Şimdi Ara

Healer da pot yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • healer da pot yapma işini bi arkadaş aç.ıklayabilir mi tam oalrak aradım ama ayrıntılı olarak bulamadım.

• benim bildiğime göre

healler level ine göre pot yapabilir sanırsam 60 lwl bi healler 720 lik pot yapıor

gelelim nasıl yapdığına
    en ezzik potlardan alıor 66 coıns lik dne
    sonra yandan sundier den kırmızı bi kağıt alıor kaç tane onlardan alıyorsa
    inn hostes in yanında ki great priest helena ydı sanırım ordan yapdırıor ve satıor

oldukça karlı iş

günde 10-20 bin sipariş alan var
  • 720lik heal pot yapıcaksan 60 heal,
    360lık heal pot yapıcaksan 50 heal,
    180lik heal pot yapıcaksan 40 heal,
    90lık heal pot yapıcaksan 30 heal skili vermiş olman lzm.
    Onuda sundrieste kağıdı var onları alıp ve heal potcudan holy water ile GREAT PRIEST HELENA da birleştiriyosun pot oluyo. Yani 1 prayer of favors + 1 holy water = 1 water of favors
    Yanlışım varsa düzeltin. Emin deilim ama böyle olması lzm.
  • 60 lvl olmadan olmuyo mu bu pot işi ?? :(
    bu kadar kısa sürede 2 mesaj atamzsınız a

• quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

720lik heal pot yapıcaksan 60 heal,
    Onuda sundrieste kağıdı var onları alıp ve heal potcudan holy water ile GREAT PRIEST HELENA da birleştiriyosun pot oluyo. Yani 1 prayer of favors + 1 holy water = 1 water of favors

10 tane kağıt ve 10 tane en ufak pottan vermessen yapmıyo diye biliyorum ben

@Prince1991
    bilmiyosun bari sallama ve yanlış bilgilendirmi insanları60lvldan önce 720lik pot yapamıyosun sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 6 Temmuz 2006; 23:20:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince1991

healer da pot yapma işini bi arkadaş aç.ıklayabilir mi tam oalrak aradım ama ayrıntılı olarak bulamadım.

xigenondaysan gel uygulamalı anlatayım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

@Prince1991
    bilmiyosun bari sallama ve yanlış bilgilendirmi insanları60lvldan önce 720lik pot yapamıyosun sadece

ne diyon kime diyon anlamadım ??????*

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince1991

quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

@Prince1991

ne diyon kime diyon anlamadım ??????*

sana diyodum ama pardon soru sormuşun yeni fark ettim.ben 60 olmadan olmuyo bu pot işi dedin samıştım tekrar pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 6 Temmuz 2006; 23:26:20 >

• AÇIKLAYAN HERKEZE TEŞEKKÜRLER
  • Pot Yapmak İçin Önce Master Olman Gerekiyor Yoksa Great Priest Murka ya Tıkladığın Zaman Master Priestlere Özel Menü Açılmaz.Master Olduğunda Açılan Menüde Yapabileceğin Potları Görüürsün.
  • yaw bence beyler dedıgınız le ıc alakası abıle yok herkez kendı kendıne sapıyor heal
  • arkadaşlar tartışmaya son noktayı koyuyorum. sundries npc'sinde ki pot yapma kağıtlarından en baştakinden alırsan en küçük potla beraber helena'ya verince küçük potlardan oluyo ve bu kağıtlardan sırayla alıp deneyin en fazla kaç yapabildiğinizi görün. bi de bunların 1440 lık olanları var. onlarıda blessed isimli pot yapma kağıdı ile yaparsın. ancak bu kağıtlar monsterlardan düşer ve bu potu cz'de en az 50k ya satarsın. ama bunu yapmak için sanırım 70 lvl olmak lazım. ben 1920 healken 720 lik pot çok yaptım ama satılmadı. memnun olmadım yani bu işten. sonra klana verdim. bu arada nickim KRALICE edena'da klana alıcak varsa pm atsın. ama akşam 9 dan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.