dustladım beklemedim. işin komiği dün 2 adet legendary verdi o rewardsları açtıgımda, discheant yaptıgım kısmında legendaryden x 2 adet oldugu gözüküyordu. mesela old murloc verdi chargelı olan wilddaki collectionda 2 adet gözüküyordu.diğer legendaryi bulamadım.bana dün 1500 dust fazladan geldi desem yeridir.bug diye düşünüp yararlanmak için bozdum hepsini. şu an 43100 dust var.8400 gold. hesabı almak isteyen varsa 350-300 euro arası satarım. |
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1323. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana 15 tane golden legendary geldi gözüküyor ya gerçek mi değil mi anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun hiç ilgimi çekmiyor fakat elimde Forged in the Barrens Mega Bundle kodu var. Satın almayla ilgilenenler dükkanımdan bakabilir. İyi forumlar.
-
Gerçek, 30 Mart’ta yeni expansion ile core set de aktif olacak. O zaman görebileceksiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şuan Arjantin hesabı olup alışveriş yapabilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben alışveriş yapamıyorum en son 15 gün önce birşeyler almışım. Bankayı aradım bizden kaynaklı değil dediler, Blizzard'a ticket bıraktım, onlar da yok cache temizle, yok payment methodunu sil yeniden gir falan diyor. Sanırım yeni bir güvenlik protokolü işletiyor Blizzard başka açıklaması yok.
-
Az önce öğrendim reddit üzerinden. Blizzard Arjantin para birimi ile ödeme yapmayan kartları kabul etmiyor. Şimdi bunu nasıl çözerim onu araştırıyorum çok kötü oldu maalesef.
Arkadaşlar ben 3 aylık yeni hesapla oynuyorum. Önceden de oynuyordum oyunu ama bırakmıştım şimdi tekrar başladım. Ama kafama takılan bir şey var. Bu core set class kartlarına sahip olabilmek için o class level’ı 60 mı olması lazım ? Hesap yeni olduğu için şuan çok az class 60. Diğer kartlar gelmeyecek mi bana şimdi ?
Arkadaşlar 1 senedir oyuna ara vermiştim, battle pass sistemi ve achievement sistemi gelmiş. Achievement puanları ne işe arıyor, o puanları kullanabilecek bir şey bulamadım.
core setten kastınız nedir?
30 Mart itibari ile Core Set sistemine geçiliyor. Tüm heroları seviye 60 olan oyuncular, direkt olarak bu kartlara sahip olacaklar. Standart mode oynarken, core set ve son 2 sene içinde çıkan expansionlar ile gelen kartlarla oynayacaksınız.
Tüm core set kartları için buraya bakınız:
out of cards
Core 2021 Card Spoilers & Expansion Guide - Hearthstone Expansions - Out of Cardshttps://outof.cards/hearthstone/expansions/core-2021
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu an için önemsiz bir detay. Ancak core set aktif olunca bu puanlar ile kartları gold yapabileceğimiz vb. duyumlar var.
Her heronun class kartları için en az level 10, neutral kartlar için ise 60 olması gerektiği duyumları mevcut.
2-4 Nisan droplar.
Benim bir tane 60 olmayan herom var, illa onu tamamlayınca mı verecekler yoksa class class ayrı mı olacak? Oyun bildiğin değişiyor o zaman classic kartlar gidiyorsa.
Her heronun class kartları için en az level 10, neutral kartlar için ise 60 olması gerektiği duyumları mevcut.
öyleyse demon hunter oynayayım.
hiç sevmediğim için 93 win almışım sadece 36 level.
-
Merhaba. Eski hesabımı bulamıyorum nasıl bulurum acaba? Eskiden androidden oynuyordum şuan iostayım. Acaba bu yüzden eski hesabıma giremiyor olabilirmiyim
Hepsi Battlenet'e bağlı. Battlenete neyle üye olduğunu hatırlaman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: wwtr
30 Mart itibari ile Core Set sistemine geçiliyor. Tüm heroları seviye 60 olan oyuncular, direkt olarak bu kartlara sahip olacaklar. Standart mode oynarken, core set ve son 2 sene içinde çıkan expansionlar ile gelen kartlarla oynayacaksınız.
Tüm core set kartları için buraya bakınız:
https://outof.cards/hearthstone/expansions/core-2021"All Core Set class cards are rewarded between levels 1-10 for each class, and Neutral Core Set cards will unlock based the sum of all your class levels combined, up to the combined level of 60."
Class farketmeksizin toplam leveliniz 60'ın üzerindeyse bütün neutral core kartları alabileceksiniz. Her class için 60 level olmanıza gerek yok yani. Her class'ı 10 level yapın yeter bütün set için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 30 Mart 2021; 8:40:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X