< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1326. sayfa)
-
-
asıl nerf pen flinger'a gelmeli.müdahele edemiyorsun.
-
Mage ile ilgili olan sorun çoğu spellin gitmesi ile lunacyden gelecek spellerin fazla küçük bir havuzda kalması. Örneğin 10 manalık sadece 2 spell var. Survival ve nagrand slam. Yani 7 manalık spellerin bunlara dönüşeceği kesin. 6 manalık spell havuzu çok çok dar ve çoğu Skull of Guldan gibi draw kartları. En kötü ihtiaml deck of chaos ki onu da secret test etmek için kullanıyorlar :d
-
Bu sezon Hero power mage çok güçlü ve metada mage ile oynayanlar daha fazla gibi geldi bana
ayrıca lunacy ile top 20 ye giren var. İlk 2 turda lunacy gelirse kazanma ihtimali %100 gibi bir şey lunacy geldiği gibi direkt concede yapmak zamandan kurtarır. Ama deck in ortalarında gelirse 50/50 kazanma ihtimali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Nisan 2021; 11:5:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Geliyor gelmekte olan
Balance Changes Coming Next Week - Mage, Paladin, Rogue & Neutral
-
Beyler bana wild için yıkıcı bir warlock decki önerebilir misiniz ? ( Fazla dustum var her decki önerebilirsiniz.)
-
-
Lunacy 4 manaquote:
Orijinalden alıntı: GodPanGeliyor gelmekte olan
Balance Changes Coming Next Week - Mage, Paladin, Rogue & Neutral
Spring water 1 mana kristal
Jandice 6 mana
Tahminler bu şekilde. 6 da 3 ü zaten mage kartı. Bir sonraki expansionda bu nerfleri telafi edecek kartlar getirmezlerse 2022 ye kadar toparlanamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RoNNiE-
Lunacy 4 mana
Spring water 1 mana kristal
Jandice 6 mana
Tahminler bu şekilde. 6 da 3 ü zaten mage kartı. Bir sonraki expansionda bu nerfleri telafi edecek kartlar getirmezlerse 2022 ye kadar toparlanamaz.
Alıntıları GösterGüya hero power mage geldi. Legendary kartı ile beraber. Halen herkes Lunada direkt concede yapıyorum Luna atana hele o spring water tam saçmalık 0 manaya 2 kart çekmek nedir . Lunayı 4 manada kurtarmaz zorluğu olmalı bir şart koymaları lazım. Warlock a öyle kartlar geldi mesela elinde 10 kart kalmadan batllecry olmuyor
Keşke 1-2 karaktere engel koyabilsek matchup olmasa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Nisan 2021; 20:38:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sorma o şamanın yüzünden rank atlayamadım.kaybetme serisine girdim sonrada.
zaten şu discoverler ve pen kartından dolayı ipin sonuna kadar bekletenlere küfür etmeye başladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baLbeshben de yapayım bi oynayayım dedim mage,aralıksız 5tir karşıma mage geldi çok saçma bi olaya dönüştü maalesef
Şuan herkes lunacy mage
Çok çeşitlilik yok ya mage ya mage
adam 1 oyunda 4 kere ring toss oynadı. 4 x 2 secret kafayı yememek elde değil.
-
druid,demon hunter hariç hepsi 1000lik oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 8 Nisan 2021; 20:54:23 > -
face hunter hala var mı?
-
Mecha Cthun druid, totem shaman , jade shaman(battlecry quest ile birlikte) , discard warlock, mind blast + vargoth priest, cthun shaman, secret mage, big ressurect priest, oynaması en zevkli olan desteklerim bunlar bence, çok ileri seviye bi oyuncu değilim ama yine de var üç beş deste :)
Başladığımdan beri wild oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 8 Nisan 2021; 22:5:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hearthstone da şu face olayınada ayar çekmeleri gerekiyor. Oyuncular her ne koşulda olursa olsun face e gitme olayını alışkanlık haline getirmişler. Mucizelere inanıyorlar. Board da benim mordresh var tek minion, elimde potion illusion var. rakibin ise board da 5 minion u var. Mordresh in acil board dan destroy edilmesi gerekirken face e gitti rakip yenildi.
Bu alışkanlığa bence Blizzard ayar çekmeli, mesela hero damage 50 olursa face e gitme azalabilir gibi vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 9 Nisan 2021; 19:21:28 >
https://playhearthstone.com/en-us/news/23652241
youtube grandmaster turnuvalarını izleyenlere twitch gibi pack veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rereahttps://playhearthstone.com/en-us/news/23652241
youtube grandmaster turnuvalarını izleyenlere twitch gibi pack veriyor.
Hesabı bağladım youtube dan
Nereyi izlemek lazım? Birde drop şansı düşük mü?
quote:
Orijinalden alıntı: SkylinedHesabı bağladım youtube dan
Nereyi izlemek lazım? Birde drop şansı düşük mü?
Alıntıları GösterGaranti hocam drop. Alttaki kanalı izleyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X