Şimdi Ara

Head-Direct RE0 - [İNCELEME]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir düşündüğüm RE0 ı sonunda yılbaşı indiriminin de etkisiyle 1 Ocakta satın aldım. Tatil sebebiyle 5 ocakta kargoya teslim edilen ürün TNT Express ile 8 Ocak gibi inanılmaz bir sürede Çin'den Ankara'ya ulaştı. Buradan Head-direct ve TNT ekiplerine tekrar teşekkür ediyorum :)

Ürünü 1 saat kadar önce ilk kez kulağıma taktım. Dinamik bir kulaklık olduğu için ses kalitesi üzerindeki yorumumu yaklaşık 100 saatlik Burn-In den sonra yapacağım. Şu anda ADDIEM kullanıyorum, RE0 ' ı ilk kulağıma taktığımda çok temiz bir ses ile karşılaştım ama yabancı forumlarda en iyi kulaklık olmaya aday gösterilen RE0 ın ADDIEM den çok farklı olmadığını söyleyebilirim, hatta ADDIEM in bas kalitesi daha iyi.

Dediğim gibi Burn-In den sonra bu konuyu tekrar yorumlarımla güncelleyeceğim.

• Hayırlı olsun. Re0 diğer bazı kulaklıklar gibi 100-200 saat burn in'e ihtiyaç duymuyor diye biliyorum. 20-30 saatten sonra tam performansına yaklaşacaktır. Aslında tam performans için iyi bir kaynağın yanında ufak da olsa bir amfi gerekiyor çünkü sahne o şekilde baya genişliyor. RE0 dinlemedim ama RE1 ile fiio e5 kullanınca sahne çok genişliyor. Ayrıca basslar da oldukça artıyor. Zaten ne istediğini bilerek aldıysan basslarına fazla takılmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Hayırlı olsun. Re0 diğer bazı kulaklıklar gibi 100-200 saat burn in'e ihtiyaç duymuyor diye biliyorum. 20-30 saatten sonra tam performansına yaklaşacaktır. Aslında tam performans için iyi bir kaynağın yanında ufak da olsa bir amfi gerekiyor çünkü sahne o şekilde baya genişliyor. RE0 dinlemedim ama RE1 ile fiio e5 kullanınca sahne çok genişliyor. Ayrıca basslar da oldukça artıyor. Zaten ne istediğini bilerek aldıysan basslarına fazla takılmazsın.

Kesinlikle dediğin gibi, basslarına fazla takılmıyorum, yanlız şu anki durumda mid ve tiz ler ADDIEM e göre çok çok önde değil sadece ufak bir fark var, bu durumdan basslara dikkat çektim. Bakalım, biraz ısıtalım sonra tekrar deneriz :)
  • utuman da vardı herhalde onunkinin dinlemiştim bana çok cılız gelmişti sesi
  • zaten bass severlerin cok tuttugu bi model degil. detay yakalamak isteyenler icin guzel bi tercih oldugunu dusunuyorum.
  • Kesinlikle bu kulaklık dünyasında hakkının yenildiğini düşündüğüm bir kulaklık. Ama bir bass kulağı olan bir kişiye çok zayıf kalacaktır orası kesin. Tam olarak tarz kulaklığı kendisi. Ki amfi ile kullanımda da oldukça iyi sonuçlar alındığı belirtiliyor.
  • Arkadaşlar anlaşılmayan bir nokta var :) ben bir bass-head falan değilim, bass çok seven bir insan da değilim, hep ayrıntı ve ses berraklığına önem veririm. Ancak burada belirttiğim şu: RE0 ADDIEM den mid ve tizlerde çok ileri değil, arada hafif bir berraklık farkı var. Yoksa ikisi de çok detaylı 2 kulaklık. Burada RE0 ın bass eksikliğini belirtmemin sebebi bu. yani ADDIEM herşeyi neredeyse aynı performans da yapıyor, bir de güzel bas veriyor. Heralde hiç bir audiophile sesi boğmadıktan sonra kaliteli bir bass sesinden rahatsız olmaz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle güzel bir RE1-RE0 karşılaştırması olsa tadından yenmezdi :) Gerçi yorumlara bakılırsa RE0 biraz emek istiyor. Herkesin, üstesinden gelebileceği bir cihaz olmadığı kesin.
  • ADDIEM bu kulaklık oluyor değil mi?

http://www.amazon.com/Apple-ear-Headphones-Remote-Mic/dp/B001N9YIJG

sonuç olarak hangisini tavsiye edersiniz?
  • Hayırlı olsun kulaklığınız. Ben de bir re0 sahibiyim. Ben de _AWESOME_ nickli arkadaşın bildiğinin tersine re0' ın 200 saatten sonra tam olarak kendine geldiğini head-fi de bir kaç kere okudum. Şu an 125 saatlik burn-in sürecini doldurdum. 200' e ulaşınca bende bir inceleme yapacağım. Sizinkini de merakla bekliyorum. Tekrardan hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Hayırlı olsun kulaklığınız. Ben de bir re0 sahibiyim. Ben de _AWESOME_ nickli arkadaşın bildiğinin tersine re0' ın 200 saatten sonra tam olarak kendine geldiğini head-fi de bir kaç kere okudum. Şu an 125 saatlik burn-in sürecini doldurdum. 200' e ulaşınca bende bir inceleme yapacağım. Sizinkini de merakla bekliyorum. Tekrardan hayırlı olsun

Merhaba bu RE0'ı nerden kaça aldınız ? kaç günde geldi ? Nasıl aldınız ?

Teşekkürler :)
  • Güzel kulaklık. Bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Hayırlı olsun. Re0 diğer bazı kulaklıklar gibi 100-200 saat burn in'e ihtiyaç duymuyor diye biliyorum. 20-30 saatten sonra tam performansına yaklaşacaktır. Aslında tam performans için iyi bir kaynağın yanında ufak da olsa bir amfi gerekiyor çünkü sahne o şekilde baya genişliyor. RE0 dinlemedim ama RE1 ile fiio e5 kullanınca sahne çok genişliyor. Ayrıca basslar da oldukça artıyor. Zaten ne istediğini bilerek aldıysan basslarına fazla takılmazsın.

hocam bu burn in olayı normal hoparlörde de oluyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.