Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görevlerden bahsedermisin biraz ?
  • Tabi ki.

www.hearthpwn.com
    List of Achievements and Daily Quests in Hearthstone - General Discussion - Hearthstone General - HearthPwn Forums - HearthPwn
    http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/1088-list-of-quests-and-daily-quests-in-hearthstone

Üstteki linkte tüm görevler listelenmiş. Üst kısımdaki görevler tek seferlik görevler, alttakiler ise her gün birer adet gelen günlük görevler. Orada gördüğün üzere herhangi bir classla oyun kazanmanı isteyebiliyorlar.

• oyunu oynamak için ne derece ingilizce gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

oyunu oynamak için ne derece ingilizce gerekli

deal damage : hasar verir
    take damage: hasar alır
    minion : masaya atılabilen bütün kartlar(saldırı ve cana sahip kartlar)
    give : vermek
    gain : kazanmak (güç kazanmak anlamında)
    discard: kartı elden çıkarmak

ingilizce kısmı bukadar

kartların anlamları için konular var zaten. charge taunt combo felan ne anlama geliyo onları forumda bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

oyunu oynamak için ne derece ingilizce gerekli

deal damage : hasar verir
    take damage: hasar alır
    minion : masaya atılabilen bütün kartlar(saldırı ve cana sahip kartlar)
    give : vermek
    gain : kazanmak (güç kazanmak anlamında)
    discard: kartı elden çıkarmak

ingilizce kısmı bukadar

kartların anlamları için konular var zaten. charge taunt combo felan ne anlama geliyo onları forumda bulabilirsin.

bu yazdıklarınu anlayacak kadar ingilizcem var denemek lazım

• ama bunlara dikkat etmen gerekiyo unutma. mesela bi kartta deal 4 damage an enemy diyosa o kartla hem düşman minionlara hemde düşman heroya saldırabilirsiniz. ama deal 4 damage yazıyosa kendinize bile saldırabilirsiniz
    deal 1 damage all other characters diyosa kartın kendisi hariç dost düşman hero minion demeden herkese 1 damage vurur. deal 1 damage all characters diyosa canı olan herşeye damage vurur vs.vs.

veya şöyle yazar. bu turluk 3 damage kazan veya direk 3 damage kazan gibi. bunlara dikkat etsen yeter.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • teşekkürler zamanla öğrenirim@[__Zahid__]
  • Priestte injured blademaster kullanmanın mantığı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

Priestte injured blademaster kullanmanın mantığı nedir

Heal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Heal.

Heal derken ? sonuçta kendine damage atıyor
  • quote:

quote:

quote:

Heal.

Güzel yanı da o zaten. Kendine damage attığı için mana costu düşük. Priestin hero abilitysi de heal olunca ona heal atabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Heal.

Güzel yanı da o zaten. Kendine damage attığı için mana costu düşük. Priestin hero abilitysi de heal olunca ona heal atabiliyor.

Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Deck hakkında pek birşey söylemeyeceğim ama anduin rankedlarda muhteşem iş yapıyor 1-2 legendety Cabal Shadow Priest ve soul priest + circle of healing kartlarıyla çok op oluyor anduin.Ben sadece gördüğümü söylüyorum streamlerde anduin oynayan bir arkadaş amerikada 6.sıralamaya gelmiş ve oynarkende prieste sürekli op op diyip duruyor kendisi onun yalancısıyım yani

Ben Anduin'e kötü demiyorum zaten ama aşırı sinir bozucudur. Anduin alan herkes benim gözümde hatalıdır, yanlıştır. Şöyle bir konu bile açmıştım zamanında.

http://forum.donanimhaber.com/m_86032459/tm.htm

Anduin alan gözünde hatalı nasıl oluyor, iyi oynayana denk gelmedin mi hiç? Low mana pool neutral deck kullananları direk eritiyor. Ki oyun F2P oldugu için çoğu kişi belirli decklerle oynuyor şu an. Onlar da low mana pool olanlar. Hiç 20 ad windfury neutral koymamış priestler karşına senin Tabi biri hex'e veya sheep'e bakar ama işini bilen adam zamanlamayı tutturup hallediyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I love her -- 26 Ocak 2014; 2:23:47 >

• legendary olmasada güzel bi deck dizme gayretim var classs seçemiyorum. Kesinlikle Mage destesi oluşturmak istiyordum ama bu pyro ya gelen nerf baya etkiledi gibi duruyor. bu sıra full charge hunter deckleri etkili gibi duruyor. biraz tavsiyeye ihtiyacım var açıkcası :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    dostum ben soyle bir deck dizdim.
    HearthPwn
    so cheap.... - Unknown - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/27199-so-cheap

sadece 3 tane rare var...byu sitede hazirlarken rank8 idim suanda 2 tane legendary ekledim, onlarla rank7 oldum... hicbir kart yoksa bile craftladiginda 700 dust harciyor... bir bak dene derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

legendary olmasada güzel bi deck dizme gayretim var classs seçemiyorum. Kesinlikle Mage destesi oluşturmak istiyordum ama bu pyro ya gelen nerf baya etkiledi gibi duruyor. bu sıra full charge hunter deckleri etkili gibi duruyor. biraz tavsiyeye ihtiyacım var açıkcası :)

Non legendary rogue destesi kurabilirsin. Şuanda link elimde yok fakat akşam istersen gönderebilirim. Linkteki deck 700 dusttan daha az olmalı yada yanlış hesapladım. Fakat benim önericegim deste de çok ucuz değil yaklaşık 900 dust belki biraz daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

3 dk oldu hala adamın turunu oynamasını bekliyorum ne geri sayım başladı ne de bir şey

Bug ve lag buna sebep oluyor. Çözümü yok beklemekten başka.

10 dakikadır bekliyorum oyunuda kazanacaktım yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

dostum ben soyle bir deck dizdim.
    http://www.hearthpwn.com/decks/27199-so-cheap

sadece 3 tane rare var...byu sitede hazirlarken rank8 idim suanda 2 tane legendary ekledim, onlarla rank7 oldum... hicbir kart yoksa bile craftladiginda 700 dust harciyor... bir bak dene derim

bi s7 agentim yok onlarıda alaiblirm. işe yaramaz çok kart var craft edebileceğim. ama kesin etkili bi deck istiyorum açıkcası :) şimdiye kadar karsı gelemediğim bi hunter ın charge destesi bide warlock ta murlock destesi :)

• HearthPwn
    first mage deck - Unknown - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/27707-first-mage-deck

şuan mage için bu deckle oynuyorum sizce nasıl elimdeki kartlarla şuan için bunu yapabildim early game olabildiğince defans yapıp masayı döşüyorum,draw kartlarla sürekli elimde kart bulunduruyorum 7-8 mana dan sonra saldırmaya başlıyorum ozaman kadar hep defans.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.