xp sistemi yenilenir mi bugün yoksa ayın 1i mi ? ona göre questleri yeni sisteme saklamayı düşünüyorum. |
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1324. sayfa)
-
-
Bende bekletiyorum ama yenilenirse hepsini bugün kullanayım diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman core kart craftlama sıkıntımız olmayacak, sanırım classlar 60 olunca da goldenları gelecek.
Battlepass sistemine ne diyorsunuz, 100tl verilir mi? 1 senedir oynamıyordum, iş yapıyor mu bilmediğim için soruyorum.
45 pack açtım 6 legendary
-
ben hiç classic modda oynamayı düşünmüyorum.bir sürü classic kartım var core setteki benzerleri olanları dustlamak mantıklı mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibrhmshn
O zaman core kart craftlama sıkıntımız olmayacak, sanırım classlar 60 olunca da goldenları gelecek.Core altın kartların class olanları o classla aldığınız win e göre açılıyor. Hatta 500 win olması lazım. Neutral ları bilmiyorum dediğiniz gibi level ile olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 pack
3 leg
17 epic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maç atamıyorumi,dust kısmı da bug'lı.
-
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Oyunu bozdular şuan. Düzeltilene kadar yarın olurquote:
Orijinalden alıntı: GodPanmaç atamıyorumi,dust kısmı da bug'lı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
core kartlardan gelen golden kartları destenize koymazsanız eğer karşınızdaki rakipte de core set'ten gelen golden kartlardan yoksa oyuna girebiliyorsunuz.
-
Core setin gold kartlarını eklediğiniz desteleri gold olmayan ile değiştirirseniz oyuna giriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ysera dan dust gelmedi yav, kazıklandık mı
Dostum collectiona girince sol alttan legacy seç. Sonra ysera bul ve full dust ile parçala onu :) ben de ilk başta kaçırdım sandım ama full dust ile parçaladım :)
-
Sağolun hocam teşekkürler :D
Androidde tavern pass kaç tl bilen varsa yazabilir mi? PC'de 19.99 euro, iOS'ta 189 lira. Android 100 lira gibi mi tam fiyatı bakıp yazabilir misiniz?
-
ben henüz bakmadım ama sordum birine. 100 lira dedi. bluestack emülatör kullanıyorum ben satın alım yaparken.
-
60 pack
7 legendary
12 epic 2si golden
-
Dikkat edin bug var benim reward track exp sıfırlanmamış yenisi gelmiş olmasına rağmen benim kazandığım ve kazanacağım puanlar eskisine gidiyor halen :D yeni kartları deniycem deneyemiyorum yanlışlıkla bi görev bitiririm eskisine gider puanlar diye :S
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X