Şimdi Ara

Hearthstone Günlüğü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
3
Favori
15.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gündür oynadığım bütün arenalarda(yaklaşık 9)5 tanesini satın aldım.3 rogue 2 mage geri kalanı paladin geldi.arenada oynamaktan hoşladığım 3 class priest,mage,warlock hiç bir şekilde gelmedi.aynı şekilde arkadaşım da 7 arena attı.onunda karşısına sadece paladin geldi bug mıdır şans mıdır ama oyuna ara verme noktasına geldim ayrıca gelen 9 packten elimde bir ton common eksik olmasına rağmen(32 gündür oynuyorum düşünün ne kadar kartım olabilir) hep aynıları denk geldi her packten sonra 20 dust oldu elimde.attığım son 6 arena maçında alan skili,heal(heal bot değil yanlış anlaşılmasın normal bir spell heal bile denk gelmedi.)attığım son arena haricinde hiç epic,legendary vs gelmedi.son oyun giant geldi.naxxramas kartları bana ben naxxramas kartlarına bakıp duruyorum.elimde resmen naxxramas kartları dışında hala adam gibi bir şey yok.40 pack açayım belki tersine döner her şey diyorum.sonra 30 gündür açtığım packlerden 3 epic 1 leg çıktığı aklıma geliyor yine vazgeçiyorum.

Yüksek oranda pack açmadan oyunda bir yerde takılıp kalman doğal diyen tecrübeli arkadaşlar varsa hemen açacağım 40 tane falan.

• arenada warlocktum pek iyi bir kart seçimi yapamadım 2. maçım karşıda shaman var oyuna 4 tane 1 manalı kartla başladım falan filan daha oyunun erken safalarında 3 canım kaldı adamın 30
    soul siphon falan kullanmışım ne varsa atıyorum adam kart falan atmıyor herhalde kartı yoktu uygun sürekli hero powerini kullanıyor ben herşeyi atmışım saham dolu ama korkudan adamın yüzüne vuramiyorum ULTRA SAFE oynuyorum sürekli temizliyorum wardları falan filan ama hep düşünüyorum herhalde adam dalga geçiyor benimle şimdi büyü atıp falan işimi bitiricek son 2 kartım kalmış 3 canım var karşı adamın 20 istediğim kart geldi overwhelming onu 1.turdan beri yanımda duran can dostum blood imp e attım zaten saham doluydu oyunu bitirdim ama 3 canla oyunu kazanmam hatta 20 tura yakın 3 canla dayanmam her zaman bir hatıra olarak kalıcak.
    bu winim can dostum yoldaşım silah arkadaşım blood impe gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

İyi ki bi Sylvanas craftlayalım dedik

quote:

Orijinalden alinti: gokg

Iyi ki bi Sylvanas craftlayalim dedik

Hearthstone Günlüğü

4. Sylvanas'ı da açtık Ve evet, bu da golden

Hearthstone Günlüğü

Oyundaki ilk senemde 1 golden legendary, sonraki bir ayda 3 golden legendary açmış oldum. Diyorum size şans değil nasip oyunu bu oyun Hayır nerf de yedi bu kart zaten. Buff falan gelir mi acaba

• Micro machine müdahale edilmezse çok çok güçlü bir kart olmuş. Bugün arenada ilk turnde coinle ortaya koydum. 4.turn du sanırım alchemist ile trade yaptım ve bir anda ortada 2-8 lik minion oldu ve sürekli damage artmaya devam ediyor. Karşı tarafta direk concede attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tirion Fordring kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, sahaya düşer düşmez imha edilmeli.
  • Geçenlerde biraz Kolento ve Kripp izledim , gaza geldim Druid decki yaptım.Şimdi ki maçta karşımdaki Priest Fugitiveden 8 yiyip öldü cidden çok etkili bir deck.Ben de oturup izledim :D
    EDIT : İkinci maçta rakibin toplam 6 kartını yaktım biri sylvanas diğeri Al'Akir ve fugitiveden 5 yiyip öldü.
    Buyrun deck ;
     Hearthstone Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 9 Ocak 2015; 19:40:38 >

• Ranked oyuna girdim karsıma benım gıbı freeze mage geldı benım canım 25-26 gibi biseydi adam lethal yapabılecegını dusundu vurdu tum hamlelerini 1 canım kaldı sonra ben de ona lethal yaptım ve oyunu kazandım

• Troll druid yeni meta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 11 Ocak 2015; 16:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

quote:

Orijinalden alinti: gokg

Iyi ki bi Sylvanas craftlayalim dedik

Hearthstone Günlüğü

4. Sylvanas'ı da açtık Ve evet, bu da golden

Hearthstone Günlüğü

Oyundaki ilk senemde 1 golden legendary, sonraki bir ayda 3 golden legendary açmış oldum. Diyorum size şans değil nasip oyunu bu oyun Hayır nerf de yedi bu kart zaten. Buff falan gelir mi acaba

Bana da uzun zamandır legendary çıkmazdı, geçenlerde beast çıktı ama sanırım nerf/buff gelmez bir de combo ile minionu ele geri atan golden rogue kartı var(minion olan). En iyi ihtimalle 3200 dust ikisi toplam. Arenayı zaten hiç beceremiyorum paladin veya mage ile bile genelde 2-3 win civarında arena bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Troll deck ama iyice sıklaşmaya da başladı, iş de yapıyor şaka maka

Çok uğraştı, son anda aldım;

Hearthstone Günlüğü
  • Sevgili günlük. Bu gün de çok şükür 4 common 1 raremizi aldık.
  • Bu arada 50 win sonra golden paladini elde etmiş olucam ve yeni bir class daha düşünüyorum zaten paladin kartları tamamlandı. Handlock düşünüyordum ama başka bir konuda şansa bağlı o yüzden kötü denmiş sizin önereceğiniz class/deck varsa yazabilir misimiz? Oynayış stili olarak kontrol tercihimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli Vatoz E kullanıcısına yanıt
    Control warrior ve handlock zaten önerilebilicek desteler handlock hunter mech mage classlarına karşı çok zorlanıyor kontrol destelerini rahat yeniyor.Control warriorda mech mageye karşı zorlanıyor diğer deckleri kartların gelme durumuna göre yenebiliyor.
  • Ek olarak Ramp Druid'i öneririm. Hem keyifli, hem başarılı bir deck.

@Elektrikli Vatoz
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum hocam geçen sezon rankta hiç yoktu bu sezon itibariyle baya görür olduk.
  • Bugün arenada üst üste 11 win ve 10 win de kalmam ve adamın top deckle kazanması

Hearthstone Günlüğü
  • Bir turn için önemsememişim, gerçi etkisizleştirebileceğim bir kağıt da yoktu ama bundan sonra yerde baron görür görmez öldüreceğim sanırım. Oyunu içinden çıkılmaz hale getirdi adam iki turnde.

Hearthstone Günlüğü
  • Hocam efsane olmuş hep bunlar tecrübe,en kötü anı olacak :)
  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ders aldım iyice =)
    Earth elemental'e resummon skilli bastı önce, mecbur öldürdüm iki tane daha çıktı. Sonrasında da bu tablo =)
  • MC Tech, OP

Hearthstone Günlüğü
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.