Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rerea

ya olsun zaten sorun değil.

başka zamanda diğer herolar güçlüydü.

lifesteal olayı azaldı.bir de dediklerin artık yol aldı.

yani nerf gelmese bile mage ile yarışan deckler çıkacak bu mevcut kartlarla.

sadece mage şu an sanki her decke kafa tutabiliyor.hızlı oyunuyla aggro spell birşey oldu.kart çekme kartları çoğaldı vs.

ben mage i o zamanlarda oynuyordum gayet alıyordu maçları çokta çelimsiz değildi.

sorun mage i şu an herkesin oynaması.

Orası öyle zaman zaman bazı classları öne çıkarabiliyorlar fakat herkes bir classı oynamaya çalışıyor diye nerf gelmemesi lazım. Secret paladin, celestial clown druid, tickacus warlock gibi desteler no minion mage karşı gelebiliyor şuan. Daha paketin başındayız, ileride farklı desteler türeyecektir ve daha mini paket gelecek üstelik. Daha oyunun ilk haftası bile dolmadan bu kadar ağlanması bence gereksiz ve anlamsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl nerf pen flinger'a gelmeli.müdahele edemiyorsun.

• Mage ile ilgili olan sorun çoğu spellin gitmesi ile lunacyden gelecek spellerin fazla küçük bir havuzda kalması. Örneğin 10 manalık sadece 2 spell var. Survival ve nagrand slam. Yani 7 manalık spellerin bunlara dönüşeceği kesin. 6 manalık spell havuzu çok çok dar ve çoğu Skull of Guldan gibi draw kartları. En kötü ihtiaml deck of chaos ki onu da secret test etmek için kullanıyorlar :d

• AlbertEinstein kullanıcısına yanıt

Bu sezon Hero power mage çok güçlü ve metada mage ile oynayanlar daha fazla gibi geldi bana

ayrıca lunacy ile top 20 ye giren var. İlk 2 turda lunacy gelirse kazanma ihtimali %100 gibi bir şey lunacy geldiği gibi direkt concede yapmak zamandan kurtarır. Ama deck in ortalarında gelirse 50/50 kazanma ihtimali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Nisan 2021; 11:5:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda artık taunt a ağırlık vermemin zamanı geldi. Rogue ve Shaman durdurulamıyor
    Blizzard herşeyi anlıyorum ok doomhammer gibi saçma bir kartı getirdin bari spellburst kartı çıkar standart moddan, birde totemler gitmiş. Bir yerden alıp diğer yoldan vermek gibi olmuş. Aşağıdaki gibi sapasaçma bir deck yaptım weapon yüzünden

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Nisan 2021; 2:46:5 >

• Geliyor gelmekte olan

Balance Changes Coming Next Week - Mage, Paladin, Rogue & Neutral

• Beyler bana wild için yıkıcı bir warlock decki önerebilir misiniz ? ( Fazla dustum var her decki önerebilirsiniz.)

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

Geliyor gelmekte olan

Balance Changes Coming Next Week - Mage, Paladin, Rogue & Neutral

Lunacy 4 mana
    Spring water 1 mana kristal
    Jandice 6 mana

Tahminler bu şekilde. 6 da 3 ü zaten mage kartı. Bir sonraki expansionda bu nerfleri telafi edecek kartlar getirmezlerse 2022 ye kadar toparlanamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Lunacy 4 mana
    Spring water 1 mana kristal
    Jandice 6 mana

Tahminler bu şekilde. 6 da 3 ü zaten mage kartı. Bir sonraki expansionda bu nerfleri telafi edecek kartlar getirmezlerse 2022 ye kadar toparlanamaz.

Alıntıları Göster

Güya hero power mage geldi. Legendary kartı ile beraber. Halen herkes Lunada direkt concede yapıyorum Luna atana hele o spring water tam saçmalık 0 manaya 2 kart çekmek nedir . Lunayı 4 manada kurtarmaz zorluğu olmalı bir şart koymaları lazım. Warlock a öyle kartlar geldi mesela elinde 10 kart kalmadan batllecry olmuyor

Keşke 1-2 karaktere engel koyabilsek matchup olmasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Nisan 2021; 20:38:55 >

• Skylined kullanıcısına yanıt

sorma o şamanın yüzünden rank atlayamadım.kaybetme serisine girdim sonrada.

zaten şu discoverler ve pen kartından dolayı ipin sonuna kadar bekletenlere küfür etmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

ben de yapayım bi oynayayım dedim mage,aralıksız 5tir karşıma mage geldi çok saçma bi olaya dönüştü maalesef

Şuan herkes lunacy mage

Çok çeşitlilik yok ya mage ya mage

• adam 1 oyunda 4 kere ring toss oynadı. 4 x 2 secret kafayı yememek elde değil.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

druid,demon hunter hariç hepsi 1000lik oldu Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 8 Nisan 2021; 20:54:23 >
  • face hunter hala var mı?

• Mecha Cthun druid, totem shaman , jade shaman(battlecry quest ile birlikte) , discard warlock, mind blast + vargoth priest, cthun shaman, secret mage, big ressurect priest, oynaması en zevkli olan desteklerim bunlar bence, çok ileri seviye bi oyuncu değilim ama yine de var üç beş deste :)

Başladığımdan beri wild oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 8 Nisan 2021; 22:5:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hearthstone da şu face olayınada ayar çekmeleri gerekiyor. Oyuncular her ne koşulda olursa olsun face e gitme olayını alışkanlık haline getirmişler. Mucizelere inanıyorlar. Board da benim mordresh var tek minion, elimde potion illusion var. rakibin ise board da 5 minion u var. Mordresh in acil board dan destroy edilmesi gerekirken face e gitti rakip yenildi.

Bu alışkanlığa bence Blizzard ayar çekmeli, mesela hero damage 50 olursa face e gitme azalabilir gibi vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 9 Nisan 2021; 19:21:28 >
  • https://playhearthstone.com/en-us/news/23652241

youtube grandmaster turnuvalarını izleyenlere twitch gibi pack veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

https://playhearthstone.com/en-us/news/23652241

youtube grandmaster turnuvalarını izleyenlere twitch gibi pack veriyor.

Hesabı bağladım youtube dan

Nereyi izlemek lazım? Birde drop şansı düşük mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Hesabı bağladım youtube dan

Nereyi izlemek lazım? Birde drop şansı düşük mü?

Alıntıları Göster

Garanti hocam drop. Alttaki kanalı izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.