Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0RK

Ayrıca niye 4 manaya niye Fireball 6 damage vuruyor da Mortal Strike 4 damage vuruyor diye merak ediyor insan.

+1. Mage oynamama rağmen (mekaniklerini sevdiğim için) bu durumun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Ya Strike'ın manası 1 düşmeli ya Fireball'unki 1 artmalı; ki ikincisi daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Bende size bir tavsiye vereyim, spelller çok olduğu için ve desteye bakıldığında en fazla turn 7 de oyun bitirici gibi duruyor ben sizin yerinizde olsam Sunwalker yerine Gadgetzan Auctioneer da eklenebilir.

Ayrıca fakirliği gözü kör olsun o kadar Arena run yapıyorum sürekli Blood Imp ile Wisp geliyor dün gece fazladan 4 tane Wisp 3 tane de Blood Imp DE' ledim bıktım artık Wisp görmekten.

40 civarı pack açtım 1 tane legendary çıktı. rank 16 ya kadar geldim herkeste 3 4 tane legendary var. Son oyunumda elemanda 3 tane gold legendary vardı. Ya blizz bedava kart dağıtıyor yada bu kartları oyunun açıklarını kullanarak yapıyorlar. Hadı dust toplayıp yapıyor desem 8lagendary'nin verdiği dust= gold legendary. ortalama olarak 30 packte 1 legendary çıksa 240pack açması lazım 1 tane gold legendary için.

Hocam streamlerde ve youtube da videolarda duyduğum kadarıyla 14 packte 1 legendary şansı var youtube totalbiscuit adlı kişinin account wipetan sonra 12300 golda aldığı 113 paketin açılım videosu var 113 pakette toplasanız 6 tane legendary çıkmamıştır. Craft ile toplanmaz bana kalırsa fakat çok kart satın alan var.

Yalnız bugün bir deste kurdum bende hiç legendary yok içinde yaklaşık 500 dust kadar tuttu epic bile yok, Ragnaroslusu, alextrazsalısı, Pyroblastlısı vız geldi hiç oyun kaybetmeden baya ilerledim, sizin destenize çok benziyor fakat bir kerede yüksek damage vermek üstüne kurulu yaklaşık 20 damage verebiliyorum tek turda(5 ve 7 arası).

şu account wipe olayı nedir abi ? herifin birini gördüm 27k gold kasıyor bu olayla. nasıl oluyor bu biz kaçırdık mı yoksa ? adam bu şekilde kazandığı goldla 200 pack açmış. şaka gibi ben 150 gold topliyim de arenaya gireyim derdindeyim.

• Account wipe bir kere geldi o da tam ne zaman geldiğini bilmiyorum ama olay kartların herşeyin sıfırlanıyor sana harcadığın goldu geri veriyor ama bir daha wipe gelmeyeceği duyuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JollyJok3r

Account wipe bir kere geldi o da tam ne zaman geldiğini bilmiyorum ama olay kartların herşeyin sıfırlanıyor sana harcadığın goldu geri veriyor ama bir daha wipe gelmeyeceği duyuruldu.

Beta bitince herşey sıfırlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 12 Ocak 2014; 15:33:48 >
  • quote:

quote:

Account wipe bir kere geldi o da tam ne zaman geldiğini bilmiyorum ama olay kartların herşeyin sıfırlanıyor sana harcadığın goldu geri veriyor ama bir daha wipe gelmeyeceği duyuruldu.

Sanmıyorum öyle bir şey olacağını, para harcayanlar falan var bu oyuna öyle bir şey yapıp oyundan soğutmak istemezler beta oyuncularını. beta keyi almak için de ayrıcalıklı olmak lazımdı zaten, bi bnet ürünü olması gibi. büyük oyuncu kitlesi olan oyunlarda böyle bir şey olacağını sanmıyorum, dota 2 de de aynısını dediler ama olmadı. eğer bi açıklama ya da kaynaktan okuduysan bilemeyeceğim şahsi düşüncem bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

quote:

quote:

Sanmıyorum öyle bir şey olacağını, para harcayanlar falan var bu oyuna öyle bir şey yapıp oyundan soğutmak istemezler beta oyuncularını. beta keyi almak için de ayrıcalıklı olmak lazımdı zaten, bi bnet ürünü olması gibi. büyük oyuncu kitlesi olan oyunlarda böyle bir şey olacağını sanmıyorum, dota 2 de de aynısını dediler ama olmadı. eğer bi açıklama ya da kaynaktan okuduysan bilemeyeceğim şahsi düşüncem bu

Beta'nın anlamı
    " Beta ya da Beta Sürüm, yazılımın ilk sürümündeki sistem testlerinden ve eksiklik testlerinden geçirilmeyi belirtir. Bu sürümde amaçlanan farklı donanımlar altında yazılımı sorunsuz çalıştırmadır. Tüm kullanıcılar tarafından gerçek verilerle test edilen yazılımın test sonuçları, yazılım testçileri tarafından yakından takip edilir..."
    Kredi kartı ile yapılan alışverişler beta bitince battle.net hesabını geri yatırılacak diye biliyorum. Betayı 4 ay oynayan var daha başlamamış olan var. Beta bitince wipe gelmezse yeni oyuncular için adaletsiz olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beta'nın anlamı
    " Beta ya da Beta Sürüm, yazılımın ilk sürümündeki sistem testlerinden ve eksiklik testlerinden geçirilmeyi belirtir. Bu sürümde amaçlanan farklı donanımlar altında yazılımı sorunsuz çalıştırmadır. Tüm kullanıcılar tarafından gerçek verilerle test edilen yazılımın test sonuçları, yazılım testçileri tarafından yakından takip edilir..."
    Kredi kartı ile yapılan alışverişler beta bitince battle.net hesabını geri yatırılacak diye biliyorum. Betayı 4 ay oynayan var daha başlamamış olan var. Beta bitince wipe gelmezse yeni oyuncular için adaletsiz olur.

