Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Rogue ranked için ekonomik destem. 8 rare 1 epic var. rank 25 ten rank20 3 yıldıza yenilmeden geldim.

Name Cost Atk HP
    Backstab × 2
    0 0 0
    Argent Squire × 2
    1 1 1
    Deadly Poison × 2
    1 0 0
    Betrayal × 1
    2 0 0
    Defias Ringleader × 2
    2 2 2
    Eviscerate × 2
    2 0 0
    Novice Engineer × 2
    2 1 2
    Fan of Knives × 2
    3 0 0
    Harvest Golem × 2
    3 2 3
    Shattered Sun Cleric × 2
    3 3 2
    SI:7 Agent × 2
    3 3 3
    Dark Iron Dwarf × 2
    4 4 4
    Defender of Argus × 2
    4 3 3
    Azure Drake × 1
    5 4 4
    Faceless Manipulator × 1
    5 3 3
    Argent Commander × 2
    6 4 2
    Sunwalker × 1

Güzel deste olmuş elinize sağlık.

• Teşekkürler. Baya kafa yordum bu deste için. Elinizde aşağıdaki kartlar varsa desteye ekleyebilirsiniz.
    Leeroy Jenkins × 1
    4 6 2
    Sylvanas Windrunner × 1
    5 5 5
    The Black Knight × 1
    6 4 5
    Ragnaros the Firelord × 1
    8 8 8

@L[A]hor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 10 Ocak 2014; 18:37:58 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Bende size bir tavsiye vereyim, spelller çok olduğu için ve desteye bakıldığında en fazla turn 7 de oyun bitirici gibi duruyor ben sizin yerinizde olsam Sunwalker yerine Gadgetzan Auctioneer da eklenebilir.

Ayrıca fakirliği gözü kör olsun o kadar Arena run yapıyorum sürekli Blood Imp ile Wisp geliyor dün gece fazladan 4 tane Wisp 3 tane de Blood Imp DE' ledim bıktım artık Wisp görmekten.

• arenadan gelen kitap ile 100e aldigin book arasinda fark var... arenadan rare yada iyi bir kart cikma sansi dusuk... ama 100e aldiginda rare turu garanti... bugun 3 tane aldim 3 rare 2 epic cikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

arenadan gelen kitap ile 100e aldigin book arasinda fark var... arenadan rare yada iyi bir kart cikma sansi dusuk... ama 100e aldiginda rare turu garanti... bugun 3 tane aldim 3 rare 2 epic cikti

Aldığınız her pakette 1 rare garanti, Arena' dan elde ettiğiniz paketler içinde geçerli hem Arena'dan çıkanlar hemde gold ile aldıklarım arasında bir fark göremedim. 4 rare 1 epic düşürdüğümde oldu 2 epic 1 legendary düşürdüğümde oldu fakat blizzard tarafından kanıtlanmış bilgidir her paket en az 1 rare içerir.
  • quote:

arenadan gelen kitap ile 100e aldigin book arasinda fark var... arenadan rare yada iyi bir kart cikma sansi dusuk... ama 100e aldiginda rare turu garanti... bugun 3 tane aldim 3 rare 2 epic cikti

Yok öyle bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an sadece legendary siz adam var mı diye meraktan oynuyorum ranked.18 in üstüne çıkamadım arkadaş bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

Bende size bir tavsiye vereyim, spelller çok olduğu için ve desteye bakıldığında en fazla turn 7 de oyun bitirici gibi duruyor ben sizin yerinizde olsam Sunwalker yerine Gadgetzan Auctioneer da eklenebilir.

Ayrıca fakirliği gözü kör olsun o kadar Arena run yapıyorum sürekli Blood Imp ile Wisp geliyor dün gece fazladan 4 tane Wisp 3 tane de Blood Imp DE' ledim bıktım artık Wisp görmekten.

40 civarı pack açtım 1 tane legendary çıktı. rank 16 ya kadar geldim herkeste 3 4 tane legendary var. Son oyunumda elemanda 3 tane gold legendary vardı. Ya blizz bedava kart dağıtıyor yada bu kartları oyunun açıklarını kullanarak yapıyorlar. Hadı dust toplayıp yapıyor desem 8lagendary'nin verdiği dust= gold legendary. ortalama olarak 30 packte 1 legendary çıksa 240pack açması lazım 1 tane gold legendary için.

