Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bugün sorunlu galiba, sadece bende mi böyle bilmiyorum. Görev gelmedi, açılmıyordu girişte duruyordu, anca girdi, ye çok delay var
  • Görev 1 gibi falan geldi bana. Dün de böyle öğlen gelmişti. Saatini değiştirmiş olabilirler.
  • Shaman ve all class icin craft edilmesi sart diyebiliceginiz kartlar neler ?
  • Birkaç saat önce ki maçımda canım 10 falandı ve karşıdaki adamın 22 civarıydı. Bende de iki tane Core Hound vardı.

Adama iki tane Core Hound ile 18 damage verdim. Ondan sonra 1'lik bir adamla 1 damage daha sonra kendimde 3 damage vardı adamın işini bitirdim. Şöyle combo yapınca fena artistlik oluyor Druid on numara hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Shaman ve all class icin craft edilmesi sart diyebiliceginiz kartlar neler ?

Forged lightning, lightnin storm, mana tide totem, defender argus, azure drake, argent commander, harvest golem, leeroy jenkins, Ragnaros, Feral Spirit, Sylvana.
  • şimdilik şu deck i yaptım. elimde leeroy ile azure drake yok bir tek onların yerine 2 tane assassins blade ekledim.ne gibi değğşikler yapmamı önerirsiniz ekstradan.orjinal link burda :http://www.hearthpwn.com/decks/19152-pressure-rogue-w-budget-version

Leeroy Jenkins × 1
    Argent Commander × 2
    Azure Drake × 2
    Defender of Argus × 2
    SI:7 Agent × 2
    Acolyte of Pain × 2
    Argent Squire × 2
    Cold Blood × 1
    Defias Ringleader × 2
    Eviscerate × 2
    Harvest Golem × 2
    Loot Hoarder × 2
    Shattered Sun Cleric × 2
    Backstab × 2
    Deadly Poison × 2
    Novice Engineer × 2
  • Arkadaşlar 40'a yakın maç yaptım 8 sınıfı açmama rağmen 1 tane bile shaman ile karşılaşmadım. Hani yenemesem anlarım, karşılaşmadım bile. E arena için de tüm karakterleri yenmek lazım bir kere. Shamanı açmış ve çok iyi seviye olmayan bir arkadaşla birbirimizi ekleyip oynasak nasıl olur? Ben de sizin için diğer ellerle oynayabilirim.

Edit: Pratik modunda oynayabiliyormuşum shamana karşı ilk kez gördüm yuh. İyi oyunlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjen_robben -- 26 Ocak 2014; 21:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

şimdilik şu deck i yaptım. elimde leeroy ile azure drake yok bir tek onların yerine 2 tane assassins blade ekledim.ne gibi değğşikler yapmamı önerirsiniz ekstradan.orjinal link burda :http://www.hearthpwn.com/decks/19152-pressure-rogue-w-budget-version

Leeroy Jenkins × 1
    Argent Commander × 2
    Azure Drake × 2
    Defender of Argus × 2
    Acolyte of Pain × 2
    Argent Squire × 2
    Cold Blood × 1
    Defias Ringleader × 2
    Eviscerate × 2
    Harvest Golem × 2
    Loot Hoarder × 2
    Shattered Sun Cleric × 2
    Backstab × 2
    Deadly Poison × 2
    Novice Engineer × 2

ben assassinate eklerdim açıkçası leeroy yerine 1 adet druid, hp boost yapmış priest e karşı filan çok kullanışlı oluyor bazen

• quote:

şimdilik şu deck i yaptım. elimde leeroy ile azure drake yok bir tek onların yerine 2 tane assassins blade ekledim.ne gibi değğşikler yapmamı önerirsiniz ekstradan.orjinal link burda :http://www.hearthpwn.com/decks/19152-pressure-rogue-w-budget-version

Leeroy Jenkins × 1
    Argent Commander × 2
    Azure Drake × 2
    Defender of Argus × 2
    Acolyte of Pain × 2
    Argent Squire × 2
    Cold Blood × 1
    Defias Ringleader × 2
    Eviscerate × 2
    Harvest Golem × 2
    Loot Hoarder × 2
    Shattered Sun Cleric × 2
    Backstab × 2
    Deadly Poison × 2
    Novice Engineer × 2

Ben sizin yerinizde olsam.

Gadgetzan eklerim acrolyte yerine. Ayrıca 1 tane assasinate 2 tane Fan of Knives ve 1 yada 2 tane Dark Iron dwarf eklerdim. 2xArgent Squire, 2xAcrolyte ve Cold Blood cıkartırdım.

Druid deck için ne önerirsiniz az önce aşağıdaki gibi bir deste kurdum ne eklesem bilemedim fazladan 400 dustım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 26 Ocak 2014; 21:54:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Leeroy Jenkins × 1
    Argent Commander × 2
    Azure Drake × 2
    Defender of Argus × 2
    Acolyte of Pain × 2
    Argent Squire × 2
    Cold Blood × 1
    Defias Ringleader × 2
    Eviscerate × 2
    Harvest Golem × 2
    Loot Hoarder × 2
    Shattered Sun Cleric × 2
    Backstab × 2
    Deadly Poison × 2
    Novice Engineer × 2

Gadgetzan eklerim acrolyte yerine. Ayrıca 1 tane assasinate 2 tane Fan of Knives ve 1 yada 2 tane Dark Iron dwarf eklerdim. 2xArgent Squire, 2xAcrolyte ve Cold Blood cıkartırdım.

