VGA + 3 RCA Çevirici Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime hadiye olark birtane psp aldım. fakat sorun çıktı şu an aldığım yerde. eğer çaılışmaz sa ya para iyadesi alıcam yada üstüne para ekleyip ps3 alıcam. yalnız evde sadece tüplü televizyon var. LCD yok. internette bu kabloyu gördüm.

Aranızda bunu kullanan var mı? Bununla LCD monitöre bağlamak istiyorum. Eğer işe yarıyorsa ve psp yapılmazsa büyük ihtimal bunu alırım.

Buda GG ilanı

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/hdmi-to-vga-3-rca-cevirici-kablo-hizli-kargo-49647931

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 3 Ocak 2012; 12:29:15 >

• benim bildiğim digital yayından analog'a dönerken ekstra donanım gerekli
    yani hdmi dan vga ya dönerken vga box kullanılmalı diye biliyorum
  • Ben bu kabloyu, ps3 ü projeksyona bağlamak için alıcam. Benimde araştırdığım bir ürün, uygun fiyatlı bulursam alıcam, ki senin verdiğin link ilgimi çekti hemen sipariş edeyim. Ben araştırdım 120-130TL felam deyorlardı sanırım ben analog kablodan HD görüntü teknolojisini keşfeden kabloyu bulmuşum.
  • bende var o kablodan tv ye bağlamıştım ama görüntü alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyk -- 3 Ocak 2012; 13:41:46 >
  • Bana ters düşünüyorsunuz gibi geldi. HDMI ucu ps3 e girmiyor bunun sanırım. TV ye giriyor. Dijitalden analoga değilde analogdan digitale çeviriyor gibi. VGA box gerekli gibi. Ama ps3 her türlü tüplü tv ye bağlanır amaç o ise buna gerek yok ki. Scart dönüştürücü geliyor ps3 ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bana ters düşünüyorsunuz gibi geldi. HDMI ucu ps3 e girmiyor bunun sanırım. TV ye giriyor. Dijitalden analoga değilde analogdan digitale çeviriyor gibi. VGA box gerekli gibi. Ama ps3 her türlü tüplü tv ye bağlanır amaç o ise buna gerek yok ki. Scart dönüştürücü geliyor ps3 ile.

Kaynağın HDMI, hedefin VGA olması gerektiğinden, aksi halde çalışmayacağından bahsetmişler.

ÖNEMLİ NOT : Bu cihazla HDMI girişi olan bir cihaza VGA çıkışı olan başka bir cihazdan görüntü aktaramazsınız.
    Örnek vermek gerekirse; Ekran kartı çıkışınız HDMI olsun monitörünüz yada LCD televizyonunuzun girişi VGA olsun.
    Bu kabloyu ekran kartınızın HDMI çıkışından monitör veya LCD televizyonunuzun VGA girişine bağlamak için kullanabilirsiniz.
    Diğer taraftan ekran kartı çıkışınız VGA olsaydı ve monitörünüz veya LCD televizyonunuzun girişi HDMI olsa idi bu kabloyu kullanamazdınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bana ters düşünüyorsunuz gibi geldi. HDMI ucu ps3 e girmiyor bunun sanırım. TV ye giriyor. Dijitalden analoga değilde analogdan digitale çeviriyor gibi. VGA box gerekli gibi. Ama ps3 her türlü tüplü tv ye bağlanır amaç o ise buna gerek yok ki. Scart dönüştürücü geliyor ps3 ile.

Kaynağın HDMI, hedefin VGA olması gerektiğinden, aksi halde çalışmayacağından bahsetmişler.

ÖNEMLİ NOT : Bu cihazla HDMI girişi olan bir cihaza VGA çıkışı olan başka bir cihazdan görüntü aktaramazsınız.
    Örnek vermek gerekirse; Ekran kartı çıkışınız HDMI olsun monitörünüz yada LCD televizyonunuzun girişi VGA olsun.
    Bu kabloyu ekran kartınızın HDMI çıkışından monitör veya LCD televizyonunuzun VGA girişine bağlamak için kullanabilirsiniz.
    Diğer taraftan ekran kartı çıkışınız VGA olsaydı ve monitörünüz veya LCD televizyonunuzun girişi HDMI olsa idi bu kabloyu kullanamazdınız.

