Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaslar yanlis anlasilmis mesajim. Gelen davetiye HoW icin. Fakat ben davetiyeyi HoS icin zannettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
quote:
Orijinalden alıntı: Omara
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Oyun açık betaya geçiyormuş bana daha yeni kapalı beta davetiyesi geldi.
Düzenleme: Heroes of the Storm ile karıştırmışım oyunu.
hots keyi mi geldi?
hots beta başladı mı?
HotS betası uzun zamandır var fakat yayın yasağı var bildiğim kadarıyla ve sadece yakın çevreye oynama imkanı verildi (çalışanlar, şirkete yakın olanlar, blizzcona çağırılan oyuncular(hepsi alamadı)). Key şuanda çok değerli bir araştırın çok yüksek fiyattan satabilirsiniz fakat bir daha key bulamayabilirsiniz.
-
Oyunu indirmeden önce koskoca Blizzard böyle dandik bir oyunu neden yaptı dedim kendi kendime. Oyunu dün indirdim ve inanılmaz keyif verici bir oyun. Hala Mage oynuyorum diğer karakterlerin(diyelim) açılmasını bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Rolling Stones
Oyunu indirmeden önce koskoca Blizzard böyle dandik bir oyunu neden yaptı dedim kendi kendime. Oyunu dün indirdim ve inanılmaz keyif verici bir oyun. Hala Mage oynuyorum diğer karakterlerin(diyelim) açılmasını bekliyorum.
practice de diğer herolara karşı oynayıp kazanıp onları da açabilirsin -
Hangi serverda olduğumu nerden görebilirim battle.net i kurcaladım hearthstone açılırkende baktım göremedim. Var mı yardımcı olacak biri? -
quote:
Orijinalden alıntı: tekina
Hangi serverda olduğumu nerden görebilirim battle.net i kurcaladım hearthstone açılırkende baktım göremedim. Var mı yardımcı olacak biri?
Shopa girip fiyatların ne bazında olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim. Euro ise avrupadır, dolar ise amerikadır -
cidden sinir oluyorum artık şu karta, manası arttırılmalı bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Nihonto
cidden sinir oluyorum artık şu karta, manası arttırılmalı bence
Bi de equality nin üstüne atmıyorlar mı.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Bllmrshn
quote:
Bi de equality nin üstüne atmıyorlar mı....
Ardından ragequit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Bi de equality nin üstüne atmıyorlar mı....
Ardından ragequit
Paladine karşı her zaman kart tutmak lazım, trump, reckfull ve adını bilmediğim diğer iyi oyuncuların oyunlarını izliyorum, adamlar gerçekten her ihtimali göze alarak oynuyorlar. rogue ve paladine karşı kart saklıyorlar, equality ve betrayer korkusundan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 24 Ocak 2014; 1:07:09 >
-
quote:
Paladine karşı her zaman kart tutmak lazım, trump, reckfull ve adını bilmediğim diğer iyi oyuncuların oyunlarını izliyorum, adamlar gerçekten her ihtimali göze alarak oynuyorlar. rogue ve paladine karşı kart saklıyorlar, equality ve betrayer korkusundan
Aynı şekilde mageye karşı da 4-5 hp'nin altındaki kartları direkt oynamamak lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Aynı şekilde mageye karşı da 4-5 hp'nin altındaki kartları direkt oynamamak lazım.
Bence onun yerine flamestrike ı basic card dan kaldırsınlar
-
quote:
quote:
quote:
Aynı şekilde mageye karşı da 4-5 hp'nin altındaki kartları direkt oynamamak lazım.
Bir mage oyuncusu olarak bu durumdan şikayetim yok ama bence de rare ya da epic olmalı.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir mage oyuncusu olarak bu durumdan şikayetim yok ama bence de rare ya da epic olmalı.
ben de mage den nefret ettiğimden böyle söylüyorum mana 7 lere ulaştığında bi stres kaplıyor insanı
-
Bi sorum olucak 1 aydır yuklu bende oyun ara ara girerim Open Betaya geçti şimdi oyun elimdekinin EU yada US oldugunu nerden anlayabilirim seri olarak bi cevap alırsam ?
Edit:battetag " PunkBlood#2611 " olarak friende ekleyebilirsiniz. Ekleşiriz oyun içinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 24 Ocak 2014; 2:38:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaAnıl
Bi sorum olucak 1 aydır yuklu bende oyun ara ara girerim Open Betaya geçti şimdi oyun elimdekinin EU yada US oldugunu nerden anlayabilirim seri olarak bi cevap alırsam ?
Edit:battetag " PunkBlood#2611 " olarak friende ekleyebilirsiniz. Ekleşiriz oyun içinden.
Hocam shopa girin, para birimi euro ise avrupadır dolarsa amerikadır. -
Ahh cok saol dikkat etmemişim. Tamam bende Avrupadayım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tekina
Hangi serverda olduğumu nerden görebilirim battle.net i kurcaladım hearthstone açılırkende baktım göremedim. Var mı yardımcı olacak biri?
Shopa girip fiyatların ne bazında olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim. Euro ise avrupadır, dolar ise amerikadır
Eyvallah hocam kur euro. Avrupadaymışım. -
quote:
ben de mage den nefret ettiğimden böyle söylüyorum mana 7 lere ulaştığında bi stres kaplıyor insanı
Valla bence de shadow word pain, shadow word death, mind control, lightspawn, divine spirit, mind vision, power word shield, thoughtsteal ve holy nova toptan kaldırılmalı aslında. Aslında bunun yerine direkt Anduin'i kaldırsalar şu adamın verdiği tepkiyi veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 24 Ocak 2014; 10:25:53 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X