Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arena da nasıl oynanırı ben bu konudan öğrendim bir bakın bu konuya eğer yardım gerekirse elimden geleni yaparım.

2 tane ana kural var bir tanesi mana dağılımı nasıl olmalı diğeri de her turnde ne yapsam en az hasarla kurtatırırım mantığı.

Arena Guide

2. linkte arenada karşınıza gelen kartların hangisi iyi hangisi kötü hangisini seçmelisiniz ona bakabilirsiniz.

Arena Tier List All Class

• Arena için yardım isteyen arkadaşlara sesleniyorum.Bende sizin gibiydim en başta 0-3 1-3 giderdim.Şimdi 5 winden aşağı almıyorum daha önce 8-3 bitirdim.Arenaya giriyorsanız kartları çok iyi tanımanız gerekiyor.Gerçekten önemli bir nokta.3 tane kart arasından 1 tanesini seçerken en iyisini ve o anki deckinize en uygununu seçmeye özen göstermeniz gerekiyor.Bu yüzden mümkün olduğunca Play modda oyun atıp karşınızdaki adamların size karşı nasıl deck kullandığını görün hatta ranked atın ki güzel kartları sizin üstünüzde uygulasınlar böyle kartları tanıyın.

Bir başka nokta da destenizi oluştururken yığılma yapmayın belli bir manaya eşit dengeli olmalısına özen gösterin.Bütün kartlarınız 4 mana olursa napıcaksınız 3 manada bir şey yok , 5 manada 1 mananız boşa gitti sıkıntılı yani hepsi dengeli olursa çok güzel harcayabilirsiniz mananızı.

Daha sonra kartları değerli kullanmaya çalışın nasıl yani , 2 tane minyon varsa karşıda alan büyüsü atmayın ilerde keşke atmasaydım demeyin yani.Hero powerinizi mümkün olduğunca çok kullanmaya bakın hele paladin veya shamansanız sahaya minyon çıkarttığınız için kesin atmaya çalışın yüksek manalarda çünkü sahaya bedavadan minyon indiriyorsunuz başka kafanıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 27 Ocak 2014; 15:19:25 >

• çok saolun arkadaşlar dikkate alıcam . Daha fazla ranked game atıp kartları tanımak lazım anladığım. pratik yapa yapa alışıcam inş
  • Pend0s kullanıcısına yanıt
    Bir yerde büyük hatam var ben onu çözdüğümde yürüyüp gideceğim hissediyorum. Çünkü rank 18 de takılıp kalıyorum ya mana dağılımında sıkıntım var ya deck dizmeyi hiç bilmiyorum yada çok şanssızım
  • Bu arada gold argus 800 ediyormus hemen yolladım 100 e normal bi argus aldım 700 cepte :)
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    iyi bişey olsa gerek
  • Beyler ben warlockta kendime bir deck hazırladım ve onla oynuyorum. Şu ana kadar paladin, rogue ve mage denedim en çok warlock hoşuma gitti. En iyi istatistikleride warlockta yaptım. Bir kaç kartı disenchant edip işime yarayacak kartlar filan aldım. Yanlız bu kullanmadığım druid warrior hunter vs deki kartların neredeyse hepsini disenchant ettim doğrumu yaptım. Doğru yaptıysam kalanlarıda edicem yeni kartlar açmak için. Kart açmak çok zor. Günde maksimum 1 tane pack açabiliyorum. 50 questten geliyor kalan 50 için de en az 15 oyun oynayıp hepsini kazanmam gerek. Yani aşırı zor, üstelik işe yaramayan kartların gelme olasılığıda var. Bunun kolay bir yolu filan yok mu tek şansım bu mu? Arena olayı var ama arenadada yeni başladığımdan maksimum 2 oyun filan kazanabiliyorum 150 gold boşa gitmiş oluyor. 1 deck filan alabiliyorum gene anca. Gelçi yanında dust filanda veriyo ama arena kumar gibi biraz, 3ündede kaybetme şansımda var. Sonuçta iyi değilim yeni başladım güvenemiyorum kendime. Ne yapayım arenaya mı biriktireyim pack mi açayım günde 1 tane? Hangisi daha mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    iyi bişey olsa gerek

