Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Cairne craftlamıştım, bugün deckten tekrar çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

ben de mage den nefret ettiğimden böyle söylüyorum mana 7 lere ulaştığında bi stres kaplıyor insanı

Valla bence de shadow word pain, shadow word death, mind control, lightspawn, divine spirit, mind vision, power word shield, thoughtsteal ve holy nova toptan kaldırılmalı aslında. Aslında bunun yerine direkt Anduin'i kaldırsalar şu adamın verdiği tepkiyi veririm.

Bir iki sayfa önce paylaştığım rogue deck tam bir Mage ve priest antisi. Eskiden hatta birkaç gün öncesine kadar karakter orantısız falan diyordum fakat ne kadar çok oynarsan okadar çok alısiyorsun. Eskiden Mage veya Paladin gelince bir korku olurdu içimde şimdi hem desteyi ezbere biliyorum hem sınıfları ezbere biliyorum olasılıkları düşünerek oynarsaniz bir zaman sonra kendi taktiginizi oluşturursunuz rahatlıkla alt edersiniz karşınızdakini.

Son olarak masa kontrolünü elinize alın ortada yaşayan tek sizin yaratıklariniz olursa o dediginiz kartlar hiç bir ise yaramaz. Tabi dikkat etmek gerek yaratıklariniz genelde 4/3+ olmalı veya bunları bufflarken 4/3+ olucak şekilde ayarlamalisiniz. Ayrıca removal kartları çok iyi kullanın örneğin assasinateyi oltaya gelip ufak yaratıklar üstünde kullanmayın. Lethal damage elde etmeden karşı taraf üstünde spell kullanmayın.

Ayrıca craft ettikten sonra geri undo yapabilirsiniz kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 24 Ocak 2014; 12:02:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

Bir iki sayfa önce paylaştığım rogue deck tam bir Mage ve priest antisi. Eskiden hatta birkaç gün öncesine kadar karakter orantısız falan diyordum fakat ne kadar çok oynarsan okadar çok alısiyorsun. Eskiden Mage veya Paladin gelince bir korku olurdu içimde şimdi hem desteyi ezbere biliyorum hem sınıfları ezbere biliyorum olasılıkları düşünerek oynarsaniz bir zaman sonra kendi taktiginizi oluşturursunuz rahatlıkla alt edersiniz karşınızdakini.

Ayrıca craft ettikten sonra geri undo yapabilirsiniz kartı.

Ya karşısında bir şey yapamamak değil, ben genel olarak Anduin'den nefret ediyorum. Nasıl ki Barcelona'dan ya da Lol'de Teemo, Nidalee'den nefret ediyorsam onun gibi bu da. Keyif alamıyorum karşıma Anduin geldiğinde, sinirleniyorum. Hatta sırf bu yüzden ranked oynamıyorum, karşıma Anduin gelince direkt sur verip yeni oyuna geçiyorum. Arena'da yapacak bir şeyim olmuyor ama maalesef.

• Üst mesaja ekledim hocam umarım yardimci olur.

• quote:

Üst mesaja ekledim hocam umarım yardimci olur.

Hocam dediğim gibi nasıl oynayacağım konusunda sorun yok. Ben sadece nefret ediyorum. Karşısında oynayamamakla alakalı değil, genel bir nefretim var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

ben de mage den nefret ettiğimden böyle söylüyorum mana 7 lere ulaştığında bi stres kaplıyor insanı

Valla bence de shadow word pain, shadow word death, mind control, lightspawn, divine spirit, mind vision, power word shield, thoughtsteal ve holy nova toptan kaldırılmalı aslında. Aslında bunun yerine direkt Anduin'i kaldırsalar şu adamın verdiği tepkiyi veririm.

Paladin oyunucusu olarak cok güldüm gercekten iyiydi

• quote:

quote:

Üst mesaja ekledim hocam umarım yardimci olur.

Hocam dediğim gibi nasıl oynayacağım konusunda sorun yok. Ben sadece nefret ediyorum. Karşısında oynayamamakla alakalı değil, genel bir nefretim var.

