Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
merhaba arkadaşlar bugün ilk gold kartım çıktı sizce disenchant etmeli miyim ?
-
-
O ikinci cümledeki göre görev mi olacaktı kere mi yoksa bildiğimiz göre de eksik kelimeler mi var? Cümleyi bi tekrar yazar mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
Çok teşekkür ederim . son 2sorum var cok soru sordum kusuruma bakmayın . ilk olarak ucuz ve mutlaka craft edilmesi gereken kartlar varmıdır ? Nelerdir ayrıca . 2.olarak da yukarda yazdigim gibi bi taunt minyonuyla rakip için cok da büyük bir tehlike oluşturmuyormus gibi görünen bir minyonu çeşitli bufflarla bi anda canavar yapip saldirmak istiyorum . anduine kotu dediniz bu tarz kombolarla bi anda rakibi şaşırtabilecek en iyi class nedir
Ucuzdan kastının common kartlar olduğunu düşünüyorum. Harvest Golem mesela epey güzel bir tercih olur. Chillwind Yeti de aynı şekilde. Aslında bunların bir listesini yapmak lazım bir ara. Rakibi şaşırtma konusunda eskiden bir otk (one turn kill) warrior vardı ama feci nerf yedi o da. Onun dışında shaman ile 5 manadan sonra bloodlust ile epey yüksek bir damage atabilirsin.
Anduin'in tek olayı kartlarını bufflaması. Onlar da bir silence ve polymorph'a bakıyor. Başka da bir numarası yok zaten. Karşıma gelince güle oynaya oynayarak yeniyorum ne gıcık olması?quote:
Orijinalden alıntı: Leetnock
Gıcık olduğun için mi öyle diyosun yoksa
Çaktırma bir Anduin'den daha kurtulalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 30 Ocak 2014; 19:18:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokg
O ikinci cümledeki göre görev mi olacaktı kere mi yoksa bildiğimiz göre de eksik kelimeler mi var? Cümleyi bi tekrar yazar mısın?
Düzelttim. Gece yazmıştım uyku sersemi .
@NaneLimoni
Hayırlı olsun. Bence dursun işlevsel bir kart.
@LeeOrAfk
Druid oynayabilirsin. Ağır bir sınıftır hızlı oyunu sevmiyorsan bir bak derim birde Rogue combo kartları oynamak zevkli oluyor.
-
oyuna beta key le başladım.sorum şu, açtığım kartlar oyun beta dan çıktığında silinecek mi net bir bilgi verebilirimsiiniz. eğer oyun tekrar dan resetlenecekse boşuna kart kasmayayım. bide oyuna başlamak için yine beta key lazım mı malum bulmak çok zor. şimdi herkese açık mı ücretsiz oyuna başlayabilirmuyuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
oyuna beta key le başladım.sorum şu, açtığım kartlar oyun beta dan çıktığında silinecek mi net bir bilgi verebilirimsiiniz. eğer oyun tekrar dan resetlenecekse boşuna kart kasmayayım. bide oyuna başlamak için yine beta key lazım mı malum bulmak çok zor. şimdi herkese açık mı ücretsiz oyuna başlayabilirmuyuz.
Dediklerine göre silinmeyecek ama kesin bir bilgi yok.
Keye gerek yok oyun açık betada indirmek yeterli. -
Priest işe yaramaz bir karakter değil tam tersi çok sağlamdır. Karşı rakibi sinir eden bir oyun tarzı vardır.
Bufflama konusuna gelince öyle sap gibi saldıramayacağın bir turda bufflarsan rakip tabi ki sen kullanamadan işini bitirebilir ama önemli olan doğru anda bufflamak. Tek turn de işini bitirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
quote:
oyuna beta key le başladım.sorum şu, açtığım kartlar oyun beta dan çıktığında silinecek mi net bir bilgi verebilirimsiiniz. eğer oyun tekrar dan resetlenecekse boşuna kart kasmayayım. bide oyuna başlamak için yine beta key lazım mı malum bulmak çok zor. şimdi herkese açık mı ücretsiz oyuna başlayabilirmuyuz.