Photoshop falan olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

quote:

iyi bişey olsa gerek

Photoshop falan olmalı

4 legendary 1 golden rare olan bir paket vardı o efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

quote:

iyi bişey olsa gerek

Photoshop falan olmalı

4 legendary 1 golden rare olan bir paket vardı o efsane

Olabilir, çünkü piyasada 1 rare 4 commonlu paket yok, hepsini ben açıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Beyler ben warlockta kendime bir deck hazırladım ve onla oynuyorum. Şu ana kadar paladin, rogue ve mage denedim en çok warlock hoşuma gitti. En iyi istatistikleride warlockta yaptım. Bir kaç kartı disenchant edip işime yarayacak kartlar filan aldım. Yanlız bu kullanmadığım druid warrior hunter vs deki kartların neredeyse hepsini disenchant ettim doğrumu yaptım. Doğru yaptıysam kalanlarıda edicem yeni kartlar açmak için. Kart açmak çok zor. Günde maksimum 1 tane pack açabiliyorum. 50 questten geliyor kalan 50 için de en az 15 oyun oynayıp hepsini kazanmam gerek. Yani aşırı zor, üstelik işe yaramayan kartların gelme olasılığıda var. Bunun kolay bir yolu filan yok mu tek şansım bu mu? Arena olayı var ama arenadada yeni başladığımdan maksimum 2 oyun filan kazanabiliyorum 150 gold boşa gitmiş oluyor. 1 deck filan alabiliyorum gene anca. Gelçi yanında dust filanda veriyo ama arena kumar gibi biraz, 3ündede kaybetme şansımda var. Sonuçta iyi değilim yeni başladım güvenemiyorum kendime. Ne yapayım arenaya mı biriktireyim pack mi açayım günde 1 tane? Hangisi daha mantıklı?

Yardım edeyim.Şimdi bende oyuna yeni başladığımda çok zorlanıyordum hatta yukarı yazdım arena kaç skorlar yaptığımı , deste almak bana inanılmaz saçma geliyor sadece ilk oyuna başladığın 3-4 gün mantıklı olabilir çünkü arenada 2 win bile alsan sana 40-50 gold verdiği için deste almış gibi oluyorsun . Anladın umarım 2 win almak için kendini zorlarsan zaten desteyle aynı maliyete denk geliyor.Ki şöyle bir durumda var 2 win almazsında daha da arttırırsın o zaman benim gibi bütün gün arena oynarsın .

Kart dustlama olayına gelirsek.Yaptığın hareket yanlış çünkü diğer classların kendine özgü kartlarını toza çevirirsen ilerde onlarla oynamak istediğinde o kartları bulamayacaksın ve şöyle kötü bir durum var kartları 1/4 oranında toza çeviriyorsun yani bildiğin kazık atıyor sana Blizzard .O yüzden mümkün olduğunca az kart toza çevir.Tabiki dandik kartlara acıma onları affetme direk toz yap.Sana lazım çünkü fakat heroların özel kartlarına elleme ilerde farklı hero oynamak isteceksin ve o kartları bulamayacaksın başka sorun varsa sorabilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

Beyler ben warlockta kendime bir deck hazırladım ve onla oynuyorum. Şu ana kadar paladin, rogue ve mage denedim en çok warlock hoşuma gitti. En iyi istatistikleride warlockta yaptım. Bir kaç kartı disenchant edip işime yarayacak kartlar filan aldım. Yanlız bu kullanmadığım druid warrior hunter vs deki kartların neredeyse hepsini disenchant ettim doğrumu yaptım. Doğru yaptıysam kalanlarıda edicem yeni kartlar açmak için. Kart açmak çok zor. Günde maksimum 1 tane pack açabiliyorum. 50 questten geliyor kalan 50 için de en az 15 oyun oynayıp hepsini kazanmam gerek. Yani aşırı zor, üstelik işe yaramayan kartların gelme olasılığıda var. Bunun kolay bir yolu filan yok mu tek şansım bu mu? Arena olayı var ama arenadada yeni başladığımdan maksimum 2 oyun filan kazanabiliyorum 150 gold boşa gitmiş oluyor. 1 deck filan alabiliyorum gene anca. Gelçi yanında dust filanda veriyo ama arena kumar gibi biraz, 3ündede kaybetme şansımda var. Sonuçta iyi değilim yeni başladım güvenemiyorum kendime. Ne yapayım arenaya mı biriktireyim pack mi açayım günde 1 tane? Hangisi daha mantıklı?