Anladım hocam bende Druid gelince karşıma sinir oluyorum sizin gibi.
  • Valla ben dün başladım ama ben bile nefret ediyorum paladinden.En çok yenildğim sınıftır heralde.
  • Wariorun hazin sonu. 3 el boyunca 1 canla oynadım Ragnaros' u vardı 1 kere bile bana vurmadı. Paladin OP.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Bu kartların bir bölümü bende yok daha dogrusu pek minion kullanmıyorum daha cok kendi spellimle cıkarttıgım minionları bufflayıp karsıdakine bela ederek oynuyorum :) Genelde bu yuzden karsı tarafın kartları daha cabuk bitiyor ve çaresiz kalıyor. Oynamayı bilen bi priest yada hunter gelirse bayagı sıkıntı yaratabiliyor.
  • Bende Paladin kartlarının çoğuna sahip değilim 1 2 tane secret var sadece. Arena' da başıma geldi bu olay. Mage hala OP oyunda ne yapsalar fayda etmiyor. O kadar nerf yedi hala çeviriyor oyunu.
  • Mageler konusunda pek sıkıntım olmuyor. Karsı tarafın spell bazlı karakter biriktirmemesine dikkat ettigin sürece. Kendini healle minionları buffla yolla :)

Edit: Bu arada sabit tek deck ile oynamayı sevmiyorum. 22 ranked dayım suanda. Rouge deck baslangıc olarak dikkatimi ceken bir olay var. Kart ibarelerindeki Combo neye baglı olarak nasıl kullanılır ?
  • Arkadaşlar deckim bu fakat bir yerde bir hata yapıyorum sizce ne eksik ne fazla?
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Mageler konusunda pek sıkıntım olmuyor. Karsı tarafın spell bazlı karakter biriktirmemesine dikkat ettigin sürece. Kendini healle minionları buffla yolla :)

Edit: Bu arada sabit tek deck ile oynamayı sevmiyorum. 22 ranked dayım suanda. Rouge deck baslangıc olarak dikkatimi ceken bir olay var. Kart ibarelerindeki Combo neye baglı olarak nasıl kullanılır ?

Combo, combo ibaresi olan bir karttan önce bir kart kullanırsanız farklı etki gösteren kartlardır. Örneğin defias ringleader gibi.

• pangold#2777
  • Forum düzelince ekliyeyim sizi de listeye.
    @tekina
    Hocam Harvest golem ve light Spawn öneririm size Gelbin asla kullanmayın çok kötü bir kart.

• listemizdeki arkadasimizla oynadigimizda; mesela 3 win yaptik. normalde 3 win yapinca 10 altin aliyoruz... arkadasimizla oynadigimizda da bu altini kazanabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Mageler konusunda pek sıkıntım olmuyor. Karsı tarafın spell bazlı karakter biriktirmemesine dikkat ettigin sürece. Kendini healle minionları buffla yolla :)

Combo, combo ibaresi olan bir karttan önce bir kart kullanırsanız farklı etki gösteren kartlardır. Örneğin defias ringleader gibi.

Anlasılmıstır. Yani comboyu kullanmak için sadece oncesinde bir kart oynayıp bu kartı tek turda 2. olarak atmak yeterli. Çok mersi. Bu arada battletagları guncelleyiver konu sahibmiz friend listi doldurmak istiyorum sosyal bir oyuncuyumdur :))

• Paladinden nefret ederken ilk olarak pratik modunda 20/20 kartları açtım daha sonra sağlam deste yapıp oyunlara girmeye başladım şuan 6 maçtan sadece 1inde druide yenildim ondada adam yere mana kartı atıp kart seçti gelen 2 kartta gene mana aattı ve charge kartı attı oda seçtiklerinden geldi tamamen şansınaydı uçurtamasaydı bir el sonra alıyordum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorTom

Paladinden nefret ederken ilk olarak pratik modunda 20/20 kartları açtım daha sonra sağlam deste yapıp oyunlara girmeye başladım şuan 6 maçtan sadece 1inde druide yenildim ondada adam yere mana kartı atıp kart seçti gelen 2 kartta gene mana aattı ve charge kartı attı oda seçtiklerinden geldi tamamen şansınaydı uçurtamasaydı bir el sonra alıyordum. :)

Karşımda paladin oldumu ağlayasım geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.