Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arenada lig yok ki. Sadece maksimum galibiyet var. Zaten herkes 1 kere bile olsun 12 yapmıştır. o da bir derece sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Arenada lig yok ki. Sadece maksimum galibiyet var. Zaten herkes 1 kere bile olsun 12 yapmıştır. o da bir derece sayılmaz.

Hayır normal rank olarak kaçıncı ligdesin demek istedim.
  • Cairne Bloodhoof çıktı beyler ölünce 4/5 lik kart çıkarıyormuş yaksammı sizce ??
  • Ha pardon. Bilmiyorum ya 15-16 öyle bir şey. Pek oynamıyorum rank. Sıkıcı geliyor. Ben daha çok sabah akşam arena oynayanlardanım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Cairne Bloodhoof çıktı beyler ölünce 4/5 lik kart çıkarıyormuş yaksammı sizce ??

Saha üstünlüğünü sağlamak için güzel bir kart, golden değilse yakma, kullan derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Cairne Bloodhoof çıktı beyler ölünce 4/5 lik kart çıkarıyormuş yaksammı sizce ??

dostum o kart yakilir mi yahu:D ben craftlayarak aldim. rogue ve paladinde cok ise yariyor... Ayrica 4 saldiri gucu oldugu icin priest yok edemiyor. sadece 10 manaya cekebilir ama zaten 6 manaya atiyorsun masaya. 10 olana kadar zaten cani azalmis oluyor...

bence rogue sinifi icin cok etkili bir kart...hex yada koyuna cevirmelerde bile sana yariyor. Cunku rakip 6 manada koyuna cevirdiginde(yada hexe) geriye sana saldiri yapacak manasi kalmiyor... tehdit gucu yuksek bir kart...sanslisin:)
  • Daha önce karşılaştınız mı bilmiyorum ama benim başıma ilk defa geldi çok güldüm.. Karşımdaki oyuncunun kartı bitti, kart çekemeden sadece spell kullandı [sm=evillol.gif

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Daha önce karşılaştınız mı bilmiyorum ama benim başıma ilk defa geldi çok güldüm.. Karşımdaki oyuncunun kartı bitti, kart çekemeden sadece spell kullandı [sm=evillol.gif

bugün başıma daha garip bişey geldi. kardeşimle kapışıyoduk. ikimizinde aynı anda son bir kartı kaldı ve ikimize gelen kartta kart çektiren karttı. yani kart çekme kartları bukadar gereksiz bianda ikimize birden aynı turda geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Daha önce karşılaştınız mı bilmiyorum ama benim başıma ilk defa geldi çok güldüm.. Karşımdaki oyuncunun kartı bitti, kart çekemeden sadece spell kullandı [sm=evillol.gif

bugün başıma daha garip bişey geldi. kardeşimle kapışıyoduk. ikimizinde aynı anda son bir kartı kaldı ve ikimize gelen kartta kart çektiren karttı. yani kart çekme kartları bukadar gereksiz bianda ikimize birden aynı turda geldi.

Benim de merak ettiğim bir şey var aslında. Adını bilmiyorum ama bir kart var, rakibin de kendinin de bütün minyonlarına ve herolarına belli bir hasar veriyor. Örneğin 5 hasar olsun. İkimizin herosunun da 3-4 canı kalmış olursa ve bu kartı kullanırsa kim kazanır? Sonuçta iki heronun birden canı sıfırın altına düşecek. Ya da bu kartı kullanamaz mıyız bu durumda?

• quote:

quote:

quote:

Benim de merak ettiğim bir şey var aslında. Adını bilmiyorum ama bir kart var, rakibin de kendinin de bütün minyonlarına ve herolarına belli bir hasar veriyor. Örneğin 5 hasar olsun. İkimizin herosunun da 3-4 canı kalmış olursa ve bu kartı kullanırsa kim kazanır? Sonuçta iki heronun birden canı sıfırın altına düşecek. Ya da bu kartı kullanamaz mıyız bu durumda?

aynı anda iki karakterde ölür ve iki tarafta kazanmaz. ama bak kazanmaz dedim, yani lose sayılıyomu arenada bilmiyorum. sanki biri denemişti forumda, aklımda öyle kalmış.

• Tinkmaster Overspark gold u cıktı güzelmidir ?
  • wsciadam kullanıcısına yanıt
    Eh işte denilecek bir kart fakat şanslıysan çok işe yarar.
    Goldsa, kırılıp çok güzel bi legendary açılmasına mani olacak kadar değil bence Dersen ki bende en güzel 5-10 legendary var zaten, o zaman yine kır ya biraz epic aç
  • Arena'da 3-1 iken entire demekle 3-3 bittiği vakit gelecek ödüller arasında fark var mı?

Rakamları örnek amaçlı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazel Tov -- 12 Şubat 2014; 2:00:11 >
  • Retire demek istedin galiba. Retire ettiginde 3-3 bitirmişsin gibi ödül verecek. Yani ödüller kazandığın Win sayısı ile alakalı yenildiklerin ile ilgili değil
  • quote:

quote:

quote:

Arenada arkadaşa aynısı olmuş winde loseda sayılmamış. Beraberlik gibi bir durum yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gokg kullanıcısına yanıt
    Aslında 1 tane legendary im var oda hogger kırmayı düşünüyorum ama kırsam ne alcam onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wsciadam

Aslında 1 tane legendary im var oda hogger kırmayı düşünüyorum ama kırsam ne alcam onu bilmiyorum

Leeroy, Rag ya da Syl alacaksın. Hangisi deckine daha uygunsa.
    Hoogerın golden kartı vardı bende baya da sure kullandım aslında güzel kart ama ben kırdım 1600 dust verdi onla da mage in legenderysini yaptım. Oldukca memnunum büyü attıkca fireball buyusu verıyor. Yanına Maylkos (+5 spell power veren ejderı) u koydumu bir de Sorceres Aprentince minyonundan ıkı tane oynarsanız 2 manaya fireball atarasınız 11 damage verıp tekrar fireball atarsınız yanı 10 manada 5 kere fireball atıp 55 dmg verebılırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Arena'da 3-1 iken entire demekle 3-3 bittiği vakit gelecek ödüller arasında fark var mı?

Rakamları örnek amaçlı verdim.

Ödüller galibiyet sayısına göre geliyor. Ama her zaman farklı şeyler çıkabiliyor tabi. Bazen gold + dust + pack veriyor bazen gold+pack+ rare, epic ve ya leg kart vs bunun gibi kombinasyonları var.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.