Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dwarf ve engineer kötü olmuş açıkçası, blood imp e sevinmedim değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

dwarf ve engineer kötü olmuş açıkçası, blood imp e sevinmedim değil ama

Birde blizzardı halledeydiler iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

dwarf ve engineer kötü olmuş açıkçası, blood imp e sevinmedim değil ama

+1

1 manalık bi kart için tahtaya yaptığı etki fazlaydı bu iyi oldu.
  • İlk kez dust falan gereksiz bir şey çıkmadı ödüllerden, uzun bir süre gold sıkıntısı çekmem herhalde

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

İlk kez dust falan gereksiz bir şey çıkmadı ödüllerden, uzun bir süre gold sıkıntısı çekmem herhalde

Kaç winle kazandıniz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12/1 Mage ile. Zaten bildiğim kadarıyla 12 win altında 2 pack gelmiyor.
  • yeni duzenlemeler bu hafta içinde yapılacak

Unleash the Hounds 4 olan manası 2 'ye düşecek

Pyroblast 8 olan manası 10'a çıkarılacak

Blood Imp atac guc 0 canı 1 olacak ve gorunmezlik modunda tur sonunda herhangibir dost miniona +1 can verecek

Warsong Commander oyuna surduğun 3 ve altı saldırı gücü olan minionların charge özelliği kazanacak

Charge 3 mana oldu ve açılımı bir dost miniona + 2 atack ve charge ozelliği verecek

Abusive Sergean el sonuna kadar miniona +2 atack veriyor

Dark Iron Dwarf verdiği +2 atack el sonunda son bulacak

Defender of Argus 3/3 olan atack ve canı 2/3 e düşecek

Novice Engineer 1/2 olan atack ve canı 1/1 e düşürülecek

Sylvanas Windrunner 5 olan manası 6'ya yükseltilecek

herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 15 Ocak 2014; 13:55:31 >

• 0RK kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu Disenchant ve Create kısmını kısaca anlatır mısınız. Arcane Dust 55 şuan bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konix

Arkadaşlar şu Disenchant ve Create kısmını kısaca anlatır mısınız. Arcane Dust 55 şuan bende.

Hocam oyunun size sunduğu kartlar dışında yani klas kartları veya tarafsız kartlar dışında kazandığınız kartları isterseniz dusta çevirebiliyorsunuz, crafting bölümüne girip elinizde fazla olan veya işinize yaramayan kartı disenchant diyip yakabilir veya işinize yaran bir kartı enchant diyip yaratabilirsiniz.

Common kartların adedi 40 dust
    Rare kartların adedi 100 dust
    Epic kartlar 400 dust
    Legendary kartlar 1600 dust
  • Oyun oyun open beta durumuna geçti sanırım. Diğer hesabımla denedim girdi oyuna. 6 pack biriktirip açtım, sonuç hüsran ( 6 rare çıktı )
  • Şuna bakar mısınız ? Adamlar iyice işi abartmış gerçekten adam bunu düşünmüş mü cidden ? Yoksa şansına mı böyle bir şey olmuş vay be ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 16 Ocak 2014; 0:49:40 >
  • @Pend0s bence onu düşünerek deste oluşturmuş. Yoksa kullandığı kartlar druidin pek işine yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 16 Ocak 2014; 1:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Şuna bakar mısınız ? Adamlar iyice işi abartmış gerçekten adam bunu düşünmüş mü cidden ? Yoksa şansına mı böyle bir şey olmuş vay be ..

Yok hocam tesadüf felan değil (bunlar babadan oğula nesil) bunlar forumlardan taktik toplayıp aynısını yapıyorlar bana 2-3 gün önce denk geldi aynısında kart çektirerek öldürdü.Benzeride warriorda charge deckiyle yapılıyor 1 elde 40 damage koyuyor oyun sonuna kadar kart topluyorlar son anda tek elde bitirmeye çalışıyorlar.

• İlk kez arenada 12-0 yaptım. 12/1 yaptığımdan 20 gold daha fazla geldi ödüllerde bir değişiklik yok diyebiliriz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Uzun zamandır da legendary bekliyordum, Sylvannas geldi şansıma

Merak eden varsa diye decklist:

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• quote:

İlk kez arenada 12-0 yaptım. 12/1 yaptığımdan 20 gold daha fazla geldi ödüllerde bir değişiklik yok diyebiliriz.

