Şimdi Ara

Hdmi VGA dönüşüm sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece hdmi girişi olan msi marka laptopum var monitörün de sadece VGA Girişi var. Dönüştürücü aldım fakat ekran sürekli gidip geliyor. Tüm çözünürlüklerde denedim ama olmadı. Başka laptop da denedim sıkıntısız çalıştı. Sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyp36

Sadece hdmi girişi olan msi marka laptopum var monitörün de sadece VGA Girişi var. Dönüştürücü aldım fakat ekran sürekli gidip geliyor. Tüm çözünürlüklerde denedim ama olmadı. Başka laptop da denedim sıkıntısız çalıştı. Sorun ne olabilir?
    quote:

Orijinalden alinti: Oyp36

Sadece hdmi girisi olan msi marka laptopum var monitörün de sadece VGA Girisi var. Dönüstürücü aldim fakat ekran sürekli gidip geliyor. Tüm çözünürlüklerde denedim ama olmadi. Baska laptop da denedim sikintisiz çalisti. Sorun ne olabilir?

Çift gpu'lu bir model mi dizüstü bilgisayariniz? Her iki ekranda da gidip gelme var mı? Grafik kartı sürücü ya da sürücüleriniz güncel mi? Güncel değilse güncelleyin. Bir de bilgisayarınızın hdmi çıkışını başka bir kaynakta direkt hmdi kabloyla ve mümkünse vga dönüştürücüyle tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 26 Şubat 2016; 22:14:26 >

• Çift GPU lu model sadece monitörde gidip gelme oluyor.laptop da ekran normal. Tüm sürücüler güncel suan. Aynı dönüştürücü ile lcd tv ye bağladım. Sadece tv de kırmızıliklar oluştu gidip gelme olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman muhtemelen hdmi çıkışında donanımsal problem var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.