Bildirim
Hearthstone Günlüğü (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Tebrikler hocam gayet iyi işe yaramaz kart çıkması daha çok sevindiriyodu beni dusta çevirip istediğini kendin yapıyosun sonuçta.Shadowform aslında güzel kart ama neden metada tutunamadı anlamıyorum magenin hero powerindan 2 kat güçlü bi daha basarsan 3 kat geçen arenada denk geldi hiç bişey koyamadım ortaya yenildim hero powerla 3-3 vurup indiriyor ne atsam. -
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Tebrikler hocam gayet iyi işe yaramaz kart çıkması daha çok sevindiriyodu beni dusta çevirip istediğini kendin yapıyosun sonuçta.Shadowform aslında güzel kart ama neden metada tutunamadı anlamıyorum magenin hero powerindan 2 kat güçlü bi daha basarsan 3 kat geçen arenada denk geldi hiç bişey koyamadım ortaya yenildim hero powerla 3-3 vurup indiriyor ne atsam.
Teşekkür ettim artık tozu altın kartlar için biriktiriyorum ondan kötü oldu işe yarar altın çıkması daha mantıklı :) Shadow form da, defansif hero power'ı ofansife çevirmek için önde olmak lazım diğer türlü kurtarmıyor sanırım. Malum o heal sadece hero için kullanılmıyor, bu sefer de deste etkisiz kalıyor. Biraz da class kartları eksiğinden dolayı yalnız kalıyor o kart gibime geliyor. İşe yarar bi deste kurulabilir mi ben de merak ediyorum açıkcası.
-
Ben daha işe yarar legend çıktıgına şahit olmadım gibi bişey Black knight hariç işe yararları kendim dustlamıştım o yüzden işe yaramaz kart çıkıyor hep golden olması daha çok sevindiriyo en azından :)Bende aynı şeyi düşünüyorum priestte daha önde oynamak için kartların eksik oldugu görüşüne katılıyorum yani 2 manaya 3 damage süper bi olay aslında en güçlü hero power oluyor jaraxxus u saymazsak.Zetalot şu anda 1x kullanıyor sanırım destesinde eskiden amaz da kullanıyordu.Her classta bu sorun var aslında huntera bak tamamen aggro oynamak için tasarlanmış bi class hero powerdanda anlaşıldıgı gibi nerfe rağmen hala aggro oynanıyor warrior zaten baktıgında çok zayıf bi class oynanabilmesi için bir sürü legend karta ihtiyaç duyuluyor.Rogue normal minyonlu bi desste oluşturamıyosun sırf spell üstüne kurulu bi class mage desen basic kartları çok iyi diğer classlara göre ama diğer kartları zayıf kalıyor.Warlock desen yine warriorla aynı sıkıntısı var aslında warlock kartlarına özgü bi deste oluşturamıyosun.Classlarda tabi bazı yönlerden zayıflık olucak ama her classta bu sorun olmamalı her kart bazı destelerde yer edinmeli oyunda o kadar çok gereksiz kart var ki.Bazıları eğlenceli kartlar onları anlıyorum ama bazıları tamamen gereksiz.
-
Epiclerde ciddi anlamda sıkıntı var evet -
27. Pack bir,kullanmayacagim kac epic ve rare,ustuste binen commonlar. Legendary i gectim artik,iseme yarar kartlar ciksa bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
29. Pack,ilk legendary : Hogger.
Yaninda Mad Bomber,Thrallmar Farseer,Explosive Trap,Starfall.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sırf bu yüzden Legend craftlamamaktan bahsetmiştik zamanında, talihsiz olmuş hocam.