Uzun zamandır da legendary bekliyordum, Sylvannas geldi şansıma

Merak eden varsa diye decklist:

Herşey güzelde o spiteful smith niye ekledin decke merak ettim sadece mage e bir yararı varmı onun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Herşey güzelde o spiteful smith niye ekledin decke merak ettim sadece mage e bir yararı varmı onun ?

Diğer seçenekler 2 manalık minionlardı, ya da gereksiz şeyler hatırlamıyorum büyük minion eksikliği vardı deckte yani o yüzden aldım. Ayrıca 4/6 statları 5 manalık minion için oldukça iyi, pasifi önemli değil yani her classa spiteful smith alınabilir.
  • quote:

quote:

Diğer seçenekler 2 manalık minionlardı, ya da gereksiz şeyler hatırlamıyorum büyük minion eksikliği vardı deckte yani o yüzden aldım. Ayrıca 4/6 statları 5 manalık minion için oldukça iyi, pasifi önemli değil yani her classa spiteful smith alınabilir.

Bütün oyunlarında earyl rushu yakaladın mı ? Yoksa bu deckin işi zor yani , 5-6 manaya kadar üstünlük kuramazsan çok zor dönmesi çünkü hem kard drawın yok , hem late minyonların yok , hem pyroblastın yok.Ysera 2-3 oyun çevirmiştir kesin ya da karşındaki adamlara karşı iyi üstünlük kurmuşsundur oyun başında ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

quote:

Bütün oyunlarında earyl rushu yakaladın mı ? Yoksa bu deckin işi zor yani , 5-6 manaya kadar üstünlük kuramazsan çok zor dönmesi çünkü hem kard drawın yok , hem late minyonların yok , hem pyroblastın yok.Ysera 2-3 oyun çevirmiştir kesin ya da karşındaki adamlara karşı iyi üstünlük kurmuşsundur oyun başında ..

Sadece 1 maç rush yapabildim o da Raging Worgen'ın kontrolden çıkması sayesinde.

Card draw arenada çok da önemli değil, deckte gereksiz kart olmaması önemli. Sunwalker, Water Elemental, Stormwind Knight ve bazen Mad Bomber rakibin 2 tane kartını alabiliyor. Yani her oyunda benim elimdeki kartlar rakiptekinden fazla oluyordu (bunda Mage hero abilitynin de çok etkisi var). 9. maçta 2 tane Sprint'i olan Rogue geldi karşıma, bütün oyun elinde benden fazla kartı vardı elinde. En sonunda 1 hpde kaldım Water Elemental yüzünden hareket edemedi o elden sonra, kartları bitti ve kaybetti. Rakibin kartları biterken benim daha çekmediğim 8-10 kart varsa bu kartlarımın iyi olduğunu gösterir, rakibin elinde fazla kart olması sadece seçeneklerini arttırdı yani.

Arenada 2 manalık minionlar late game minionlarından çok daha önemli. Çünkü aoe speller Paladinler dışında kimseye (early game aoe için konuşuyorum) kolay kolay gitmiyor. Yani early'de verilen board kontrolü geri almak çok zor, rakip tempo yakalayınca boarda late game minion atmak bir şey değiştirmiyor. 5-6 tane iyi 2 manalık minionı olan deck kötü bir skor almaz bence arenada doğru oynanırsa.

Ysera 1 ya da 2 oyun kurtardı sanırsam, önde götürdüğüm 1-2 oyunu da kazanmamı hızlandırdı. Deckte en güçlü nokta 3 Water Elemental olması, oyundaki en iyi 4 manalık minion bence. Ya 2 kart harcatıyor rakibe ya da Ysera ve Sunwalker'ı oyuna sürmemde endişe yaratacak kartları (Polymorph, Hex, Assasinate vb.) harcatıyor. Rakip 1 tanesini zar zor öldürürken 2.yi koyunca zaten oyun kötüye doğru gidiyordu rakip için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 16 Ocak 2014; 15:50:25 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.