Yardım edeyim.Şimdi bende oyuna yeni başladığımda çok zorlanıyordum hatta yukarı yazdım arena kaç skorlar yaptığımı , deste almak bana inanılmaz saçma geliyor sadece ilk oyuna başladığın 3-4 gün mantıklı olabilir çünkü arenada 2 win bile alsan sana 40-50 gold verdiği için deste almış gibi oluyorsun . Anladın umarım 2 win almak için kendini zorlarsan zaten desteyle aynı maliyete denk geliyor.Ki şöyle bir durumda var 2 win almazsında daha da arttırırsın o zaman benim gibi bütün gün arena oynarsın .

Kart dustlama olayına gelirsek.Yaptığın hareket yanlış çünkü diğer classların kendine özgü kartlarını toza çevirirsen ilerde onlarla oynamak istediğinde o kartları bulamayacaksın ve şöyle kötü bir durum var kartları 1/4 oranında toza çeviriyorsun yani bildiğin kazık atıyor sana Blizzard .O yüzden mümkün olduğunca az kart toza çevir.Tabiki dandik kartlara acıma onları affetme direk toz yap.Sana lazım çünkü fakat heroların özel kartlarına elleme ilerde farklı hero oynamak isteceksin ve o kartları bulamayacaksın başka sorun varsa sorabilirsin .

Anladım çok teşekkürler.
    Ben nerdeyse tüm o kartları dustladım artık yapacak bir şey yok. 1-2 tane kalmıştır dustlanmayan. Neyse artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

Anladım çok teşekkürler.
    Ben nerdeyse tüm o kartları dustladım artık yapacak bir şey yok. 1-2 tane kalmıştır dustlanmayan. Neyse artık

Bu gün 12 0 gittim arenada mage ile 410 gold + deste + bir tane kart verdi :)

• quote:

iyi bişey olsa gerek

Ysera mükemmel bir legendary hayırlı olsun. Al Akir'i ise direkt disenchant et.
  • bu practicedeki elemanları nasıl yeniyoruz yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

bu practicedeki elemanları nasıl yeniyoruz yav

valla ilginçtir practicedeki botları ilk önce defalarca yenilerek yendim. expert botları ise hiç kaybetmeden yendim. ama oyunu öğrendiğimden veya yeni kartlar açtığım için kolay yenmedim. garip bi şekilde expert botlar kötü oynuyodu. mesela ben 6/6 lık kart atıyorum. bot elindeki silahla benim kartıma dalıyo yiyo damagei. sonra bende ona dalıyorum aynı kartla bidaha yemiş oluyo damagei. sonra kendi turunda bidaha dalıyo bot. kendi kendini bitiriyo expert botlar

• quote:

quote:

iyi bişey olsa gerek

Photoshop falan olmalı

merak ediyorum bir gün şöyle bir pack açabilecek miyim. hep 4 common 1 rare üstelik 3 aydır oynuyorum bu oyunu. fenalık geldi cidden.

• quote:

1000 gold biriktir sürekli arena gir. zamanla hem kendini telafi eder o gold hem tüm arenaları kaybetsen bile 6 pack açmış olursun hem de arena yapmayı anlamış olursun en kötü ihtimal bu. iyi ihtimal ise bir daha golda ihtiyacın olmayacak olması olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

1000 gold biriktir sürekli arena gir. zamanla hem kendini telafi eder o gold hem tüm arenaları kaybetsen bile 6 pack açmış olursun hem de arena yapmayı anlamış olursun en kötü ihtimal bu. iyi ihtimal ise bir daha golda ihtiyacın olmayacak olması olur.

1000 gold toplamak ölüm yahu.En iyisi 2-3 tane account açacaksın sırasıyla hepsinde arena hergün zaten yeter.Ki zaten her account açılınca birsürü gold arena ve deck hediye veriyor onlar bile yeterli.Bende 2 tane var hergün 3 kere arena yapıyorum kafadan

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

quote:

iyi bişey olsa gerek

Photoshop falan olmalı

merak ediyorum bir gün şöyle bir pack açabilecek miyim. hep 4 common 1 rare üstelik 3 aydır oynuyorum bu oyunu. fenalık geldi cidden.

Benimki okadar iyi olmasa da bugün açtığım desteden bi epic bi rare 3 common çıktı. Normalde hep 1 rare 4common çıkardı. Valla 1legendary çıksın başka bişey çıkmasın yine yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.