Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir tek mage de adam gibi expert kartım yok diye ağlarken açtığım paketten pyro ve blizzard çıkarttım Tabi hemen pyroyu 400 dust a okutmaya çalıştım ama o fırsat çoktan bitmiş. Bu akşam da ysera yok diye ağlayacağım bol şans dileyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Haha ciddi sordum ben ya gereksiz gibi geliyor 10mana cok fazla . 1/7lik taunt minyonuna +2hp ve double hp kartlarini verip atagi cana eşitleyen karti atmaya calisiyorum genelde cok sovuyolardir basardigim oyunlarda

İnşallah sonun böyle olur.

muhahah ulan priestin bu kağitlari bende yok nerde bulmuslarsa hep karsıma bu kağitları olan adamlar geliyor dandik adam ölümsüz oluyo tek kartla adam beni yıkıyor bu kadar saçmalık olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Dün bir tek mage de adam gibi expert kartım yok diye ağlarken açtığım paketten pyro ve blizzard çıkarttım Tabi hemen pyroyu 400 dust a okutmaya çalıştım ama o fırsat çoktan bitmiş. Bu akşam da ysera yok diye ağlayacağım bol şans dileyin

Bak yaa pyro ne zaman değişti bilseydim okuturdum duruyordu öyle 2 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

quote:

Dün bir tek mage de adam gibi expert kartım yok diye ağlarken açtığım paketten pyro ve blizzard çıkarttım Tabi hemen pyroyu 400 dust a okutmaya çalıştım ama o fırsat çoktan bitmiş. Bu akşam da ysera yok diye ağlayacağım bol şans dileyin

bende pyroblast çıksın diye dua ediyodum disench ederim diye. kötü oldu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

quote:

Son update ile manası 8 den 10 a çıkmıştı. Akıllı olanlar okuttu haliyle hemen

• bugün tamamladığım 8/3 arenadan sonra düşen karta bakın. kalktım saygı duruşunda bulundum

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

bugün tamamladığım 8/3 arenadan sonra düşen karta bakın. kalktım saygı duruşunda bulundum

Jaraxxus çıksa legend warlock decki yapıp warlock dışında Bi şey oynamam açıkçası

• Nihonto kullanıcısına yanıt
    Ben sırf lord jarraxxus cıksa da oynasam dıye arenada warlocku secıyorum. O kartı oynadıgında gelişi bile karizma sonrasında bir greeting thereat yapmak bıle cok zevklı :D cok sanslısın bi de onun goldenı olucak ne karizma olur :D
  • golden la normal kart arasında sadece görünüş farkı var dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

golden la normal kart arasında sadece görünüş farkı var dimi

Görünüş-efekt farki var ve cok daha fazla dust kazaniyorsun eğer karti toz yaparsan

• quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Ben sırf lord jarraxxus cıksa da oynasam dıye arenada warlocku secıyorum. O kartı oynadıgında gelişi bile karizma sonrasında bir greeting thereat yapmak bıle cok zevklı :D cok sanslısın bi de onun goldenı olucak ne karizma olur :D

Eve gidim de deniyeyim bari baya oldu bana çıkalı hiç oynamadım o kadar güzel anlatmışsın ki canım çekti

• Questleri iptal edebilme özelliği çok iyi oldu ama keşke bunu arena da hero seçerkende uygulasalar, bazen hiç sevmediğim 3 hero seçeneği geliyor, kalıyorum öyle...
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Sakın ha dusta cevırme dıger warlock kartlarını da tamamla sonra bol bol oynarsın :) ozellikle lord jaraxxusu tam 5 canın altına dustugunde oynarsan rakip deli olur :) atıyorsun ekrana döne döne geliyor heronun yerıne oturuyor sonra golem yagdırıyosun güclü silahıyla vuruyosun falan derken cok oyun dondurtur.
  • Bu arada dün gördüm konuda yazmak istedim. