Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

listemizdeki arkadasimizla oynadigimizda; mesela 3 win yaptik. normalde 3 win yapinca 10 altin aliyoruz... arkadasimizla oynadigimizda da bu altini kazanabiliyor muyuz?

Arkadaşınızla yaptığınızda bir gelir elde etmezsiniz ayrıca görevleri de tamamlayamazsiniz.

@MustafaAnıl
    Evet aynen dediginiz gibi combo kartı oynamadan önce bir kart oynamak yeterli. Forum bozulmuş sanırım düzelir düzelmez güncellenecek liste :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekina

Arkadaşlar deckim bu fakat bir yerde bir hata yapıyorum sizce ne eksik ne fazla?
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Öncelikle Anduin oynamakla büyük bir hata yaptığını söyleyebilirim. Onun dışında Gelbin direkt gözüme çarptı. 2 tane mind control'ün de gerekli olduğunu sanmıyorum. Lightspawn bence Anduin'de kesinlikle bulunması gereken ve oynandığında benim küfürler savurmama sebep olan bir kart. Ondan da 2 tane bulundurmalısın. River Crocolisk, Novice Engineer (son nerften sonra) ve Ironfur'u ben olsam almazdım deck'e, ama seçim senin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Arkadaşlar deckim bu fakat bir yerde bir hata yapıyorum sizce ne eksik ne fazla?

Öncelikle Anduin oynamakla büyük bir hata yaptığını söyleyebilirim. Onun dışında Gelbin direkt gözüme çarptı. 2 tane mind control'ün de gerekli olduğunu sanmıyorum. Lightspawn bence Anduin'de kesinlikle bulunması gereken ve oynandığında benim küfürler savurmama sebep olan bir kart. Ondan da 2 tane bulundurmalısın. River Crocolisk, Novice Engineer (son nerften sonra) ve Ironfur'u ben olsam almazdım deck'e, ama seçim senin tabi.

Deck hakkında pek birşey söylemeyeceğim ama anduin rankedlarda muhteşem iş yapıyor 1-2 legendety Cabal Shadow Priest ve soul priest + circle of healing kartlarıyla çok op oluyor anduin.Ben sadece gördüğümü söylüyorum streamlerde anduin oynayan bir arkadaş amerikada 6.sıralamaya gelmiş ve oynarkende prieste sürekli op op diyip duruyor kendisi onun yalancısıyım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Deck hakkında pek birşey söylemeyeceğim ama anduin rankedlarda muhteşem iş yapıyor 1-2 legendety Cabal Shadow Priest ve soul priest + circle of healing kartlarıyla çok op oluyor anduin.Ben sadece gördüğümü söylüyorum streamlerde anduin oynayan bir arkadaş amerikada 6.sıralamaya gelmiş ve oynarkende prieste sürekli op op diyip duruyor kendisi onun yalancısıyım yani

Ben Anduin'e kötü demiyorum zaten ama aşırı sinir bozucudur. Anduin alan herkes benim gözümde hatalıdır, yanlıştır. Şöyle bir konu bile açmıştım zamanında.

http://forum.donanimhaber.com/m_86032459/tm.htm

• quote:

quote:

Ben Anduin'e kötü demiyorum zaten ama aşırı sinir bozucudur. Anduin alan herkes benim gözümde hatalıdır, yanlıştır. Şöyle bir konu bile açmıştım zamanında.

Sırf anduin öldüremesin diye decki 4 atackı olan kartlarla doldurdum sen düşün

• quote:

mid game in çok kötü bu desteyle. gnomish ile novice lerin sayısını 1 de tutmanı öneririm, northshire clericle kart çektirebilirsin early de yüzde 60 70. lightspawn oluyor priestın minionu 0/5 lik onu al bence destene bi de 6 manalık 6/6 lık bi minionu daha var. ikisi de common zaten dustla enchant edersin zaten. gelbini çıkar bence tam bir çöp olduğunu düşünüyorum, mind controlün de birini çıkarmanı öneririm, 2 tanesi bana göre saçma geliyor tabii benim fikrim. 4 kart çıkarttık desteden, o 4 açıkla mid game e odaklanabilirsin.

• o kartların oynanabilir bir şey olacağını bekliyordum lol gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easymen -- 26 Ocak 2014; 8:41:58 >
  • quote:

quote:

Daha bundan sonra ne anduin alırım nede o karaktere değer veririm. 20 tane deck denedim hepside başarısız 5 oyun kazanabilmek için 20 oyun oynadım hiçbir işe yaramıyor bu karakter arkadaş. Olmaz olsun böyle karakter.

Hatırlatma : Battle.net idlerinizi paylaşırsanız listeye ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 25 Ocak 2014; 1:49:31 >

• Su anki metada anduine op demek anlamsiz. Sadece orta ranklarda guclu cunku anduinin guclu kartlari hep common. Su anda oyunun en etkili charlari druid ve hunter

• 3 dk oldu hala adamın turunu oynamasını bekliyorum ne geri sayım başladı ne de bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

3 dk oldu hala adamın turunu oynamasını bekliyorum ne geri sayım başladı ne de bir şey

Bug ve lag buna sebep oluyor. Çözümü yok beklemekten başka.

@Lyzard
    Hunter birazda aktif olmaya başladı buaraar özellikle secret ve eaglegorn bow combosu çok iş yapıyor. Druid' de alt etmenin tek yolu erkenden bitirmeye bakmak yoksa late gameye giderseniz tauntları geçmek çok zor.

Bana kalırsa şuanda en iyisi paladin ve rogue.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 25 Ocak 2014; 14:45:13 >
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

ömrümü yedi nasıl bir kart bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 25 Ocak 2014; 17:08:47 >
  • hunter için bana ofansif bir build yazabilecek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymen

BEN OP KADRTLARIN GERÇEK OLUOP LOL GİMİ birşey bekliyodum ama olmamış

türkçe yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Nerflenmeden önce o kart tam bir baş belasıydı. Tek care AOE damage.

• quote:

Mad Bomber bulundurmak gerek destede

• Aynen.İşte bunlar hep taktik
  • bugun başladım oynamaya analadığım kadarıyla kartları tamamlamak bayağı uğraştırıcak o yuzden şöyle düşünüyorum mage oynamaya karar verdiğim diğper bütün classların kartlarını yiyip mage odaklansam sizce ilerde sorun çekermiyim ?
  • quote:

açıkçası o karta karşı en az zorlanan mage dir, çok fazlı aoe damage in var
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Bütün classların karakteristiğini öğrenip ona göre istediğin classları bi seçmeni tavsiye ederim, ki bunu basic cardları açarken öğrenirsin zaten. Birden fazla seç. Ondan sonra dediğini yapabilirsin, ama unutma ki günlük görevler yüzünden her classla oyun kazanmak zorundasın, o yüzden kartları kırma işini abartıp desteleri mahvetme

Şu an aklıma geldi de, şu karakteristikler için bi konu açayım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.