Farkettim sonradan ancak yine VGA box bu kadar pahalı iken nasıl daha önce bulunamamış bu diye düşünüyorum. Sanırım ps3 te değilde hdmi çıkışlı dvd veya receiverlarda kullanılır gibi. Çünkü hdmi-dvi sonra vga ya dönüştürdğümde monitorden görüntü alamamıştım. Bu da benzer mantık. HDCP filan işin içine de girince benim kafa karıştı iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

10 liraya buldum:

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/polygold-hdmi-to-vga-donusturucu-kablo-1-5-mt-50313037

bu aynısı değil. bunda sadece görüntü aktarılıyor. benimsorduğumda ise hem görüntüyü hem sesi aktarıyor.
  • Şimdi bir şey sormak istiyorum. bende philips 170c e bağlamak istiyorum . Bu kabloyu alınca ps3 de ki görüntü monitöre gelecek herhalde. Ses için ne yapacağız onu tam anlamadım.
  • Alacaktım fakat satıcı bile garanti edemedi, projektörde sorun olabilir diyor. vaz geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Şimdi bir şey sormak istiyorum. bende philips 170c e bağlamak istiyorum . Bu kabloyu alınca ps3 de ki görüntü monitöre gelecek herhalde. Ses için ne yapacağız onu tam anlamadım.

RCA kablolarını da çevirici ile hoperlöre bağlayacaksın ses oradan gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

Kardeşime hadiye olark birtane psp aldım. fakat sorun çıktı şu an aldığım yerde. eğer çaılışmaz sa ya para iyadesi alıcam yada üstüne para ekleyip ps3 alıcam. yalnız evde sadece tüplü televizyon var. LCD yok. internette bu kabloyu gördüm.

Aranızda bunu kullanan var mı? Bununla LCD monitöre bağlamak istiyorum. Eğer işe yarıyorsa ve psp yapılmazsa büyük ihtimal bunu alırım.

Buda GG ilanı

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/hdmi-to-vga-3-rca-cevirici-kablo-hizli-kargo-49647931

hdmi to rca kablo deneyen varmı acaba ?

görünü ve sesi arada cevirici olmadan ietebiliyormu acaba ?

• bu kablo ile sadece ses iletmek istiyorum sıkıntı yaratırmı?

tv den amfi receivere ses iletmek istiyorum
  • HDMI to VGA da sadece kablo olanlar sorunlu , görüntü ve ses için converter box almanız gerekiyor. nedeni iki girişte ayrı frrekansta çalışıyor. istanbul perpa da sağlam kalıteli box lar 50usd civarıda
  • Bu kabloları HDMI to RCA, yani telefonun HDMI çıkışından, analog cihaza (HDMI 'dan Analog cihazın - "Audio in - Video in" kanalına )
    bağlayıp deneyen oldumu ?

Box gerekmediğini düşünüyorum ...
  • Bu kabloları HDMI to RCA, yani telefonun HDMI çıkışından, analog cihaza (HDMI 'dan Analog cihazın - "Audio in - Video in" kanalına )
    bağlayıp deneyen oldumu ?

Box gerekmediğini düşünüyorum ...
  • Surumden S kullanıcısına yanıt
    Yıl 2017 olmuş ve şu anda kullanılan çevirici kablolar gayet kullanışlı..
    Ben 35 TL'ye ses çıkışlı bir tane aldım, üstüne 2 tane de farklı marka ucuzundan (13 TL) aldım. Hepsi de standart ofis/ev işlemleri için iş görüyor.

Şu anda ben de konu başlığındaki HDMI > to 3RCA çıkışlı kablo için araştırma yapıyorum. Yabancı sitelerde 3 dolar. Ancak çalışıp çalışmadığını geldiğinde göreceğim. Çalışmıyor olacağı durumda 100 TL verip box alacağıma, elimdeki HDMI to VGA'dan da çevrim alabileceğim, ucuzundan bir VGA to 3RCA çevirici alıp takmayı deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.