Sanırım satın alma sayfasındaydı Arena' ya ücretli girdiğinizde veya paket aldığınızda size bir sekme çıkartıyor görmüşsünüzdür orada satın aldıktan sonra ekstra premium kart gibi düşünebiliriz 1 kart verileceğini ve geri ödeme gibi birşeyin olmayacaığını temin ediyordu sekmede ki yazı. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat youtube videolarında oyunculara sahip oldukları kart adedine yakın gold verilmişti, 10 paket açtıysanız yaklaşık 1000 gold kadar yani, eğer gene wipe olursa bu şekilde olur para iadesi gibi birşey sanmıyorum. Beta bittikten sonra wipe gelmesinin bence bir anlamı yok çünkü gene gold olarak ödeyecekler çok az kişi goldu saklayıp arenadan paket kasar geri kalan gidip elindeki bütün gold ile paket alır şahsen bende gidip arena da paket kasarım. İş böyle olunca arada gene eşitsizlik olucak hiçbir farkı olmayacak.

Wipe istememin nedenide bütün parayı Arenaya yatırmak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beta'nın anlamı

Betanın ortasında wipe geldi zaten 1 kez. Arena girişinde ve storeda uyarı varuyadı wipe hakkında, şimdi ise öyle bir uyarı yok. Yani gelmeyecek wipe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 13 Ocak 2014; 3:57:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beta'nın anlamı

Sanırım satın alma sayfasındaydı Arena' ya ücretli girdiğinizde veya paket aldığınızda size bir sekme çıkartıyor görmüşsünüzdür orada satın aldıktan sonra ekstra premium kart gibi düşünebiliriz 1 kart verileceğini ve geri ödeme gibi birşeyin olmayacaığını temin ediyordu sekmede ki yazı. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat youtube videolarında oyunculara sahip oldukları kart adedine yakın gold verilmişti, 10 paket açtıysanız yaklaşık 1000 gold kadar yani, eğer gene wipe olursa bu şekilde olur para iadesi gibi birşey sanmıyorum. Beta bittikten sonra wipe gelmesinin bence bir anlamı yok çünkü gene gold olarak ödeyecekler çok az kişi goldu saklayıp arenadan paket kasar geri kalan gidip elindeki bütün gold ile paket alır şahsen bende gidip arena da paket kasarım. İş böyle olunca arada gene eşitsizlik olucak hiçbir farkı olmayacak.

Wipe istememin nedenide bütün parayı Arenaya yatırmak.

Wipe olursa kredi kartı ile aldığın para golda dönüşür, onun haricinde oyunda kazandığın goldun geri döneceğini sanmıyorum.

• Oyuna başlayalı 40 gün oldu neredeyse her gün günlük görevleri yaptim. Para ile 6 deck aldım.
    Total win : 345 Total arena win : 94 şimdiye kadar 1 tane legendary çıktı. Varmı benden daha bahtsız olan
  • 2pPressStartyoutube
    Hearthstone Top 5 Plays of the Week Episode 6
    http://www.youtube.com/watch?v=1jDl6bsoNF4#t=117

Tek komboda 55dmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 13 Ocak 2014; 12:16:04 >

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    210 win / 68 arena win 1 legendary 4 wisp 4 blood imp. Var mı arttıran ?
  • Ben beta key i bulamadim ve oyun herkeze acildiginda hesaplar 0 lanmaz ise bize buyuk haksizlik olucak.Acikcasi oynamam hesaplar 0 lanmaz ise.
  • quote:

210 win / 68 arena win 1 legendary 4 wisp 4 blood imp. Var mı arttıran ?

Bende rogue ve naturel kartlar dışında kart yok. Diğer class kartlarını ve işime yaramayan naturel kartları kırdım hep( wipe'a güvenerek )
  • Richa kullanıcısına yanıt
    Open Beta'ya geçerken yapmaları lazım o zaman. O zaman herkese ulaşım sağlanmış olacak. Ayrıca Blizzard sıfırlamazsa da haksızlık sayılmaz. Sonuçta Beta sürümü eksikleri tespit için açılıyor. Geri dönüşlere teşekkür olarak ilerlemelerin saklanması kararlaştırılırsa mantıksızlık olarak düşünülmez.

Ayrıca Open Beta bitmeden önce istek gönderen herkese key dağıtıldı. Eğer halen elinde key yoksa demek ki oyunun sürüm haberlerini takip etmemişsin. Bunun sonucundan doğan ilerleme farkı Blizzard'ın suçu sayılmaz.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Kısmet artık hocam
  • bu oyunun ipad versiyonu + full versiyonu ne zaman çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bu oyunun ipad versiyonu + full versiyonu ne zaman çıkar?

Onunla ilgili bir haber yok beklemedeyiz.
  • yapılacak değişiklikler

en çok pyroblastın 10mana olmasına sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimasu

yapılacak değişiklikler http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/11222562600?page=1#0

en çok pyroblastın 10mana olmasına sevindim

Dark Iron Dwarf nerflenmiş

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.