Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım üç gün falan oldu, milletin yazdıklarını okuyunca beynim yandı resmen çok ayrıntı varmış, craft olayı, legendary kartlar falan, en iyisi ben yavaştan devam ediyim oynamaya nası olsa öğrenirim heralde. 10 winlik bi seri yakaladım şu an, hiç bozmadan giderim inş biraz zor ama :D warrioru falan bi 20 level yapıyım en azından foruma gelirim sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Yeni başladım üç gün falan oldu, milletin yazdıklarını okuyunca beynim yandı resmen çok ayrıntı varmış, craft olayı, legendary kartlar falan, en iyisi ben yavaştan devam ediyim oynamaya nası olsa öğrenirim heralde. 10 winlik bi seri yakaladım şu an, hiç bozmadan giderim inş biraz zor ama :D warrioru falan bi 20 level yapıyım en azından foruma gelirim sonra

Hocam ID'n paylaş istersen beraber oynayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Yeni başladım üç gün falan oldu, milletin yazdıklarını okuyunca beynim yandı resmen çok ayrıntı varmış, craft olayı, legendary kartlar falan, en iyisi ben yavaştan devam ediyim oynamaya nası olsa öğrenirim heralde. 10 winlik bi seri yakaladım şu an, hiç bozmadan giderim inş biraz zor ama :D warrioru falan bi 20 level yapıyım en azından foruma gelirim sonra

Imnotsick#2324

bu oluyor galiba ID? ama şimdi yatıcam :) yarın oynarız istersen
  • quote:

quote:

quote:

Imnotsick#2324

bu oluyor galiba ID? ama şimdi yatıcam :) yarın oynarız istersen

Aynen hocam bu. İyi geceler, sabah davetimi kabul ederseniz oynarız. Sorularınız varsa da sorabilirsiniz :)

• quote:

Aynen hocam bu. İyi geceler, sabah davetimi kabul ederseniz oynarız. Sorularınız varsa da sorabilirsiniz :)

Tamamdır hocam sana da iyi geceler, teşekkür ettim
  • Oyunu cok duydum. Open Beta oldugunu duydum hemen indirmeye basladim. Kartlarla ilgili bir oyun sanirsam. Ne halt yiyecegim bilmiyorum
  • Craft hakkinda bilgi verebilecek olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun hakkında iyi bilgiye sahip olan arkadaşlardan güzel rehberler bekliyorum açıkçası yeni bir oyun olduğundan daha iyi öğrenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

@gokg
    Doğru onu değiştirmeyi unuttum.

@15Yasindayim @yavuzzayim @Sp!deR
    Ekledim hocam listeye hoşgeldiniz.

hocam ben rogue ve paladin oynamak istiyorum nasıl bir strateji izlemeliyim bir de questing adventurer'ı craft yapayım mı rogue kombolarıyla iyi gider mi?
  • Mephisto#1423 Eklerseniz sevinirim :)
  • @DarkGathering
    Craft sisteminde elinizde olmayan kartları belli dust karşılığında oluşturabilirsiniz. Common kartlar 40 dust, Rare kartlar 100, Epic kartlar 400 ve Legendary kartlar 1600 dust. Dust toplamak içinde paketten çıkan ekstra kartları disenchant etmeniz gerek örneğin paketten Grull çıktı kendisi legendary bir kart olmasına rağmen hiçbir işe yaramamaktadır bu kartı isterseniz disenchant edebilirsiniz size karşılığında 400 dust verir veya paketten Defias Rigleader çıktı fakat elinizde zaten 2 tane var bu karttan eğer durum böyleyse oyun size otomatik disenchant sunuyor ve diyor ki bu karttan elinde 3 tane var ama 2 tane olması yeterli bu yüzden fazlasını dusta çevireyim diyor. İlk disenchant yaptığınızda 95 dust ekstradan kazanırsınız hediye olarak. Ne kadar çok paket açarsanı o kadar çok dust kazanırsınız.

@15Yasindayim
    Rogue için ilk önce bu kartlara sahip olmanız gerekiyor çünkü başlangıç kartları çok yetersiz.

