Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (46. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
herhalde hayatımda gördüğüm en saçma eşleştirme sistemine sahiptir. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokg
Abi kelime kelime çevirsen bile bi anlam çıkıyor. Hayır kartları okuyamadan nasıl oynuyorsunuz bu oyunu onu anlamıyorum ben.
2. kartın anlamını biliyordum 1. kart gözükmüyordu.
Dediğiniz doğru oyunun ingilizcesi çok anlaşılabilir :=) de 1. kart gözükmüyordu işte ss de -
bir kartın legendary olup olmadığını nerden anlıyoruz şu taşı renkli olduğu zaman mı ?
mavi geliyor hep karşıma griler sanırım custom card maviler legend mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_4151 -- 9 Şubat 2014; 18:32:48 > -
Zamanında Gruul gelmişti Disenchant etmiştim Rogue deck için. Şimdi de Grommash Hellscream geldi. Legendary uğruna normalde Warrior oynamasam da oynamaya başlayabilirim
Nasıl bir kart, nasıl bir destede işe yarar vb. fikirlerinizi merak ediyorum. -
(önemsizden önemliye) gri common mavi rare mor epic turuncu legendary. ayrıca legendary kartların kafasında bi ejder iskeleti gibi bişey olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
herhalde hayatımda gördüğüm en saçma eşleştirme sistemine sahiptir.
aynen şuan bende full basic card var adamda full mavi kartlar mor kart lar gri kartlar var -
quote:
Orijinalden alıntı: Mazel Tov
Zamanında Gruul gelmişti Disenchant etmiştim Rogue deck için. Şimdi de Grommash Hellscream geldi. Legendary uğruna normalde Warrior oynamasam da oynamaya başlayabilirim
Nasıl bir kart, nasıl bir destede işe yarar vb. fikirlerinizi merak ediyorum.
Grommash bence her türlü iş yapar. Enrage'ini aktive etmek warrior için çok kolay. Inner rage, whirlwind, slam, shield slam, cruel taskmaster gibi imkanlar var. Inner rage ile birlikte 12 ad'si oluyor ki çok iyi bir finisher bence. -
renklerden ve kartın sağ üstünde dragon gibi bişi oluyor ordan anlayabilirisn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 9 Şubat 2014; 18:38:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokg
(önemsizden önemliye) gri common mavi rare mor epic turuncu legendary. ayrıca legendary kartların kafasında bi ejder iskeleti gibi bişey olur.
nasıl alıyor bu kartları peki ? -
Paketten çıkıyor
Bu arada Ancient Watcher a slience atınca saldırabilir hale geliyormuş daha yeni öğrenim -
quote:
Orijinalden alıntı: Anti Anduin
quote:
Grommash bence her türlü iş yapar. Enrage'ini aktive etmek warrior için çok kolay. Inner rage, whirlwind, slam, shield slam, cruel taskmaster gibi imkanlar var. Inner rage ile birlikte 12 ad'si oluyor ki çok iyi bir finisher bence.
Teşekkürler. Zaten benimde Charge özelliği olması hoşuma gitmişti. Archer ile aktif eder saldırırım diyordum ki Warrior'da aktif edebilecek kartlar varmış.
Peki Legendary olmadan geldiğim 16 ranktan en azından 15'in aşağısına inmek istiyorum (10-11 şimdilik hedefim) bu düzeyde yardımcı olur mu?
Peki nasıl bir deste hazırlayıp nasıl bir oyun mantığı izlemek lazım?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Anti Anduin
quote:
Grommash bence her türlü iş yapar. Enrage'ini aktive etmek warrior için çok kolay. Inner rage, whirlwind, slam, shield slam, cruel taskmaster gibi imkanlar var. Inner rage ile birlikte 12 ad'si oluyor ki çok iyi bir finisher bence.
Teşekkürler. Zaten benimde Charge özelliği olması hoşuma gitmişti. Archer ile aktif eder saldırırım diyordum ki Warrior'da aktif edebilecek kartlar varmış.
Peki Legendary olmadan geldiğim 16 ranktan en azından 15'in aşağısına inmek istiyorum (10-11 şimdilik hedefim) bu düzeyde yardımcı olur mu?
Peki nasıl bir deste hazırlayıp nasıl bir oyun mantığı izlemek lazım?
Deck kurmaktan pek anlamam açıkçası. Ben genelde arena oynarım, arada sıkılınca ranked girerim. Orada da bütün legendarylerimi attığım decklerim var onlarla oynuyorum. Pek de iyi değiller açıkçası. Ama ben o legendary kartları oynamayacaksam ranked oynamamın zaten bir anlamı yoktur benim için gider arenaya girerim.
-
Bende adam akıllı arenada win alamadığım için ancak normal oyunlarda para biriktikçe arenaya girebiliyorum. Zaten bu da arenadan gelen paketten çıktı.
Neyse teşekkürler.
Bu arada sorum hala geçerli.
Grommash Hellscream ile Legendary olmadan geldiğim 16 ranktan en azından 15'in aşağısına inmek istiyorum (10-11 şimdilik hedefim) bu düzeyde yardımcı olur mu?
Nasıl bir deste hazırlayıp nasıl bir oyun mantığı izlemek lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazel Tov -- 9 Şubat 2014; 19:22:34 > -
heroları açmak için o heroyu yenmekten başka çare yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
heroları açmak için o heroyu yenmekten başka çare yok mu ?
arkadaşınla oyna o heroyla bilerek kaybetsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Leetnock
Paketten çıkıyor
Bu arada Ancient Watcher a slience atınca saldırabilir hale geliyormuş daha yeni öğrenim
bu cant attack yazan kart dimi cok kilmis ya
daha cikmadi allahtan. expert botta gordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın da dediği gibi packlerden çıkıyor veya dust ile yapabiliyorsun kartı. Özetlemek gerekirse:
Basic (Soulbound) kartlar seviye atladıkça açılır. 10 level olunca tüm basic cardlar açılır. Daha sonraki seviyelerde de bu kartların altın versiyonları açılır. Basic cardlar kırılamaz veya oluşturulamazlar.
Expert kartlar (ortasında mücevherimsi şeyi olanlar) başlangıçta oyuncuda hiç olmaz. Bunları (ve altın versiyonlarını) almanın 3 yolu vardır: Paketten çıkabilir, arenada ödül olarak verilebilir veya toz biriktirerek kendin oluşturabilirsin. -
An itibari ile 617'si arena, 361'i normal mode olmak üzere 1000 win almış bulunuyorum. 300 gold geldi temizinden 2 arena. birden karşımda 300 gold görünce seviniverdim. darısı başınıza.
not: 12 win'lik practice maceram olmuş.
http://i.hizliresim.com/e5DE1L.png
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X