Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alidinc06

quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Şuna bakar mısınız ? Adamlar iyice işi abartmış gerçekten adam bunu düşünmüş mü cidden ? Yoksa şansına mı böyle bir şey olmuş vay be ..

Yok hocam tesadüf felan değil (bunlar babadan oğula nesil) bunlar forumlardan taktik toplayıp aynısını yapıyorlar bana 2-3 gün önce denk geldi aynısında kart çektirerek öldürdü.Benzeride warriorda charge deckiyle yapılıyor 1 elde 40 damage koyuyor oyun sonuna kadar kart topluyorlar son anda tek elde bitirmeye çalışıyorlar.

ben shamanla fakir destemle bi elde 40 vurduğumu biliyorum :) Bloodlust ve windfury güzel oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

http://www.youtube.com/watch?v=1jDl6bsoNF4#t=117
    Tek komboda 55dmg

burdaki miro bana da rakip olarak gelmişti . oyun gayet güzel gidiyordu tamam dedim oyun bende çünkü herif cidden hiçbir kartı oynamadı 10 hpye kadar falan sonra bu herife yaptığı komboyu bana da yaptı oyunu aldı (3.video)

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Biran umitlendirdin ya ne zamandir bekliyorum su oyunu artik ciksin kapali betadan 1 yil kapali betami olur ya.Oyun 2. senesine kapali betada girdi
  • argus un battlecry ı neden yanındaki frost elemental i etkilemez ki
  • molten giant deck'i eğer karşındaki warrior ise ve elinde kart toplayıp ona vurmanı istiyorsa 15 hp nin altına dusurme oyun alanına askerlerini diz vurma tek seferde işi bitirmen lazım yoksa sonu hüsran olur.bu arada legendary olan streamerların kartlarını alta koyuyorum belki sizede yararı dokunur
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 17 Ocak 2014; 12:49:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

argus un battlecry ı neden yanındaki frost elemental i etkilemez ki

Hocam o bir bug, bazen masaya koyduğunuz minionlar gözüktüğü şekilde yerleşmiyor.
  • Unleash the Hounds tekrar 4 manaya çıksın :)
  • Betası çıkmış bana demin ama çok karışık gözüküyor oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yardım edin gece oyunu indirmeye bıraktım inmiş.
    Ama Battle.net de online olamıyorum
    O yüzdende giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Ya yardım edin gece oyunu indirmeye bıraktım inmiş.
    O yüzdende giremiyorum

Amerika üstünden indiriyorsanız server bakımı vardır bir kaç saat sonra tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

O yüzdende giremiyorum

Amerika üstünden indiriyorsanız server bakımı vardır bir kaç saat sonra tekrar deneyin.

Girdim sorun kalktı ty
  • quote:

quote:

quote:

O yüzdende giremiyorum

Girdim sorun kalktı ty

Önemli değil.

Bu arada 1 hafta içerisinde Hearthstone EU serverları içinde open beta olucak.

• Eu serverları open beta olduğunda, amerika serverından nasıl eu serverına geçebilirim? Oyunu silmek mi gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Eu serverları open beta olduğunda, amerika serverından nasıl eu serverına geçebilirim? Oyunu silmek mi gerekli

Bildiğim kadarıyla geçiş yapmak diye birşey söz konusu değil üyelik şartlarında tasinabilirsiniz fakat hersey sizle gelmez diye bir ibare var bu demek oluyor ki üyeliği taşıma söz konusu değil.

• quote:

quote:

Eu serverları open beta olduğunda, amerika serverından nasıl eu serverına geçebilirim? Oyunu silmek mi gerekli

Bildiğim kadarıyla geçiş yapmak diye birşey söz konusu değil üyelik şartlarında tasinabilirsiniz fakat hersey sizle gelmez diye bir ibare var bu demek oluyor ki üyeliği taşıma söz konusu değil.

Geçişten kastım kazandıklarımal beraber değil hocam, eu serverında oynamak istiyorum, bunun için eu client ı indirip oyunu tekrardan mı kurmam gerekli?
  • quote:

quote:

quote:

Geçişten kastım kazandıklarımal beraber değil hocam, eu serverında oynamak istiyorum, bunun için eu client ı indirip oyunu tekrardan mı kurmam gerekli?

EU battle.net üstünden yeni bir üyelik alıp desktop app e girerken server kısmından EU seçmeniz yeterli.

• Amerika serverinde oynamamizda bir sorun varmi , Turkiyeden baglanan birisi eu serverindami oynamak zorunda.Eger degilse amerika serverinden oyniyicam birkac gunlukte olsa geride baslamiyim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

EU battle.net üstünden yeni bir üyelik alıp desktop app e girerken server kısmından EU seçmeniz yeterli.

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 22 Ocak 2014; 21:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Amerika serverinde oynamamizda bir sorun varmi , Turkiyeden baglanan birisi eu serverindami oynamak zorunda.Eger degilse amerika serverinden oyniyicam birkac gunlukte olsa geride baslamiyim ?

Server değiştirememeyi goze alıyorsanız bir problem yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Amerika serverinde oynamamizda bir sorun varmi , Turkiyeden baglanan birisi eu serverindami oynamak zorunda.Eger degilse amerika serverinden oyniyicam birkac gunlukte olsa geride baslamiyim ?

Server değiştirememeyi goze alıyorsanız bir problem yok.

hocam oyunu silip eu clientı indirsek server değiştirmiş olmuyor muyuz? illa ki maili değiştirmemiz gerek mi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.