Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Dün akşam çok acayip bir şey geldi başıma arena da 10'a 2 yapmışken 12'yi yakalarım diyordum karşıma rakip olarak twitch izleyenler bilecektir GuardsmanBob geldi. Hemen twitchi açıp elindeki kartlara bakmaya başladım hakkımda güzel oynadı gibi birkaç şey söyledi ama benim şanssızlığım onun da kartlarının iyi olması oyunu aldırdı. 10'a 3 tamamladım ama cidden değişik bir tecrübe oldu.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Aslında böyle anılar için bi konu açmak lazım

• Ucuz druid destesi olan varmı ?
  • Arkadaşlar yukarıdaki kırmızı kutu içerisinde olan sayılar nedir?

• quote:

Dün akşam çok acayip bir şey geldi başıma arena da 10'a 2 yapmışken 12'yi yakalarım diyordum karşıma rakip olarak twitch izleyenler bilecektir GuardsmanBob geldi. Hemen twitchi açıp elindeki kartlara bakmaya başladım hakkımda güzel oynadı gibi birkaç şey söyledi ama benim şanssızlığım onun da kartlarının iyi olması oyunu aldırdı. 10'a 3 tamamladım ama cidden değişik bir tecrübe oldu.

Babacım ne ayak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Babacım ne ayak?

paladin sevmem priest zaten mainim

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

quote:

Babacım ne ayak?

paladin sevmem priest zaten mainim

Yok artık, gerçekten sen misin o yayın yapan

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Paketlerden çıkan ama henüz görmediğin yeni kartlar. Bir tıkla kartları bi gör giderler.

Saü üstteki Crafting Mode da ağlıyo orda aynı karttan 2den fazla var kırman lazım diye. Oraya da tıklayıver kır o kartları yazıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Paketlerden çıkan ama henüz görmediğin yeni kartlar. Bir tıkla kartları bi gör giderler.

Saü üstteki Crafting Mode da ağlıyo orda aynı karttan 2den fazla var kırman lazım diye. Oraya da tıklayıver kır o kartları yazıktır.

Anladım teşekkür ederim. Peki dostum bir kartın legendary olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
  • discard ettiğimiz kartlar yokmu oluyo yoksa desteye gerimi dönüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 9 Şubat 2014; 13:15:26 >
  • Ben 10 gold için çırpınırken 300 gold birden kazandım çok mutluyum Var mı böyle başka görevler arkadaşlar? 3 pack birden alıcam artık, arenaya girmeye korkuyorum çünki tek bildiğim klas mage, eğer o gelmezse oyun kazanamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 9 Şubat 2014; 13:32:41 >

• ALAK_ kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

discard ettiğimiz kartlar yokmu oluyo yoksa desteye gerimi dönüyo

Yok oluyor.

quote:

Ben 10 gold için çırpınırken 300 gold birden kazandım çok mutluyum Var mı böyle başka görevler arkadaşlar? 3 pack birden alıcam artık, arenaya girmeye korkuyorum çünki tek bildiğim klas mage, eğer o gelmezse oyun kazanamam

Bence paranı biriktir yeterli seviyeye gelince arenaya girersin. Sonradan çok pişman olabilirsin pack aldığına.

• Çıkan gold kartları disenchant etmek lazım mı sizce sonuçta ekstradan bi özelliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 9 Şubat 2014; 15:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Çıkan gold kartları discheant etmek lazım mı sizce sonuçta ekstradan bi özelliği yok

Fazladansa direkt disenchant bence. Ama kullanacağın bir kartsa dursun.
  • BU RESİMLERDEKİ LEGENDARY KARTLAR MIDIR ? NE İŞE YARADIKLARINI SÖYLER MİSİNİZ birde ss almayı unuttuğum bir kart daha var bite yazıyordu kurt vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

BU RESİMLERDEKİ LEGENDARY KARTLAR MIDIR ? NE İŞE YARADIKLARINI SÖYLER MİSİNİZ birde ss almayı unuttuğum bir kart daha var bite yazıyordu kurt vardı
    [simage]http://i.hizliresim.com/x9m4yO.png[/img
    [simage]http://i.hizliresim.com/KPlqXv.png[/img

Evet hepsi legendary kartlar. Bunları kullanınca oyunu kazanıyorsun direkt.

• yunus_4151 kullanıcısına yanıt
    Abi kelime kelime çevirsen bile bi anlam çıkıyor. Hayır kartları okuyamadan nasıl oynuyorsunuz bu oyunu onu anlamıyorum ben.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Bence de benim de ingilizcem süper değil ama çok basite indirgenmiş zaten oyunda.Ha varsa sözlüğe bakıp ne güzel iniglizce geliştirilebilir burdan sormak biraz garip geldi bana
    Yine de:
    Nat pagle raundun bitiminde %50 kart çekiyor desteden
    Diğer hero da dahil rastgele bir düşmana 8dmg vuruyor round bitiminde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 9 Şubat 2014; 17:15:35 >
  • quote:

Ben 10 gold için çırpınırken 300 gold birden kazandım çok mutluyum Var mı böyle başka görevler arkadaşlar? 3 pack birden alıcam artık, arenaya girmeye korkuyorum çünki tek bildiğim klas mage, eğer o gelmezse oyun kazanamam

Sen yeni baslamamismiydin 100 win ne ara :l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.