• quote:

quote:

40 civarı pack açtım 1 tane legendary çıktı. rank 16 ya kadar geldim herkeste 3 4 tane legendary var. Son oyunumda elemanda 3 tane gold legendary vardı. Ya blizz bedava kart dağıtıyor yada bu kartları oyunun açıklarını kullanarak yapıyorlar. Hadı dust toplayıp yapıyor desem 8lagendary'nin verdiği dust= gold legendary. ortalama olarak 30 packte 1 legendary çıksa 240pack açması lazım 1 tane gold legendary için.

Hocam streamlerde ve youtube da videolarda duyduğum kadarıyla 14 packte 1 legendary şansı var youtube totalbiscuit adlı kişinin account wipetan sonra 12300 golda aldığı 113 paketin açılım videosu var 113 pakette toplasanız 6 tane legendary çıkmamıştır. Craft ile toplanmaz bana kalırsa fakat çok kart satın alan var.

Yalnız bugün bir deste kurdum bende hiç legendary yok içinde yaklaşık 500 dust kadar tuttu epic bile yok, Ragnaroslusu, alextrazsalısı, Pyroblastlısı vız geldi hiç oyun kaybetmeden baya ilerledim, sizin destenize çok benziyor fakat bir kerede yüksek damage vermek üstüne kurulu yaklaşık 20 damage verebiliyorum tek turda(5 ve 7 arası).

• quote:

quote:

quote:

Hocam streamlerde ve youtube da videolarda duyduğum kadarıyla 14 packte 1 legendary şansı var youtube totalbiscuit adlı kişinin account wipetan sonra 12300 golda aldığı 113 paketin açılım videosu var 113 pakette toplasanız 6 tane legendary çıkmamıştır. Craft ile toplanmaz bana kalırsa fakat çok kart satın alan var.

Yalnız bugün bir deste kurdum bende hiç legendary yok içinde yaklaşık 500 dust kadar tuttu epic bile yok, Ragnaroslusu, alextrazsalısı, Pyroblastlısı vız geldi hiç oyun kaybetmeden baya ilerledim, sizin destenize çok benziyor fakat bir kerede yüksek damage vermek üstüne kurulu yaklaşık 20 damage verebiliyorum tek turda(5 ve 7 arası).

Benim destem druid ve mage'ye karşı yetersiz kalıyor. Mage çok rahat aliyor. Oyun başı ufak manalı minyonlarla oyala, 2 ice block 2 pyro varsa oyunu garanti alıyor.

• en az bir tane rare yada daha iyisi....
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/188804/4989075a-7bb0-4ed1-b1c5-111e539b77d1.png

edit: arenadan aldigimizda full beyaz cikiyor... burada en az 1 tane mavi yada daha iyi olacak diyor.. benim craft yapacaktim ama buradan veriyor.. o yuzden vazgectim... 1-2 gun buradan alacam sonuclari screenshot ile paylasirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 11 Ocak 2014; 1:35:23 >
  • Bişey demedim zaten hocam sadece mantık olarak bence yanlış olduğunu belirttim
  • quote:

en az bir tane rare yada daha iyisi....
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/188804/4989075a-7bb0-4ed1-b1c5-111e539b77d1.png

edit: arenadan aldigimizda full beyaz cikiyor... burada en az 1 tane mavi yada daha iyi olacak diyor.. benim craft yapacaktim ama buradan veriyor.. o yuzden vazgectim... 1-2 gun buradan alacam sonuclari screenshot ile paylasirim

Arenadan gelen packte hiç full beyaz görmedim.
  • quote:

en az bir tane rare yada daha iyisi....

Dostum arenadan gelen pack ile gold ile aldığın packler aynı. Ben 50'den fazla arenadan gelen pack açtım hiç bir zaman rare gelmediği olmadı, olmaz da zaten. Yanlış hatırlıyorsun o yüzden.

• 0RK kullanıcısına yanıt
    dostum arenada kac mac kazandigin ile birlikte acilanlari koyar misin ekran gruntusuyle birlikte? karsilastiririz boylece?
  • hatta herkes boyle yapsin... biraz is oluyor ama. ciddi merak ettim. cunku ben arenadakilerden 1 tane bile ciktigini hatirlamiyorum... belki yanlis hatirliyorumdur...
  • Arena Skor Tablosu yapmıştımda ordan yazıyorum hocam.

