Şimdi Ara

Hdsmart aydan aya ödemeli makinenin iptali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hdsmart aydan aya ödemeli makinenin iptali nasıl oluyor?yaklaşık 4 aydır kullanıyorum..teşekkürler

acil cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 17 Şubat 2010; 11:37:43 >

• İmzaladığınız anlaşmayı okumadığınız belli oluyor. Orada iptal edilirse şu kadar bedel ödenecek ve verilen bütün indirimler geri alınacak diyor. Kaç para yazdığını hatırlamıyorum ama 150-200 TL arası bir para ceza var. Eğer elinizde anlaşmanın bir kopyası varsa oraya bakın.
    Şimdiden geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzy76 -- 17 Şubat 2010; 13:38:51 >
  • ok sağol bakarım.zaten 7 aylık falan ödemesi kaldı.aynı paraya geliyo cezası ozaman
  • Eğer 1 senelik taahhüt verdiyseniz bence de en mantıklısı bu.
  • Neden iptal ettiriyorsunuz? Bende bu aralar HDSmart almayı düşünüyorum Bize fikir verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Neden iptal ettiriyorsunuz? Bende bu aralar HDSmart almayı düşünüyorum Bize fikir verirmisiniz?

Bende dün aldım HD sMART.Televizyona can geldi resmen.Özellikle Animal Planet ve Eurosport HD kanallarında görüntü mükemmel.Bu arada Animal Planet Türkçe değil.Eurosport ta Türkçe anlatım var.HD SMART Tv'den Milan-Manchester maçını HD olarak izledim,gerçekten görüntü nefisti.Yalnız mart ayı sonunda HD paket içinde yer alan HDTV Smart kanalı kapatılacakmış.Müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmada böyle bir durum olduğu ancak netlik kazanmadığı,ayrıca yeni HD kanalları eklenmesi durmunun da söz konusu olduğu belirtildi.HD paketi tavsiye ederim.
  • D-smartı Sadece HD Futbol için almak istiyorum,aylık ödeyeceğimiz tutar en az ne olur arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepe

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Neden iptal ettiriyorsunuz? Bende bu aralar HDSmart almayı düşünüyorum Bize fikir verirmisiniz?

Bende dün aldım HD sMART.Televizyona can geldi resmen.Özellikle Animal Planet ve Eurosport HD kanallarında görüntü mükemmel.Bu arada Animal Planet Türkçe değil.Eurosport ta Türkçe anlatım var.HD SMART Tv'den Milan-Manchester maçını HD olarak izledim,gerçekten görüntü nefisti.Yalnız mart ayı sonunda HD paket içinde yer alan HDTV Smart kanalı kapatılacakmış.Müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmada böyle bir durum olduğu ancak netlik kazanmadığı,ayrıca yeni HD kanalları eklenmesi durmunun da söz konusu olduğu belirtildi.HD paketi tavsiye ederim.

digiturk plus aldım.

• Görüntü kalitesinden memnunmuydunuz?
  • evet memnunum.hdsmart ı iptal ettirdim.beni arıyacaklarmış.155tl istediler.8 ayım daha varmış.bende inata bindirdim.iptal ettirdim...ikisine ödeyeceğim paraya süper pakete üye olurum daha iyi..
  • bugün iade ettim.arkadaşlar.iade olaylarını soracaklara cevaplayabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

bugün iade ettim.arkadaşlar.iade olaylarını soracaklara cevaplayabilirim..

selam bende iptal ettirmek istiyorum nasıl iptal ettirsiniz ne dediler ve herhangi bir ücret istedilermi

saygılar
  • Aydan aya verdğiniz fiyat ne kadar cihazla beraber. Full paketle diyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.