Şimdi Ara

Hearthstone Günlüğü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
16.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam salak bi priest decki yaptıydım . 0-1 de retire oldum
  • Daha deminki oyunda karşımda Druid var, 1 hp'm kalmış. Boardunda 4 minion vardı biri de Deathlord. Deathwing geldi elime oynadım ama zaten 1 hp'yi vuracak diye sur verdim oynadıktan sonra. Deathlord'dan Sludge Belcher geldi. Siz siz olun benim yaptığım mallığı yapmayın. Kartlardan neler gelecek bakmadan direkt sur vermeyin.
  • Şuanki arenamdan bir görüntü ve demonun bufflanmış hali

Hearthstone Günlüğü  Hearthstone Günlüğü

• Nasıl ezberden face giriyorsa, Ice Block'a rağmen Steady Shot

Hearthstone Günlüğü
  • Kıyak olayı olabilir. Flamestrikesız mageden sonra packten legend açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Citizen -- 2 Mayıs 2015; 18:28:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arenada son hakkımda ortada beş kartım ve 4 Canım kalmıştı karşıda Paladin ve vir secretı var secretını aciyim diye Chilwind yetiyke vurdum Megerse hasar yansıtmaymış 2 Gün oynamadım oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün cleric iken karşıya da cleric geldi adam tam beni yenerken 2 hpm kalmışken dc yedi yada afk kaldı öyle ona rağmen durumu düzeltip yenmem 5-6 tur falan sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dk Stormy E

Arenada son hakkımda ortada beş kartım ve 4 Canım kalmıştı karşıda Paladin ve vir secretı var secretını aciyim diye Chilwind yetiyke vurdum Megerse hasar yansıtmaymış 2 Gün oynamadım oyunu

Oyunun en eğlenceli secretı bence o. Paladin deckinde bulunması gereken bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Arenada son hakkımda ortada beş kartım ve 4 Canım kalmıştı karşıda Paladin ve vir secretı var secretını aciyim diye Chilwind yetiyke vurdum Megerse hasar yansıtmaymış 2 Gün oynamadım oyunu

Oyunun en eğlenceli secretı bence o. Paladin deckinde bulunması gereken bir kart.

Bende varsa baya eğlenceli ama karsida olunca .... yani sok oldum bi 10 dakika nasil gider diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Bende varsa baya eğlenceli ama karsida olunca .... yani sok oldum bi 10 dakika nasil gider diye

Evet ya. Uğraş uğraş kazandım diye sevin hevesin kursağında kalsın.

• Az önce bir face hunter ile oynadım kişi yendi beni daha sonrasında arkadaş olarak ekledi ve şu şekilde bir konuşma yapıp kaçtı, beni rapor edip ban yememe sebep olacakmış böyle birşey mümkünmü arkadaşlar merak ettim.
     Hearthstone Günlüğü
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Sebep neymiş, onu da yazsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Sebep neymiş, onu da yazsaymış

Bilsem :D Bütün gariplerde beni buluyor bu oyunda :D
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Kanaatimce kabul etmeyin maç sonrası gelen arkadaşlık isteklerini; küfür etmek suretiyle sonuçlanıyor ekseriyetle ki bu arkadaş hiç değilse nazik bir üslupla tehdit etmiş kendine göre
  • Katılıyorum :) hayır yensem anlıcam da birde yenildim oyunda garip olan o :D
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Ben önyargılı davranmıyorum beeelki arkadas olmak icin eklemistir diye kabul ediyorum :D Şuan oyunda habire takıldıgım tiple tanışmamız böyle oldu. İkimizde garip deck oynarken karsılastık rankedda ekledim tanıştık. Değişik deck oynayan tipleri direk ekliyorum , çöldeki vaha gibiler oyunda :)

• 00.00'dan sonra oyun 40'lık görevimi değiştirme hakkını verdi ama değiştirmiyor. "x" e tıklıyorum gidiyor ve kutu boş kalıyor. "x" in olduğu yere tıkladığımda ise görev varmış gibi yenileme efekti ve sesi geliyor. Giriyorum çıkıyorum aynı görev duruyor.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar TSİ 00:00'da gelse de o 'x', görevi 01:00'den önce değiştiremezsin.
  • quote:

Nasıl ezberden face giriyorsa, Ice Block'a rağmen Steady Shot

Hearthstone Günlüğü

Hocam sonuçta ice blocku kaldırmak durumunda, yaptığı sanli normal gibi. Muhtemelen o oyunu da keybetmişsinizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Nasıl ezberden face giriyorsa, Ice Block'a rağmen Steady Shot

Hearthstone Günlüğü

Hocam sonuçta ice blocku kaldırmak durumunda, yaptığı sanli normal gibi. Muhtemelen o oyunu da keybetmişsinizdir

Ice Block aktif yalnız

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.