Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
681.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şuan en mantıklısı secret paladin ama ben warlock ile oynamaktan zevk alıyorum ve muhtemelen rank atlamasam bile onla oynamaya devam ederim

ayrıca mage ler azalır nerf geldi o meşhur karta 4 mana oldu. Bir karakterin kartına nerf geldi mi yeni nesil oyuncular hemen güçlü olana geçiyor.

pen e de nerf gelmiş sadece minion a damage atabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 14 Nisan 2021; 12:23:55 >
  • hiç oynamadıgım kart dust vericek güzel.

• rerea kullanıcısına yanıt

bu ekstra dustı alabilmek için bu kartı craftlamam mı gerekiyor şimdi yoksa zaten bende olması mı lazımdı? hatta golden craftlasam 3200 dust mı gelecek?

• ekstra yok sanırım.varsa elinde

• İster inanın ister inanın oyunda öyle bir algoritma var ki sizin kazanmamanız için elinden geleni yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

hiç oynamadıgım kart dust vericek güzel.

Trump ın 5 yıldız verdiği karttır. Dustlamadan önce iyi düşün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

İster inanın ister inanın oyunda öyle bir algoritma var ki sizin kazanmamanız için elinden geleni yapıyor.

Oyunun yapay zekası, Para veren ile para vermeyene farklı muamele yapıyor. Sonuçta free to play oyun aynı zamanda pay to win oyundur.

Seri yenilgi olursa kapat oyunu ertesi gün oyna

• Skylined kullanıcısına yanıt

ben dustlarım, işe yarayacağı zaman craftlarım.

o dustı başka birşey için harcamıyorum hazinede dursun.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

bakın dün 8 maç üst üste kazanarak rank 6ya kadar yükseldim warlockla.

sonra 2 rhinolu hunter geldi diamond 5 olmamı engelledi Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] 

• quote:

bakın dün 8 maç üst üste kazanarak rank 6ya kadar yükseldim warlockla.

sonra 2 rhinolu hunter geldi diamond 5 olmamı engelledi  

Hangi deckle oynuyorsun warlockta

sence? control

tamsin yok bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 15 Nisan 2021; 22:28:30 >
  • quote:

sence? control

tamsin yok bende

O kart Bende var ama sezon çok sıkıcı oyuncuların büyük kısmı ya secret paladin yada no minion mage. Şans faktörü Yüksek oranda kazanma etkeni, rakibi zaten geldiği gibi deck İ hangi tur hangi kartı atacak tahmin edebiliyorum.

Bu tip oyunlarda rakibi çözmek eğlenceliydi ama artık gerek yok herkeste aynı deck var. Blizzard vaad ettiği super fun olayını farklı bir boyuta taşıdı. Şu saatten sonra nasıl çevirir bilemem.

Causal play de bile özgün deck yok orada bile secret paladin no minion mage alayı. Oyunu oynayan casual oyuncu vardı eskiden şimdi onlarda gitti. Core değil ultra core card lar gelse bile zor.

Warlock ile oynarken tickatusla rakibin key cardları discard edemediğin sürece oyunun seni mercy lemesine muhtaçsın belki malicia oyunu çevirir. Warlock da tickatus olmasa at çöpe karakteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 19 Nisan 2021; 22:10:17 >

hocam bunları oyunu 1 ay oynayan adam da biliyor.

senelerdir bu böyle aynı şeyleri konuşmaya gerek yok bence.

oyun bi yeni exp yeni kartlar geldiğinde oynatıyor maksimum 20 gün, sonra quest yapmak dışında oynanılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

O kart Bende var ama sezon çok sıkıcı oyuncuların büyük kısmı ya secret paladin yada no minion mage. Şans faktörü Yüksek oranda kazanma etkeni, rakibi zaten geldiği gibi deck İ hangi tur hangi kartı atacak tahmin edebiliyorum.

Bu tip oyunlarda rakibi çözmek eğlenceliydi ama artık gerek yok herkeste aynı deck var. Blizzard vaad ettiği super fun olayını farklı bir boyuta taşıdı. Şu saatten sonra nasıl çevirir bilemem.

Causal play de bile özgün deck yok orada bile secret paladin no minion mage alayı. Oyunu oynayan casual oyuncu vardı eskiden şimdi onlarda gitti. Core değil ultra core card lar gelse bile zor.

Warlock ile oynarken tickatusla rakibin key cardları discard edemediğin sürece oyunun seni mercy lemesine muhtaçsın belki malicia oyunu çevirir. Warlock da tickatus olmasa at çöpe karakteri

Alıntıları Göster
    Bu oyun uzun zamandır böyle. Oyunda rng kalkmadığı sürece bu şekilde devam eder. Oyun tabanında matematiksel algoritmalar var. Biz oyunu istediğimiz şekilde oynamıyoruz, oyunun bize dayattığı algoritmalara göre oynuyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tickatus destesi yapmayı düşünüyorum ama nasıl oynanır mı? warlock kartları var ama çoğu wild için. tickatus deste yapıp golden warlock için oynamayı düşünüyorum.

• arena oynayan birisi olarak uzun yıllar sonra ilke kez oyuna ara vermeye karar verdim.

• Çıktığından beri oynarım. Oyunun yapay zekası ilk defa böyle bir el verdi bana, rakip eksiksiz playmakerlı rush warrior du concede yaptı
    Waow

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 26 Nisan 2021; 19:27:28 >
  • Az önce oynadığım oyun

Dinomancer warrior sırf zevkine oynarım karşıya aggro druid geldi ve bana sadece masa temizleyici speller çektirdi tek kombo taşı gelmeden kazandırttı. Kazandırttı çünkü oyunu ben kazanmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hearthstone iyice sıyırdı deck satmaya başlamış ahaha.20 euro hazır deck

• Androidde ödeme Euroyla gibi gözüküyor. Ancak ödeme ekranına gidip kart seçme kısmına gelince tekrar türk lirasına dönüyor. Haberiniz olsun

• 
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.