Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (34. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
quote:
Orijinalden alıntı: injection
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
Güncel Rogue deck im. değişiklik için tavsiyelere açığım 900 küsür dust duruyor :)
fan of knives çok kullanışlı değil gibi sanki.
Aslında tam tersi, warlock geldiği zaman Blood imp'i öldürmek Rogue iken çok zor oluyor. Betreyal ve Blade Fury yoksa tabi eğer bu iki tar varsa fan of knives pek işe yaramıyor.
Bence 2 tane Earthen Ring yerine 1 tane Assasinate ve 1 tane Earthen daha kullanışlı olamz mı ?
fan of knives yerine blade fury daha mı yararlı olur o zmn ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
İsyanlardayım arkadaşlar . hunterla adamı duman ettim 10canı falan kalmış benim can 23 herif bi kart attı deathwing gibi bişeydi ismi 12/12lik 2tane vurdu bitti oyun . adalet nerde bilsem harcarmiydim o canı 1e düşüren kartlarimi
hocam hangi classdı? -
quote:
Orijinalden alıntı: 15Yasindayim
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
İsyanlardayım arkadaşlar . hunterla adamı duman ettim 10canı falan kalmış benim can 23 herif bi kart attı deathwing gibi bişeydi ismi 12/12lik 2tane vurdu bitti oyun . adalet nerde bilsem harcarmiydim o canı 1e düşüren kartlarimi
hocam hangi classdı?
Şaşırtıcı ama mage . spell agirlikli bir classdan bi anda 12/12yiyince şok oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aslında Fan of Knives çok daha yararlı çünkü 3 mana alan etkili ve kart çekme özelliği var blade fury kullanmak 5 manaya mal oluyor ve kart çekemiyorsunuz en az 1 tane fan of knives hatta 2 tane olmalı. Arena için 1 tane fan of knives yeterde artar. -
Hunterın beast destesi hakkında ne düşünüyorsunuz . az once 5turda rogue yi rahatça hallettim belki onun bilgisizligindendir bilemem ama oynadigim çoğu oyunda iyi sonuç aliyorum işe yarar midir sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ranklar sıfırlanmış bu arada :) çok oynamadım ama 16 da kalmıstım. her ayın 1 inde sıfırlanıyormu. bide ödül tarzı birşeyleri varmı rank ın acaba ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
Ranklar sıfırlanmış bu arada :) çok oynamadım ama 16 da kalmıstım. her ayın 1 inde sıfırlanıyormu. bide ödül tarzı birşeyleri varmı rank ın acaba ???
aynen bende tam yazmaya geliyordum hocam benimde 16 daydı. Bişi bişi earned dedi sıfırlandı dediğin gibi ödül falan var mı acaba -
-
Oyun zor mi beyler ogrenmek falan. Guzele benziyor.
Ranklar sizlere ömür. Oyunla sürekli uğraşıp duruyorlar, ikidir dc yiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
Ranklar sizlere ömür. Oyunla sürekli uğraşıp duruyorlar, ikidir dc yiyorum.
Her ay sıfırlanacak zaten. Legendary seviyesinde ilk 100 e ödül veriliyor.
Sonunda adam gibi bir kart çıktı packlerden.
Çok bekledim yolunu.
Başlamayan arkadaşlar için uyarı, sinir krizleri geçirmek istemiyorsanız oyuna başlamamanız önemle rica olunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 1 Şubat 2014; 3:43:59 > -
Hocam benide ekler misin Vurran#2789 -
Bugün bir oyun oynadım, karşımdaki adam oyunun ilk anından itibaren istisnasız legendary çıktı. Oyundaki tüm legendaryleri bir masada görme şansı yakaladım. Legendary harici tek kartı 2 faceless manipulatordu onlarıda masadaki ragnarosunu kopyalamak için yaptıydı. 3 tane ragnaros vardı aynı anda. Tek elde 3üde bana 8 damage vurarak bitirdiler zaten sdfasdjkfsdjkaghfjkasd. -
FirstLook61#2483 Ekleyin -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Bugün bir oyun oynadım, karşımdaki adam oyunun ilk anından itibaren istisnasız legendary çıktı. Oyundaki tüm legendaryleri bir masada görme şansı yakaladım. Legendary harici tek kartı 2 faceless manipulatordu onlarıda masadaki ragnarosunu kopyalamak için yaptıydı. 3 tane ragnaros vardı aynı anda. Tek elde 3üde bana 8 damage vurarak bitirdiler zaten sdfasdjkfsdjkaghfjkasd.
Ağladım
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Bugün bir oyun oynadım, karşımdaki adam oyunun ilk anından itibaren istisnasız legendary çıktı. Oyundaki tüm legendaryleri bir masada görme şansı yakaladım. Legendary harici tek kartı 2 faceless manipulatordu onlarıda masadaki ragnarosunu kopyalamak için yaptıydı. 3 tane ragnaros vardı aynı anda. Tek elde 3üde bana 8 damage vurarak bitirdiler zaten sdfasdjkfsdjkaghfjkasd.
Geçmiş olsun hocam bir hafta boyunca böyle olucak daha sonra düzelir ranked şuanda en iyisi Arena paranız varsa Arena girin. Çoğu Arena oyuncusu rank sınırlandıgi için Arena kasmiyor, oyun kazanma oranınız çok yüksek olur.
GoldenPants#21110 ekleyebilirsin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X