Keye gerek yok oyun açık betada indirmek yeterli.
resmi olarak söylendimi , boşu kasmak istemiyorum. bilgi için tşk. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
quote:
Keye gerek yok oyun açık betada indirmek yeterli.
resmi olarak söylendimi , boşu kasmak istemiyorum. bilgi için tşk.
"Blizzard makalesinde yayınlandı araştırarsan bulabilirsin fakat kesinlikle yapılmayacaktır yazmıyor "Şuanda planlanan bir sıfırlama yoktur" diyor.
-
Tum karakterleri denedim shaman hoşuma gitti . hep zorlandigim mageleri 2dir rahat yeniyorum shamanla . sorum su elimde 2/1 2mana isteyen minyon var totemmi atmaliyim minyonu mu . minyon atmak daha iyi duruyor fakat o zamanda totem olmuyor hero power useless oluyor . bide paladin aşırı useless gibi geldi hiçbirşey yapamıyor ben beceremedim galiba taktiği nedir bunaltiyorsam kusuruma bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıralama şöyle benim gözümde
1#Paladin
2#Druid
3#Rogue
Yerine göre oynamakta fayda var fakat totem şans işi o yüzde yaratık oynamak daha kârlı. Paladin içinde 1 2 ek kartla güzel bir deste yapabilrisiniz başlangıç kartları mage hariç bütün karakterler için yetersiz. -
Benide eklermisin çok iyi değilim ama yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi yavuzzayim#2962
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız, yeni farkettim, ben oyunu Trading Card Game değil Card Collecting Game olarak biliyorum. Hatta kart takası hayalleri de bu yüzden suya düşüyor diye okumuştum. Emin de değilim gerçi. -
Khione#2766 -
@gokg
Doğru onu değiştirmeyi unuttum.
@15Yasindayim @yavuzzayim @Sp!deR
Ekledim hocam listeye hoşgeldiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 31 Ocak 2014; 0:04:31 > -
Mehmetr64#2494 -
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
Çok teşekkür ederim . son 2sorum var cok soru sordum kusuruma bakmayın . ilk olarak ucuz ve mutlaka craft edilmesi gereken kartlar varmıdır ? Nelerdir ayrıca . 2.olarak da yukarda yazdigim gibi bi taunt minyonuyla rakip için cok da büyük bir tehlike oluşturmuyormus gibi görünen bir minyonu çeşitli bufflarla bi anda canavar yapip saldirmak istiyorum . anduine kotu dediniz bu tarz kombolarla bi anda rakibi şaşırtabilecek en iyi class nedir
Ucuzdan kastının common kartlar olduğunu düşünüyorum. Harvest Golem mesela epey güzel bir tercih olur. Chillwind Yeti de aynı şekilde. Aslında bunların bir listesini yapmak lazım bir ara. Rakibi şaşırtma konusunda eskiden bir otk (one turn kill) warrior vardı ama feci nerf yedi o da. Onun dışında shaman ile 5 manadan sonra bloodlust ile epey yüksek bir damage atabilirsin.
Anduin'in tek olayı kartlarını bufflaması. Onlar da bir silence ve polymorph'a bakıyor. Başka da bir numarası yok zaten. Karşıma gelince güle oynaya oynayarak yeniyorum ne gıcık olması?quote:
Orijinalden alıntı: Leetnock
Gıcık olduğun için mi öyle diyosun yoksa
Çaktırma bir Anduin'den daha kurtulalım.
Forumda anti priest kulübü kuran birinin bu lafları kullanması çok garip
-
dostum... seninle 1-2 oyun oynayabilir miyim???
bugun 2 tane geldi karsima... strateji olarak adamin canini 19 da birakiyorum... masanin egemenligini ele geciriyorum. oynarsa teker teker giantlari oynayabiliyor... onlarida ben teker teker kesiyorum.... son 5 karta kadar goturdum... masada kartlarimin vurusu 19 ustu olunca tek turn de bitiyor....
bu strateji 2 kiside ise yaradi... ama simdiye kadar bu kadar legendli epicli bir oyuncu cikmadi karsima:D
oynamak isterim seninle..:D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X