Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

beyler rush deck ve druid oynayan var mı? elimdeki destenin rushlara karşı ne kadar dayanıklı olduğunu görmek istiyorum.... varsa ekleyin... Antiokhos#2781

NOT:Rogue benim.... "Pıçaklayacam hepinizi"... -baaddin

Druid ve Rogue var, biri control deck biri mid range. Bekleriz Ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 29 Ocak 2014; 11:20:59 >
  • Oyunda UP olan Hero var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden beri 4 kere arenaya girdim sadece 1 tanesinde 2 win aldım gerisi full lose. Deck yapmasını zerre beceremiyorum berbat deckler yapıyorum. Şu arenada deck yapmanın sırrı nedir yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Dünden beri 4 kere arenaya girdim sadece 1 tanesinde 2 win aldım gerisi full lose. Deck yapmasını zerre beceremiyorum berbat deckler yapıyorum. Şu arenada deck yapmanın sırrı nedir yahu?

birbirine uyumlu kartlar lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Dünden beri 4 kere arenaya girdim sadece 1 tanesinde 2 win aldım gerisi full lose. Deck yapmasını zerre beceremiyorum berbat deckler yapıyorum. Şu arenada deck yapmanın sırrı nedir yahu?

Bu konuda görmüştüm siz de deneyebilirsiniz bana yararlı oldu

docs.google.com
    AntiGrav1ty's Arena Draft Tiers v2.3 || www.twitch.tv/antigrav1ty
    https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=21

Edit:aranızda oyuna para yatıran var mı çok kazık sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 29 Ocak 2014; 13:09:24 >

• Pardon hocam bilmiyordum.

BattleTag: ZebVLM#2550
  • @Elderworm
    Önemli değil hoşgeldin.

@Leetnock
    30 lira kadar para yatırdım 7 paket için euro yüksek olduğu için çok kazık fakat asla tavsiye emiyorum gerçek parayla paket almayı. Gold ile de paket almayın sadece Arena oynamak için harcayın goldu. Yaklaşık 25 paket açtım 1 tane Tinkmaster düşürdüm hiç karlı değil fakat bunu arena için harcasaydım ortalama 5+ win alsaydım ki 5 win almak çok kolay en kötü deck bile 5 win aldırabilir, daha karlı duruma geçecektim. Kazanacağım gold ve dust bir yana yüksek winlerde ekstra kart hatta golden kart kazanma şansım vardı bu da bana ekstra dust olarak geri dönecekti.

@Lokomatif Portakal
    Arena için en iyi taktik her turnde "şimdiki en iyi oyun ne ?" taktiğidir. Bundan kastım yaratık kaybetmeden masa hakimiyeti kurmaktır. Picklere gelirsek, aşağıda gördüğünüz mana çizelgesi 2-3-4 civarında yükselmeli 6+ civarında neredeyse yere değmeli. Bundan kastım da şu, eğer güçlü kartlarınız varsa early gamede yani turn 5e kadar olan kısımda güçlü mininon oynarsanız ve galibiyet kesin gibidir. Güçlü minionlardan kastım örneğin Chillwind Yeti olağanüstü bir karttır kendisi 4 mana 4 atak 5 can ayrıca harvest golem de olağan üstü bir karttır 3 mana 3 atak 4 can, karşı taraf onu öldürebilmek için en az 2 kart harcar. Bir diğer husus kart avantajı pick yaparken aa bu dandik kart deyip "draw card" özellikli kartları yabana atmayın. Eliniz zengin olursa her zaman avantajlı olursunuz çünkü verecek cevabınız vardır. Bir diğer önemli nokta son olarak bilebildiğiniz kadar çok akrtı bilin yani ben sırf paladin oynarım diğerleri beni ilgilendirmez demeyin. Hunter nelere sahip 3 manaya neler oynar Prieste karşı nasıl ayakta durabilirim 4 ataklı yaratık mı oynaamk gerek yoksa 5 mi veya turn 10 da ragnaros oynanmalı mı ? Bunların hepsini hesaba katarak oynamanız gerek şahsen ben böyle oynuyorum. paladin ile %60 rogue ile %60 win rate im var Arena da diğerlerini hiç terih etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Konu hiç geçmemiş. bu nerf gelen kartları sanırım craft ettiğimiz fiyata geri verebiliyoruz. acaba pyroblast ları versek mantıklıca bi iş yapmış olurmuyuz :)

