Şimdi Ara

Hearthstone Günlüğü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
3
Favori
15.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Priest le cok denedim onu ortaya atmadigim her el kazandım senin gibi late game deck yaptım agrolar zorluyor druid le denedim geldiginde diğer removallar da elimde oluyor atinca ne varsa gidiyor zaten isinamadim bi türlü: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oryenuskane

Priest le cok denedim onu ortaya atmadigim her el kazandım senin gibi late game deck yaptım agrolar zorluyor druid le denedim geldiginde diğer removallar da elimde oluyor atinca ne varsa gidiyor zaten isinamadim bi türlü: )
    Uç durumlar için kullanılacak extrem bir kart açıkçası. Çoğu oyunda gitmez ama gittiği oyunda da oyunu kazandırır gibisinden. Hep yazıyorum, Deathwing'e bakış açısını şu şekilde tutmak gerek; oyunu 29 karttan oluşuyor varsayın, oyunun geldiği noktada sıra size geldiğince elinizdeki kartlar sonraki turn oyunu çevirmenize imkan vermiyorsa, oyun net olarak kaybedildiyse, 30. kart olarak Deathwing devreye girer ve bonus bir turn yaratır.

Ben decklerimde ağırlıkla olarak minion kullanırım. Holy Nova, Circle of Healing gibi birkaç kart dışında spell kullanmam ama mid game'den itibaren her turn masaya ciddi ve ağır kartlar koyarak sürekli rakibi provoke ederim. Removallar, spell damage'ler harcanır; rakip hep defansta kalır lakin destem minion ağırlıklı olduğundan benim late game kartlarım bitmez ve masa hakimiyetini kolay kolay da kaybetmem. Tüm bu stile rağmen masayı kaybedersem de, o zamana kadar da Deathwing'e harcayacak removalı kalmamış oluyor rakibin.

Deathwing ekran görüntüsü klasörüm bile var, arşiv yapıyorum

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere şahit olmuştum deathwing atana ondada ortada bende slyvanas vardi deathwing benim olmuştu battletag verir misin daha oncede istemiştim senden :)

• Bugün shaman da eğlenceli bir deck oluşturdum slyvanas üzerine deneme yapıyordum control warrior denk geldi.Gromasla yüzüme vurdu direk slyvanas reircarnate yaptım geri aldım.sonra kopyaladı bendeki gromashı tekrar yüzüme vurup bir iki minion daha attı baron rividare atıp taunt atmıştı onu öldürüp slyvanası gromasha öldürttüm pain ve gromash bana geldi 2 gromash olunca concede verdi haliyle

Hearthstone Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 30 Eylül 2014; 15:19:48 >

• Nerfe rağmen 9 manada buzzard + unleash + timber wolf combosuna arenada oyun kaybettim (vurduğu damage değil de kart avantajı yüzünden). Gelip beni buluyor hepsi.
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    Hocam arenada kaşrıma hunter gelecek üstüne birde birden fazla kere bu komboyu yapan denk gelecek valla oyunu silerim Arena'da hunter seçecek de bu kartların hepsini toplayabilecek de üstüne bir de yapacak...
  • En çok korktuğum şey başıma geldi, aylardır beklediğim ilk golden legendarym en son craftladığım kartın goldenı oldu Paketten gelenlerden veya eskiden açtıklarımdan biri olaydı bu kadar koymazdı. Neyse tek tesellim oynayacağım bir kart olması.
  • Arenada paladinle tirion draftladım. İlk oyunumda druidin teki naturalize + ooze attı çıktım arenadan retirelayıp 4 common 1 rare
  • Bugün rogue oynuyordum.Hunter son 2 hpim kaldı ortada rakibin king rush var suratıma vurmuştu secret var 2 tane bi tanesi explosive trap kesin greetingse boğdu beni ortada gadgedzan vardı spellerle 22 vurdum adam şoke oldu asla gadı ortada bırakmıcaksın roguede
  • Az önce çok ilginç birşey oldu. Arenada Paladinle 9-0 ilerliyordum rakip olarak shaman geldi gerçekten iyi oynuyordu o ana kadar kolayca yendiğim rakiplere benzemiyordu, uzunca bir maçtan sonra beni yendi 9-1 oldum. Ardından hemen yeni oyun için bastım tuşa yine shaman geldi baktım az önceki kişinin deckıne cok benziyor ve de baya iyi oynuyor, sonra bir baktım son oynadıgım oyuncu ve o ankı oyuncuya aynı kişiyle tekrar eşleşmişim ard arda, içimden baya bir söylendim bula bula bu oyuncuyu mu buldu tekrar rakip diye, neyse oyun o kadar çekişmeliydi ki 1 canda kaldım ordan oyunu cevirdim ve kazandım. Cok zevkli oyun oldu. Sonrasında kişiyi arkadaş olarak ekledim biraz da muhabbet ettık birbirimizi tebrik ettik 2 mac ard arda oynadıgımızı o fark etmemıs ona da anlattım cok sasırdı. Son oyunu bana kaybederek 11-3 arenadan ayrılmak zorunda kaldı. Bir de şunu öğrenmiş olduk arenada sizde kaç anahtar varsa rakip de aynı anahtar sayılı kişi olmayabiliyormuş Sonrasında ben oyuna devam ettim ve 12-1 olarak arenayı tamamladım. Deckin bir kısmı ve çıkan ödüller bu şekilde.
     Hearthstone Günlüğü Hearthstone Günlüğü

