Şimdi mevcut monitörüm'de sadece displayport var malum ps4 'de de sadece HDM ben ne denediysem ne ettiysem ps4 ile displayport üzerinden görüntü alamadım.Konuyu Asus teknik servisine de sordum cevap vermediler.Yabancı ps4 forumlarına baktım orada da displayport ile ps4 üzerinden görüntü alabilen yok.
Tv'nin konumu gereğince oyun oynamaya çokta müsait bir uzaklıkta değil.(Çok uzakta kalıyor) Önceden 3 monitör kullandığımdan böyle bir sorun yaşamıyordum ama Asus rog almak için diğer monitörleri sattım malum.Şimdi kalkıp ps4 içinde tekrar bir monitör almam saçma olacak.Bu yüzden ps4 dü bir şekilde displayport ile görüntü alacak şekilde çalıştırmam lazım.Bu konu hakkında bilgisi olan herhangi bir yerde bir yazı okuyan varsa yardımlarınızı bekliyorum.Üstte kullandığım kablolar var 3 farklı ürün kullandım hiç birinden görüntü alamadım.Görüntü alma haricinde başka bir amacım yok.(Ses için ses sistemi bağlayacağım sesi alma gibi bir derdim yok yani) Yardımlarınızı bekliyorum.
Fikri olan yok mu ?
bu soruna cozum buldunmu hocam
benzer durumdayım, sadece dp portlu monitorüm var ve ps4 pro almayı düşünüyorum. active adapter ile çalışması lazım deniliyor ama çalışıyor mu gerçekten?
Konuya çözüm bulabilen var mı ? Var ise bir yönlendirme sağlayabilir mi ?
dp porttan görüntü alamazsın hdmı kullanman gerekiyor. Dp monıtorum var daha once konuyu bende araştırdım ,sadece pcden ve destekleyen ekran kartlarıyla dp to dp yada dp to hdmı seklınde goruntu alabılırsın.Tekrar soyluyorum dp to hdmi kullanacağın için goruntu alamazsın.
Teşekkürler. O zaman vga girişine yönlenmemiz gerekecek.