Şimdi Ara

Hearthstone Günlüğü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
3
Favori
15.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahşap5

quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

O kartın adı lord jaraxxus warlock sınıfının legendary kartıdır ve warlock herosunu jaraxxusla değiştirir o 10 canını bırakma handlock destenin stratejisidir.jaraxxus 15 canla başlar 6-6 minyon çıkartır hero powerı 2 manadır.Böyle kartları elde etmek için packlerden düşük ihtimalle çıkar ortalama 25 packte falan diyim 70 packte çıkmamıştı bana bazen arka arkayada çıkabiliyor tabi.Yeni başladıysan forumda yeni başlayanlar konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_93120155/tm.htm dan ulaşabilirsin hepsini oku baya faydası olucak.

Teşekkürler, anladığım kadarıyla baya bi deck açmak lazım çünkü rank girdiğimde legendary kartlar oluyor hep karşımdakinde ben sıradan kartlarla oynuyorum. Arena sanırım bunun için en iyi yol.

Aynen dostum oyuna para yatirmadan biryerlere gelmenin en iyi yolu arena.Ama arenada pişmek için tecrübe lazim hem deck oluştururken hem oynarken.Streamer olarak Trump ve Guardsmanbob'u tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahşap5 kullanıcısına yanıt
    Arena için twichden yayınları izleyin arena başlı başına bi olay bence oyunun en zevkli tarafı arenada mesala boş geçilmicek kartlar vardır bunları öğrenirsin mana dengesini nasıl kuruyorlar onlara dikkat et.Kripp ve guardsmanbob u izleyebilirsin arena için.Kripp gündüz saatlerinde başlar yayına guardsmanbob geceye doğru bazen akşamdan başlıyor.
  • az önce arenada shamanın birinden en hızlı yenilgimi aldım. ilk ben baslıyordum en ufak 3 manalık kartım oldugundan pas geçtim. shaman dust devil + coin + dust devil attı. tekrar pas gectim. 12 vurdu. yere harvest golem attım. 3. turn flametongue koydu 20 yedim sigaramı yakıp hayatı sorgulamaya basladım.
  • Sabahin sacma sapan bi saati sacma bi hunter destesiylr oynuyorum hava yagmurlu yagmur dursa gidip pastanede kahvalti yapicam karnim ac uyku hat safhada Pyromancer attim yere atacak spellere bakiyorum sonra Unleash Wolf kombosuyla lethal yakaladigimi fark ettim wolfu attim pesinden unleash attim sonra baktim pyro calisti ne unleash kaldi ne bisey kapattim oyunu gittim yumurta kirdim cay demledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.

Board kontrolü tamamen bende olmasına ve sadece 1 kere saldırabilsem maçı kazanmama rağmen karşı mage bütün minyonlarımı tam 3 turn boyunca dondurmuştu hiç bişey yapamamıştım ve hertürlü kazanıyor olmama rağmen kaybetmiştim,deli oldum ya.

Aynı durum dün başıma geldi , sinirden İpad'i yere attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hearthstone Günlüğü

Az önce 2 thoughtsteal ile 2 tane jaraxxus çaldım İşin güzel yanı 1 tur sonra adam bir molten giant ile 1 tane mountain giant atıp arasında sunfury attı. 8 canı vardı direk yolo rag yapıp oyunu kazandım.

• Juggler 2 mimyonumun oldugu boardda 3 turda 8 kere kafama vurdu

• Ölümsüz kelthuzad ordusu
     Hearthstone Günlüğü

• Boş masaya doomsayer atan mage de gördüm.
  • Dark4Void D kullanıcısına yanıt
    O el minyon koymaman çok önemliyse yapabilir.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Ki bu strateji çoğu zaman da iş yapar.
  •  Hearthstone Günlüğü
    Şöyle bir pack açtım biraz önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harashi -- 5 Aralık 2014; 17:35:40 >
  • Mage oynamadığım burdan belli oluyor stratejilerini falan bilmiyorum dediğiniz doğru.
  • Harashi kullanıcısına yanıt
    2 legend yakalayamadım 1 packten falan diye yakınmaktan vazgeçiyorum.
  •  Hearthstone Günlüğü
  • Wild Pyromancer'in üstüne unleash atan priest de gördük.
  • 12 win aldık arenada çıkan 2 pack bi golden common bide 200 gold arkadaş kripp falan 12 winde 400 gold çıkarıp golden rare buluyor bize gelene bak içimdeki oynama isteğini sıfırlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 31 Aralık 2014; 20:50:55 >
  • matrix999 M kullanıcısına yanıt
    Blizzard'ın milleti kazıklama yöntemi işte, eskiden gold olmayan common bile geliyodu 12 winde onu değiştirdiler en azından buna bile şükretmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Blizzard'ın milleti kazıklama yöntemi işte, eskiden gold olmayan common bile geliyodu 12 winde onu değiştirdiler en azından buna bile şükretmek lazım

neyse ki diğer arenada golden flare ile 410 gold geldi biraz olsun rahatladık

not : arenada Deathwingi görür görmez alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 1 Ocak 2015; 3:35:44 >

• Shaman olarak paladine karşı oynuyordum. İkimizinde canı 8 in altındaydı, yerde benim 4 totemimden başka bir şey yoktu. Rakip slyvanas oynadı, elimde taunt olmadığı için stoneclaw ı bir şekilde geçerse oyunu kazanır diye düşündüm ve büyük bir risk alarak Ragnaros oynadım. Ragnaros heroya vursa oyunu ben alacaktım, yerdeki kartına Sylvanas a vurdu. Sylvanas ölünce 5 kartımdan Ragnaros u geçirdi kendi tarafına. Daha sonra 5/1 oranıyla heroya saldırdı ve beni yendi. Bir daha risk almam

Başka bir oyunda warrior olarak warlocka karşı oynuyordum. Yere Sneed's Old Shredder oynadım, sonraki turda rakip faceless ile kopyaladı. İkiside ölünce bana Baron Geddon geldi, ona Lorewaler Cho gitti, daha sonra hemen concede attı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.