• Ysera OP

Hearthstone Günlüğü
  • @ANDREI Aynen hocam sıradaki craftlıcagım kart kesin ysera olucak priest vs priest çok sıkıntı oluyor ysera atan kazanıyor controlse bide mind controllede alamıyorum ben alsam karşımdaki geri alıyor

Buda benden gelsin archmage attı ve frost nova attı yerdeki tek minyonum belcera mind controlle aldım circle attım ardından donmuş belcerimi 0 silence attım 2x fireball geldi secretımda iceblock 1xde frost nova çalmıştım adammı freezemage benmi belli değildi
     Hearthstone Günlüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

@ANDREI Aynen hocam sıradaki craftlıcagım kart kesin ysera olucak priest vs priest çok sıkıntı oluyor ysera atan kazanıyor controlse bide mind controllede alamıyorum ben alsam karşımdaki geri alıyor

Buda benden gelsin archmage attı ve frost nova attı yerdeki tek minyonum belcera mind controlle aldım circle attım ardından donmuş belcerimi 0 silence attım 2x fireball geldi secretımda iceblock 1xde frost nova çalmıştım adammı freezemage benmi belli değildi
    Benim de en son craftladığım Legend'dı. Şiddetle tavsiye ederim

@fordexos

• Birileri Ysera mı dedi

Hearthstone Günlüğü
     Hearthstone Günlüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: burak100000

Birileri Ysera mı dedi

Hearthstone Günlüğü
     Hearthstone Günlüğü

• Boardu kaybettiğim paladin 4 canımı bırakmıştı ama fire elementalimi kesemedi elimde taunt da yoktu ki kenardan bloodlust çektim.. bloodlust windfury flametongue totem ile bir turda 22 vurup kazanmıştım.
    Herif taunt yerine knife juggler koyduğuna pişman olmuştur heralde

• Oyuncuların kasıtlı olarak rank düşürüp daha kolay gold yada golden hero almaya çalıştıklarını daha yeni anladım.
  • Thoughtsteal ile az önce çektiğim kartlar. Bir sonraki el yine thoughtsteal ile Ragnaros çaldım. Bir de mind visionla cold blood çaldım.
     Hearthstone Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 29 Ekim 2014; 12:23:30 >

• Şu Priest'ten öyle nefret ediyorum ki...Dün Druid oynuyordum karşımda priest var oyun ilerledikçe benden 6 kart kopyaldı 3 ragnaros oynadı oyunda(Tahminim ikisi benden) ...Birde benim oynadığıma mind control yaptı birde üzeride giant çıktı(Onun da benden gitmiş olma ihtimali var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametUğur

Şu Priest'ten öyle nefret ediyorum ki...Dün Druid oynuyordum karşımda priest var oyun ilerledikçe benden 6 kart kopyaldı 3 ragnaros oynadı oyunda(Tahminim ikisi benden) ...Birde benim oynadığıma mind control yaptı birde üzeride giant çıktı(Onun da benden gitmiş olma ihtimali var)

Priest iyidir. Saydıklarınıza ek olarak; Cabal Shadow Priest x2 ve Mind Control Tech x2 kullandığım Full Take Control deck deniyorum bu aralar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.