Şimdi Ara

health potları???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu health potları neden 14 saniyede bir basılıo chineese charımda sorun yok ama europe charda bööle bişi gördüm???

• avrupa char'larinin ozeligi bu..
    15 sn'de 1 pot basabiliyorsun ama sanirim vigor'lar buna dahil degilmiymis neymis.. oyle seyler de diyenler var.
  • %25 HP veren polar 3 sn. de basılabiliyor. Digerleri 14 sn.
  • nasıl iş bu :S başka bi deişle 2 3 lvl üstümüzdeki yaratıkları kesemicez yada 2 3 tane daldıında seri pt basmaıcazz çok kötüü yaff
  • sanırım bunun nedeni cleric lere daha çok ihtiyaç duyulmasını istemeleri yani adamlar takım oyunu oynıycak
  • quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

%25 HP veren polar 3 sn. de basılabiliyor. Digerleri 14 sn.

onlarımı biriktircezz :S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: sDaL

nasıl iş bu :S başka bi deişle 2 3 lvl üstümüzdeki yaratıkları kesemicez yada 2 3 tane daldıında seri pt basmaıcazz çok kötüü yaff

zaten verdiğiniz damagelerle mobları inletiosunuz. bi de chinese char gibi pot içmeyi mi istionuz?

ayağına da masaj yapalım mı?
  • unique keserken cleric kesinlikle lazım yoksa yer avrupalılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

nasıl iş bu :S başka bi deişle 2 3 lvl üstümüzdeki yaratıkları kesemicez yada 2 3 tane daldıında seri pt basmaıcazz çok kötüü yaff

zaten verdiğiniz damagelerle mobları inletiosunuz. bi de chinese char gibi pot içmeyi mi istionuz?

ya neyini inletionn lvl 11im lvl 12 yaratıgım bi championu bide generali geldi sadece 1 kere pot basabildim yattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iddd

unique keserken cleric kesinlikle lazım yoksa yerde avrupalılar ^^
  • avrupa çarının bir kötü yanıda bu, çok saçma 15 saniyede pot basarmı adam pot basamadan ölüyo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

ya neyini inletionn lvl 11im lvl 12 yaratıgım bi championu bide generali geldi sadece 1 kere pot basabildim yattım

e sende kendi lvlına dal olsun bitsin. ayrıca mutlaka partyde heal basan biri olmalı.

pvpde beyninize verecez zaten

forevır çayniiz

• oyunu bilmeyenler euro char açmasın diye böyle yapmışlar
  • Cleric her derde deva. lvl21 cleriğim ve istediğim partiye girip istidiğimi atabiliyorum..
  • Warrior Dual Axe char açtım 0 gapta daha ilk skiliyle tek vuruşta(aynı lvl yaratık) ölüyo daha neyinize yetmiyo
  • Hea benimde dual axe 17 lvl Wizardları kesmek çok güzel :) Ama 1 pvp bitince ve yatınca hp hemen dolmuyo ve adam 5 sn. geçtikten sonra yine vuruyo yatıyom xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.