@gokg -
Dün gece arenada 1e 2 gidiyordum. Son oyunda kartları biraz erken oynadık ve iş şansa kaldı. Fena şekilde uykum geldiği için ve şansıma güvenmediğimden çekildim. Normalde packleri açarken altında ne renk olduğunu kontrol ederim. Ona bile üşendim ve hemen açtım. Bir de ne göreyim. Archmage Antonidas. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Oyuna başladığım dönemlerde craftlamamak için kendimi zor tuttuğum bir karttı. Sonuç olarak uyuyamadım ve sabaha kadar deck oluşturmaya çalıştım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Finsternis
Dün gece arenada 1e 2 gidiyordum. Son oyunda kartları biraz erken oynadık ve iş şansa kaldı. Fena şekilde uykum geldiği için ve şansıma güvenmediğimden çekildim. Normalde packleri açarken altında ne renk olduğunu kontrol ederim. Ona bile üşendim ve hemen açtım. Bir de ne göreyim. Archmage Antonidas. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Oyuna başladığım dönemlerde craftlamamak için kendimi zor tuttuğum bir karttı. Sonuç olarak uyuyamadım ve sabaha kadar deck oluşturmaya çalıştım.
İyiymiş :) hayırlı olsun hocam. -
-
Yeniyim oyunda şu secret olatının sırrı nedir? Çıldıracam spell i counter yapacağı zaman anlıyorum ama oyle bi an geliyorki ne yapsam secret çıkıyor acaba bir tur boş donsem kalkarmı secret?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Secretlar sadece hunterda bulunan flare isimli kartla kalkar.Diğer classların yapıcağı şey ise secretı olan classların secretlarını ezbere bilmek ve sırayla denemek örneğin mage secret attı elinde 1 manalık minyon ve 5 manalık bi minyon var direk 5 manalığı atmazsın magenin kopyalama secretı varsa diye veya counterspell mi diye zayıf bi spell atarsın mesala coin elindeyse onu atarsın bu şekilde deneme yanılma ile öğrenebilirsin hunterdaki flare kartı ise denemeden direk kaldırır. -
karşımdakini alıcam bi kaç tur sonra 10 canı kalmıştı. bi kart oynadı okumadım da herosu yerine geçti tam hatırlamıyorum ama 5/5 minion çıkarıyordu baya süpriz olmuştu bana
birde bi kaç önerinizi alabilirim yeni başladım da öyle kartları nasıl elde edebiliriz -
O kartın adı lord jaraxxus warlock sınıfının legendary kartıdır ve warlock herosunu jaraxxusla değiştirir o 10 canını bırakma handlock destenin stratejisidir.jaraxxus 15 canla başlar 6-6 minyon çıkartır hero powerı 2 manadır.Böyle kartları elde etmek için packlerden düşük ihtimalle çıkar ortalama 25 packte falan diyim 70 packte çıkmamıştı bana bazen arka arkayada çıkabiliyor tabi.Yeni başladıysan forumda yeni başlayanlar konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_93120155/tm.htm dan ulaşabilirsin hepsini oku baya faydası olucak. -
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
O kartın adı lord jaraxxus warlock sınıfının legendary kartıdır ve warlock herosunu jaraxxusla değiştirir o 10 canını bırakma handlock destenin stratejisidir.jaraxxus 15 canla başlar 6-6 minyon çıkartır hero powerı 2 manadır.Böyle kartları elde etmek için packlerden düşük ihtimalle çıkar ortalama 25 packte falan diyim 70 packte çıkmamıştı bana bazen arka arkayada çıkabiliyor tabi.Yeni başladıysan forumda yeni başlayanlar konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_93120155/tm.htm dan ulaşabilirsin hepsini oku baya faydası olucak.
Teşekkürler, anladığım kadarıyla baya bi deck açmak lazım çünkü rank girdiğimde legendary kartlar oluyor hep karşımdakinde ben sıradan kartlarla oynuyorum. Arena sanırım bunun için en iyi yol.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahşap5
karşımdakini alıcam bi kaç tur sonra 10 canı kalmıştı. bi kart oynadı okumadım da herosu yerine geçti tam hatırlamıyorum ama 5/5 minion çıkarıyordu baya süpriz olmuştu bana
birde bi kaç önerinizi alabilirim yeni başladım da öyle kartları nasıl elde edebiliriz
6/6dır o ismi jaraxxsus kartın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X