Ben constructedda Mage oynamadığım için 2 tane Pyroblast'ı dusta çevirdim, Giant Warlock deckini tamamladım bu sayede. Fazla Mage oynamıyorsan kaçırma derim fırsatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Konu hiç geçmemiş. bu nerf gelen kartları sanırım craft ettiğimiz fiyata geri verebiliyoruz. acaba pyroblast ları versek mantıklıca bi iş yapmış olurmuyuz :)

Ben constructedda Mage oynamadığım için 2 tane Pyroblast'ı dusta çevirdim, Giant Warlock deckini tamamladım bu sayede. Fazla Mage oynamıyorsan kaçırma derim fırsatı.

aslında mage oynamak istiyorum ama bu nerf kötü etkiledi şuan da mage de nası bi deck popüler pek kestiremedim :) o yüzden murloc warlock ve spell rogue destem var onlarla idare ediyorum.
  • Oyuna girebilen varmı? Giriş ekranında takıldı benm oyun genel bi sorun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XoPeD

Oyuna girebilen varmı? Giriş ekranında takıldı benm oyun genel bi sorun sanırım.

Bende de aynı şekilde.
  • ben hala daha arkadaş ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz. İkimizde avrupadayız . Request sent diyor ama kimseye bir istek yada bildiri göremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Dostlar mage için şöyle bir deck hazırladım. Nasıldır?
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

gereksizler:
    1x mirror image
    2x goldshire footman
    1x raid leader
    2x silver patriach

bunlar ciddi anlamda gereksiz ve manasız mage decki için

gerekli olanlar:
    1x frostbolt
    1x water elemantal (mage'in en iyi kartlarından)
    1x harvest golem

ille 1 manalık kartım olsun diyorsan leper gnome x2 yap. dragonling machine de 2 yapılabilir bu senin oyun tercihine bağlı ama dediğim gereksiz kartlar gerçekten gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 29 Ocak 2014; 20:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

ben hala daha arkadaş ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz. İkimizde avrupadayız . Request sent diyor ama kimseye bir istek yada bildiri göremiyor

Aklıma iki sorun geliyor.

Birincisi belli bir para ödemediğiniz veya oyun almadığınız için hesaplarınız arkadaş ekleme özelliği olmayabilir.(Bknz: Steam)

İkinci sorunda #**** kısmını yazmıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

ben hala daha arkadaş ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz. İkimizde avrupadayız . Request sent diyor ama kimseye bir istek yada bildiri göremiyor

Aklıma iki sorun geliyor.

Birincisi belli bir para ödemediğiniz veya oyun almadığınız için hesaplarınız arkadaş ekleme özelliği olmayabilir.(Bknz: Steam)

İkinci sorunda #**** kısmını yazmıyor olabilirsiniz.

Birincisi olmaz çünkü ben oyuna yeni başladığımda hiç para ödememiş olmama rağmen arkadaş ekleyebiliyordum. 2.'si mantıklı ama bak.

• beni de ekleyin listeye :)
  • Hesabınızda hali hazırda bir oyun varsa arkadaş ekleme açık olur tahminen ama olmayadabilir öyle bir kural.

@ozgurkendir
    Ekledim.
  • Oyun şu an aktif mi? 1 saattir giremiyor sanırım kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Oyun şu an aktif mi? 1 saattir giremiyor sanırım kimse.

hayır değil.
  • Eu'ya giremeyince Us'te hesap açtım. İlk play moddaki maçtan sonra verdiği packten şunlar çıktı.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Her ne kadar legendary olsa da, ve hesap yeni de olsa, Baron'u çok yüksek ihtimalle disenchant edicem. Gereksiz kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 30 Ocak 2014; 0:02:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.