Arena da bana da antonidas gelmişti karşı Tarafın deckte mech ağırlıktaydı bunu yaşadım çok keyifliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ANDREI
kullanıcısına yanıt
Can alıcı kağıdı çalmış, speller olması da cabası
Çok kaliteli maçlardı, teşekkür ederim hocam. Çalıntı Dr. Boom'larımdan da hatıra görseli aldım
@Zeljko Obradovic
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Çok kaliteli maçlardı, teşekkür ederim hocam. Çalıntı Dr. Boom'larımdan da hatıra görseli aldım
@Zeljko Obradovic
Ben teşekkür ederim hocam çok keyifliydi cidden, tebrik ederim tekrardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Daha demin gercekleşti . warrior vs warrior , benim 6 can 2 armor , rakibin 22 can 24 armor var . Elinde kartı yok . Öyle böyle mac uzadı en son rakibin tüm kartları bitti ve concede
TOPDECK MOD ON 12 win'e bir maç kala, 2 lose almışken, unstable portal atarak, antonidas çıkardım. Elimde bulunan bir fireballı katlayınca 5-30 giden maçı çevirmiştim. TOPDECK MOD OFF
Rakibin kartı yamuk duruyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulh -- 11 Şubat 2015; 19:13:30 >
Sulh
kullanıcısına yanıt
Bu da benden o zaman
Mech Mage OP (eksik deck bide)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulh -- 14 Şubat 2015; 22:35:50 >
Sulh
kullanıcısına yanıt
RNG OP
Dün One Piece müziklerinden birini açarak başladım oyuna, ilk rakibim 'StrawHatGG' idi. Yenildim.
Harrison OP
Geçen 30 canlıyken adam ragnarosuna 2 faceless attı. Üçü de alarm-o-bot dan gelen molten giant yerine yüzüme vurdu :D Giantla yüzüne vurup shadowflame attım rage quit attı
Benim 0-1 biten birkaç arenam vardı. İlk lose'dan sonra bakıyorum "Bu deck en fazla 2 win alır" diyorsam genelde refleks olarak retire tuşuna gidiyorum. Bir de Blizzard kötü arenalardan sonra kıyak yapma amaçlı mı yapıyor bunu bilmiyorum ama cidden kötü geçen arenalardan gelen pack genelde daha iyi şeyler veriyor.
Benim 0-1 biten birkaç arenam vardı. İlk lose'dan sonra bakıyorum "Bu deck en fazla 2 win alır" diyorsam genelde refleks olarak retire tuşuna gidiyorum. Bir de Blizzard kötü arenalardan sonra kıyak yapma amaçlı mı yapıyor bunu bilmiyorum ama cidden kötü geçen arenalardan gelen pack genelde daha iyi şeyler veriyor.
bilmiyorum hocam ben hiç retire yapmadım,her class iyi benim için rogue haricinde
bilmiyorum hocam ben hiç retire yapmadım,her class iyi benim için rogue haricinde
Bazen çok iğrenç bir deck gelebiliyor. Ben de 2 win alacağıma yeni arenaya başlayayım daha iyi diyorum. İlk maçı da kendi kendime "Bu deckten bir yol olmaz" demek için kanıt olarak gösteriyorum aslında böyle işleyen bir sistemim var.