Bildirim
HDMI to VGA sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dönüştürücünün adaptörünü takmalısın. -
-
Sadece ses kablosu için giriş mi var. Çözünürlüğü ayarladın mı adaptörsüz olduğu için 1080 vermeyebilir çıkış çözünürlüğünü düşürerek dene monitörün aynı çözünürlüğü desteklemesi gerekiyor. Çalışmazsa adaptör girişi olanlardan al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cilduz -- 5 Mayıs 2018; 12:22:42 > -
Monitörün çözünürlüğünü nasıl değiştirebilirim evde bilgisayarım yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece ses çıkışı var ve monitörüm max. 1600-900 ayarına yükseliyor acaba monitörüm ps4 ü mü destekşemiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende benzer monitör var akşam veya sabahleyin dener bilgi veririm istersen bendekini gönderirim sorunsuz çalışıyorsa. -
-
Aynen yalnış ürünü almışsın. -
Sizdekine benzer ürün ben de kullanıyorum. Ama Usb kısmı da var benim kullandığımda o usb’yi de konsola takıp güç vermek gerekiyor yoksa görüntü alamıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam beslemesiz ürün aldığınızdan görüntü vermiyor. sizin kullandığınız PS3 için -
Anladım çok teşekkürler hepinize
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X