Druid deck için ne önerirsiniz az önce aşağıdaki gibi bir deste kurdum ne eklesem bilemedim fazladan 400 dustım var.

http://imgur.com/7ATdNe9

ancient of lore, keeper of the grove. 2 ironbark çok bence elinde ancient of war varsa. savage roar da pek kullanışlı değil. novice yerine de varsa knife juggler öneririm. druid'in hero power'ı ile çok kullanışlı oluyor.

edit: keeper of the grove varmış görmedim sry. innervate yerine de wild growth olabilir. late game de 2 manaya kart çekme early game de +1 mana gayet kullanışlı oluyor.

edit2: ooze'suz deste olmaz. çok net. bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz da karşı tarafın weaponı eritmek cidden önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 26 Ocak 2014; 22:54:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Oyun açık betaya geçiyormuş bana daha yeni kapalı beta davetiyesi geldi.

Düzenleme: Heroes of the Storm ile karıştırmışım oyunu.

Heroes of Storm'un beta keyleri dağıtılmaya mı başlandı? Şimdi de onu aramakla uğraşacağım öyleyse

Ben beta için sistem gereksinimlerimi yolladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Leeroy Jenkins × 1
    Argent Commander × 2
    Azure Drake × 2
    Defender of Argus × 2
    Acolyte of Pain × 2
    Argent Squire × 2
    Cold Blood × 1
    Defias Ringleader × 2
    Eviscerate × 2
    Harvest Golem × 2
    Loot Hoarder × 2
    Shattered Sun Cleric × 2
    Backstab × 2
    Deadly Poison × 2
    Novice Engineer × 2

http://imgur.com/7ATdNe9

ancient of lore, keeper of the grove. 2 ironbark çok bence elinde ancient of war varsa. savage roar da pek kullanışlı değil. novice yerine de varsa knife juggler öneririm. druid'in hero power'ı ile çok kullanışlı oluyor.

edit: keeper of the grove varmış görmedim sry. innervate yerine de wild growth olabilir. late game de 2 manaya kart çekme early game de +1 mana gayet kullanışlı oluyor.

edit2: ooze'suz deste olmaz. çok net. bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz da karşı tarafın weaponı eritmek cidden önemli.

Teşekkürler. Dustlar ile Ancient lore yapayım 1 tane. Süreki rogue oynadıgım için Ooze' a pek alışık değilim :D.

• Eger packten cikan kartdan zaten 2 tane varsa direkt olarak dust ami ceviriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richa -- 27 Ocak 2014; 14:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Eger packten cikan kartdan zaten 2 tane varsa direkt olarak dust ami ceviriyor ?

Hayır fazla kalan kartları crafting modda kendin eritiyorsun.Zaten fazla kart varsa yani 2'den fazla sağ taraftaki bölümde sana fazla kartları direk seçmeden dust etme yeri var uğraşmıyorsun yani ..
  • Richa kullanıcısına yanıt
    Hayır. Collection'a girdiğinde üstteki Crafting Mode butonu alarm veriyor. Oraya tıkladığında da sağ tarafta fazla kartları kırman için bir buton koyuyorlar sana. Orada fazla olan tüm kartları tek seferde kırıyorsun.
  • 500 goldum var arena yapmadığım (yapamadığım,beceremediğim) için dust'ım yok. Deck dizme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum Hunter,Priest,Druid ve Warlock dışındaki herolarıda pek beceremiyorum. Sizce zorlaya zorlaya arenaya mı girmeliyim, yoksa kart mı açmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekina

500 goldum var arena yapmadığım (yapamadığım,beceremediğim) için dust'ım yok. Deck dizme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum Hunter,Priest,Druid ve Warlock dışındaki herolarıda pek beceremiyorum. Sizce zorlaya zorlaya arenaya mı girmeliyim, yoksa kart mı açmalıyım?

aynı sorun bendede var 2 defa girdim arena ya 1 3 lose digerinde hic win alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

500 goldum var arena yapmadığım (yapamadığım,beceremediğim) için dust'ım yok. Deck dizme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum Hunter,Priest,Druid ve Warlock dışındaki herolarıda pek beceremiyorum. Sizce zorlaya zorlaya arenaya mı girmeliyim, yoksa kart mı açmalıyım?

aynı sorun bendede var 2 defa girdim arena ya 1 3 lose digerinde hic win alamadım

2 kere girdim ikisinde de saçma sapan bir deckle girdiğimi farkettim. Doğal olarak ikiside 0-3 noktalandı. Tam çözemiyorum ya earlyde çok eksik oluyor deck yada mid gamede saçmalıyor. Git gide oyundan soğuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

2 kere girdim ikisinde de saçma sapan bir deckle girdiğimi farkettim. Doğal olarak ikiside 0-3 noktalandı. Tam çözemiyorum ya earlyde çok eksik oluyor deck yada mid gamede saçmalıyor. Git gide oyundan soğuyorum.

aynen bende deck konusunda sıkıntı yaşadık büyük ihtimal .

• Şuan destem bu halde. kesin çıkar veya ekle dediğiniz kartlar varsa tavsiyelere açığım :) legendary birtek King mukla var onuda eklemedim bu desteye
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.