Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun şuan açık mı? Ben de play tuşu çalışmıyor şuan battle net üzerindeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Oyun şuan açık mı? Ben de play tuşu çalışmıyor şuan battle net üzerindeki.

Degil . benim aciliyor kapida kaliyor oynatmiyor. Bikerede girdim zorla girmez olaydim 1saatte oyun buldu oyunu tam kazanacakken disconnect oldum kapi cikinca altf4 alta alma ctrlaltdel vs calismiyor ayrıca pc restard direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Oyun şuan açık mı? Ben de play tuşu çalışmıyor şuan battle net üzerindeki.

Degil . benim aciliyor kapida kaliyor oynatmiyor. Bikerede girdim zorla girmez olaydim 1saatte oyun buldu oyunu tam kazanacakken disconnect oldum kapi cikinca altf4 alta alma ctrlaltdel vs calismiyor ayrıca pc restard direk

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Bilgisayarı kitliyor resmen
  • Arkadaslar sunwalker defender of argus ve argent commander aldim başka dust ile mutlaka alinmali dediğiniz kartlar nelerdir ? Genelde hunter ve paladin oynarım

• quote:

Arkadaslar sunwalker defender of argus ve argent commander aldim başka dust ile mutlaka alinmali dediğiniz kartlar nelerdir ? Genelde hunter ve paladin oynarım

Harvest Golem
  • quote:

Arkadaslar sunwalker defender of argus ve argent commander aldim başka dust ile mutlaka alinmali dediğiniz kartlar nelerdir ? Genelde hunter ve paladin oynarım

Harvest Golem
    Twilight Drake
    Azure Drake
    Faceless Manipulator
  • Arkadaşlar mage için olmazsa olmaz dediğiniz kartlar var mıdır?Bunun dışında güzel bi deck önerisi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicSux

Arkadaşlar mage için olmazsa olmaz dediğiniz kartlar var mıdır?Bunun dışında güzel bi deck önerisi bekliyorum.

Vaporize ve mirror secretları çok önemli. azure drake hem spell dmg hem de kart çektirdiği için destede bulunmalı bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

quote:

Arkadaşlar mage için olmazsa olmaz dediğiniz kartlar var mıdır?Bunun dışında güzel bi deck önerisi bekliyorum.

Vaporize ve mirror secretları çok önemli. azure drake hem spell dmg hem de kart çektirdiği için destede bulunmalı bana göre.

Azure drake'e sahibim.Secretlarıda alabilirim sanırım.Secret olarak ice block var elimde ne iş yapıyor açıklayabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Harvest Golem
    Twilight Drake
    Azure Drake
    Faceless Manipulator

Hocam harvest ve manipulatorum var . manipulator zaten epic rare yapabilirim . diğer ikisi içinden hangisini onerirsin . Drake hoş gibi

• quote:

quote:

quote:

Azure drake'e sahibim.Secretlarıda alabilirim sanırım.Secret olarak ice block var elimde ne iş yapıyor açıklayabilir misin

Ice block oyunda tam ne işe yaradığını bilmediğim tek kart herhalde nerdeyse hiç rastlamadım. Büyük bir damage aldığında onu engelliyor ve o tur damage yiyemez oluyorsun öyle biliyorum, yanılıyor olabilirim. Ölüm sınırında da çalışıyor olabilir. Güzel bir secret ama ben kullanmam şahsen. Mirror ve vaporize bana daha işe yarar gibi geliyor.

edüt : sanırım ölüm sınırında çalışıyor bir türlü emin olamıyorum kendimsen şüphe ediyorum başka arkadaşlar yazacaktır onlar biliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 12 Şubat 2014; 21:38:05 >

• ölmeden önce yediğin son damagede devreye giriyor. Çok güzel bir kart değil. Ben secretları pek beğenmiyorum faydalı olduklarını düşünmüyorum.
  • Jinakuma kullanıcısına yanıt
    Magedeki summon ve spelleri engelleyen secretler baya iş yapıyor. Ice block sadece kaçınılmazı geciktiriyor ama destede etheral varsa coşturtuyor.
  • EpicSux kullanıcısına yanıt
    Ice Block tahmin ediyorum bi tek Ethereal Arcanist (secret tuttuğun her elin sonunda +2/+2 kazan) ile birlikte iyi gider. Bir kere kullan, uzun süre secret tut elinde. Başka bi şekilde nasıl kullanılır bilemedim araştırmak lazım.
  • quote:

quote:

Valla mirror neyse de, vaporize çöp tanımının tanımıdır bence. Deckte kaplayacağı yere değmez.

Ice block'u seven de bir ben varım herhalde. Kaç kere oyun kazandırttı bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Harvest Golem
    Twilight Drake
    Azure Drake
    Faceless Manipulator

Hocam harvest ve manipulatorum var . manipulator zaten epic rare yapabilirim . diğer ikisi içinden hangisini onerirsin . Drake hoş gibi

Bence paladinde 2 kartta bulunması gerekiyor. 2sinden birini seçmek zor ama oyuna direk etki yaptığı için öncelikli olarak azure drake'i al derim.

• Genellikle warlock ile oynuyorum warlock için dustla hangi kartları acmalıyım ?
  • Beyler rogue ile tamamen board clear üzerine oynamak mı daha yararlıdır yoksa ucuz ve sürekli yaratık düşerek rush mantığıyla oynamak mı? Eski deckim board clear üzerineydi ve rakip ne düşerse her el ya hero power ya sap ya başka bir şeyle kesin temizleyebiliyordum. Şimdiki deckim daha çok sürekli yaratık düşme üzerine ama nerdeyse her classta bolca board clear skilli mevcut olduğundan pek iş yapamıyorum. Nette baktığıma göre hep bol minipnlu deckler önerilmiş.

• Decklerde kart çekme için Novice Engineer yerine şu 2/1 deathrattle olarak kart çekme veren kartı tercih etmek daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazel Tov -- 13 Şubat 2014; 0:16:08 >
  • ben oynuyorum ama pek anlamıyorum en etkili oynadıklarım shaman ve üter yani paladin :D şu paladin daha cok defans ve atak üzerine kurulu pek büyüsünü çözemedim ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.