Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundaki rank sistemi nasıl ilerliyor ? 50den 24e düştüm bu şekilde ilerliyor mu sürekli ? internette bahsedilen ligleri göremedim rank sisteminde ? bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba ?

https://prnt.sc/106bpev

sanırım 1'e inmem gerekiyormuş, 1den sonra lige atacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralph -- 25 Şubat 2021; 11:23:5 >
  • Core set açıklandı. Rip mage

https://i.imgur.com/cnM8UQT.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bu oyunu hala oynayanlar varmıymış...

Zamanında biz oynarken oyunu bırakanlar konuya gelip bunu yazınca çok sinir olurdum aynısını bi de ben yapayım dedim :)
  • Challenge görevi var. İsteyen imzamdan ekleyebilir...

• yeni solo roque adventure jorach ravenholdt u nasıl geçeceğimizi anlayan varsa beri gelsin.

• baymirza kullanıcısına yanıt
    Ciddi şans gerektiriyor. Toplam 2 sabotage 2 de silahın atağı kadar vuran kartları(Blade Flurry) çekip iyi takip ederek 6. denemede bitirilebildim.

Ancak bu adventure çok tek düze olmuş, hep aynı tur aynı secret, son el eviscrate ile bitirme vb. ben sıkıcı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 5 Mart 2021; 7:42:35 >
  • old ysera's card pool changes coming soon - with dust refund
    Old Ysera's Card Pool Changes Coming Soon - With Dust Refund
    https://www.hearthpwn.com/news/8057-old-yseras-card-pool-changes-coming-soon-with-dust

Bu şans kaçmaz.

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt

Şimdi tam olarak anlamadım. Ne zaman olacak bu ve ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Şimdi tam olarak anlamadım. Ne zaman olacak bu ve ne olacak?

Eski Ysera legacy olacak ve battlecry dan gelen dream kartlarına değişiklik yapıldığı için tam dust karşılığını geri veriyor. Eğer koleksiyonunda Ysera yoksa golden versiyonunu craftla. Yeni ek paket çıktığı zaman sana 3200 dust ını geri verecek ve bedavadan eski Ysera ya sahip olacaksın ve tekrar disenchant yaparsan 1600 dust elde edeceksin. Kısacası Ysera kartını kullanmıyorsan 4800 dust havadan gelecek yeni ek paket gelince.

Bende Golden ysera mevcut. Kârda mıyım şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Bende Golden ysera mevcut. Kârda mıyım şimdi?

Evet, 3200 dust verecek

düz ysera varsa 1600 dust mı verecek o zaman? elimizde düzü varken golden craftlamanın getirisi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

düz ysera varsa 1600 dust mı verecek o zaman? elimizde düzü varken golden craftlamanın getirisi olur mu?

Golden ın getirisi olmaz çünkü elinizde normali var zaten, 1600 ü verecek sadece. Benim yukarıda söylediğim elinde hiç Ysera sı olmayanlar için

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Eski Ysera legacy olacak ve battlecry dan gelen dream kartlarına değişiklik yapıldığı için tam dust karşılığını geri veriyor. Eğer koleksiyonunda Ysera yoksa golden versiyonunu craftla. Yeni ek paket çıktığı zaman sana 3200 dust ını geri verecek ve bedavadan eski Ysera ya sahip olacaksın ve tekrar disenchant yaparsan 1600 dust elde edeceksin. Kısacası Ysera kartını kullanmıyorsan 4800 dust havadan gelecek yeni ek paket gelince.

Alıntıları Göster

oyuna uzun süre aradan sonra tekrar başladım. en son 2017'de filan oynamıştım lich king zamanı. yeni desteler baya pahalı, dust için golden ysera craftlasam, nerf sonrası kesin dust vericek mi? zaten fazla dust yok, olan dustu buna harcarsam ve geri gelmezse bir daha bu oyunu oynamam herhalde.

• twitch droplar ne zaman başlar bilgisi olan var mı ?

tam tarihlerini anlamamıştım.

ysera dışında ekstra dust getirisi olan kartlar var mıdır?

• bu unnerfler madem wilda geçen kartlar neden shudderwock ve warriorun dr boomu kapsamıyor ? onlarda eski battlecry ve manalarına kavuşsunlar

• ysera işi yalan oldu heralde 3200 dust gözüküyor sadece.

bir de progressiondaki rewardsları tamamlayınca bir sürü golden kart çıktı onlar nerede anlamı neydi ?

Birsürü legendary ve epic kart çıktı ama collectionda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

ysera işi yalan oldu heralde 3200 dust gözüküyor sadece.

bir de progressiondaki rewardsları tamamlayınca bir sürü golden kart çıktı onlar nerede anlamı neydi ?

Birsürü legendary ve epic kart çıktı ama collectionda yok

30 Martta Barrens paketi gelince gerçekleşecek fakat kimisi sadece kırdırınca tam dust bedelini alacağımızı söylerken kimisi de kırdırmadan geleceğini söylüyor. Tam cevabını Salı akşamı göreceğiz.

• 15k win varmış golden card geldi bi dünya 20k wini olana diamond mu veriyor?

• Bu zamandan sonra, bu oyun en baştan oynanır mı? kart oyunları tecrübem yok fakat arada sırada mobil ve küçük bilgisayarımdan oyuna girebileceğim. Oyun oynanır derseniz, güncel deck ve rehberlerin olduğu linkleri paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.