Defias Rigleader 2x
    SI7: Agent 2x
    Eviscerate 2x
    Argent Commander 2x
    Azure Drake 2x
    Defender Of Argus 2x
    Gadgetzan Auctioneer 1x
    Harvest Golem 2x
    Cold Blood 1x veya 2x
    Tink Master 1x
    Leeroy Jenkins 1x

Son iki kart legendary ve yerlerine başka kartlar kullanabilirsiniz. Stratejiye gelirsek Rogue için yukarıda saydığım kartlar zaten destenin yarısı hatta daha fazlası, Rogue da amaç ilk turnlerde olabildiğince fazla damage verip turn 5 ve 6 gibi tek seferde oyunu bitirmek ki her zaman işe yaramıyor, control druid, paladin hatta warlock geldiği zaman işiniz çok zor Rogue ile oynuyorsanız. Paladin için pek birşey diyemeyeceğim çünkü çok eksik kartım var paladinde rogue ve druidde legendaryler eksik sadece bu yüzden yardımcı olamıyorum Paladin hakkında. Fakat yukarıda yazdığım kartlardan Neutral olanlar her sınıf için işe yarayan kartlardır Argent commander Warlock destesinde de iş yapar druid destesinde de iş yapar veya Defender of Argusta aynı şekilde. Bu yüzden craft yaparken ilk önce buna dikkat edin.

@Mortal-Gamer
    Ekledim hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 31 Ocak 2014; 14:15:07 >

• Deste dizme çok saçma gelmeye başladı asıl para/kart arenada oynayarak kazanılıyor,e zaten arenada kendi kartılarımı kullamıyorum bütün kartlar arasından karma geliyor.Bunalıma girdim vallahi

Bir de Ironbreak owl gold çıktı.Goldları saklamanın manası yok heralde disenchant yapmamı önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 31 Ocak 2014; 14:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Deste dizme çok saçma gelmeye başladı asıl para/kart arenada oynayarak kazanılıyor,e zaten arenada kendi kartılarımı kullamıyorum bütün kartlar arasından karma geliyor.Bunalıma girdim vallahi

Bir de Ironbreak owl gold çıktı.Goldları saklamanın manası yok heralde disenchant yapmamı önerir misiniz ?

paranla sadece arena yap bence zaten en kötü ihtimal 130 goldluk şey kazanıyorsun
  • Bugün 5 tane pack açtım 1 tane bile legandary çıkmadı :(
  • Ben 60 civarı paket açtım topu topu 3 tane legandary çıktı 1 tane satın aldığında promosyon olarak geblin veriyor toplam 4 tane para verip 40 paket alıp kartların hepsini tamamlama gibi bişey yok yani bisürü eksik kart var elimde daha bence elinizdeki kartlarla oynaya oynaya açmak en güzeli bütün kartları elde eymek çok zor para versen bile aynı kartlar gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzayim -- 31 Ocak 2014; 19:11:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BATTLETAG®
    ArdaML#2915 ekle
    @L[A]hor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 31 Ocak 2014; 19:25:36 >
  • İsyanlardayım arkadaşlar . hunterla adamı duman ettim 10canı falan kalmış benim can 23 herif bi kart attı deathwing gibi bişeydi ismi 12/12lik 2tane vurdu bitti oyun . adalet nerde bilsem harcarmiydim o canı 1e düşüren kartlarimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorTom

Bugün 5 tane pack açtım 1 tane bile legandary çıkmadı :(

Usta 85 Arena winim var yaklaşık 100 paket açtım 2 tane legendary çıakrdım 5 tanede paket mi .

Listeyi tekrar düzelticem taglarını paylaşan arkadaşlaren kısa sürede ekliycem hepinizi.
  • Güncel Rogue deck im. değişiklik için tavsiyelere açığım 900 küsür dust duruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Güncel Rogue deck im. değişiklik için tavsiyelere açığım 900 küsür dust duruyor :)

fan of knives çok kullanışlı değil gibi sanki.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.