Tarih 10.01.2014
    Paladin 7 - 3 =>150 Gold, Blood Imp, Paket =>Wisp, Wisp, Blood Imp, Mirror Entity, Sword Master
    Tarih 09.01.2014
    Warlock 5 - 3 =>70 Gold, 20 Dust, Paket=> Big Game Hunter, Wisp(başım belada bu wisplerle), Vaporize, Secretkeeper, Demolisher
    Tarih 06.01.2014
    Rogue 9 - 3 =>200 Gold, 2 Paket, Golden Headcrack => SI7:Agent, Master of Disguise, DefiasRigleader, Stormforged Axe, Unbound Elemental, Startfall, Ancient of War, Bestial Wrath, Alpha Dog, Golden Injured Blademaster

Gold ile aldığım paketlerden şuana kadar hiç golden kart düşürmedim fakat ilk legendary kartımı 0-3 gittiğim Arena seferinde düşürdüm. Gold ile nerden baksanız 10 paket aldım dedikleri gibi hepsinden en az 1 rare çıktı ve 2 tane epic düşürmüştüm hatta Shaman Farsight kartlarıydı ikiside geçenlerde disenchant yaptım onlarıda çok gereksiz kart bana kalırsa.

Her ikisinden de şansınız varsa godlen legendary bile çıkarırsınız tamamen şans meselesi ama denilene göre Reddit' den bakabilirsiniz ortalama 14 - 15 pakette 1 tane legendary çıkıyormuş bana kalırsa şans. En iyisi Arena run yapmak her iki veya 3 elde bir legendary deck geliyor hatta geçenlerde Warlock ile Jarraxus ve Sylvana pickledim bir yerden sonrası kısmet ve şans

@gokg
    Hocam bizim dışımızda paket alanların hepsi çok şanslı biri gidip arka arkaya 2 tane legendary çıkartıyor 1 pakette bende arka arkaya 2 tane wisp ve Blood imp açıyorum 1 pakette. Bana kalırsa çok acayip bir saçmalık var

@3qzotix
    Hocam Mage çok zorluyor benide fakat canım yaklaşık 16 olana kadar hiç acımadan Dagger ile Posion atıp girişiyorum hatta Amanibeserker' i ilk önce backstablayıp daha sonra dagger ile vuruyorum bunu gören Mage oltaya düşerse ki düşüyor erkenden Fireball Pyro blast gibi skilleri atmaya başlıyor fakat bu seferde benim ortada 2 tane Azure Drake veya Dark Iron Dwarf oluyor bende arasına Argus koyup Commander ve çift Evis. atıyorum bu da yaklaşık 22 damage yapıyor fakat Mage biraz akıllıysa zaten belli oluyor 4. turnde bu seferde ilk önce saçma saçma karakterleri bufflıyorum örneğin Shatered Sun Cleric'e Dark Iron Dwarf basıyorum bu seferde daha adam gibi minion yokken Flamestrike veya Blizzard atıyorlar daha sonra bende çift Azure Drake çıkartıp onları koruyorum arka arkaya 2 Evis. geliyor zaten saklıyorum onları sonrada patlatıyorum Mage' nin suratına genelde ilk 4 turnde karşıda ki kim olursa olsun onu 22 damage altına düşürmeye çalışıyorum çünkü tek turnde 22 damage yapabiliyorum ortadakilerle ve Evis ile sonrası pek problem olmuyor Warlock Murloc deck dışında onlara karşı Fan of Knives lazım onu da düzgün atmak gerek yoksa bir anda karınca gibi çoğalıyorlar durdurulmuyor.

Kullandığım fakir destesi.
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 11 Ocak 2014; 4:25:38 >

• Her pakatten rare çıkıyor. Rare olması yok golden olması yok orada burada özel kullanılıyor olması gibi bir durum değil. 20 dust'a disenchant 100 dust'a craft yapılan her kart rare statüsünde ne olduğunun önemi yok. Bu kartlar da her deckten en az 1 tane çıkmak zorunda. He daha iyisi de çıkabilir zaten minimum koşul 1 rare olması. Bunun için özel bir ispata gerek yok.
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    yok dostum yanlis anladin.. ben herhangi bir ispat pesinde degilim.. sadece merak ettim... buraya cikanlari ve arenada kac win ile aldiginizi yazarsaniz. karsilastirma yapmis oluruz... yoksa beta oyun kavga edecek degiliz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.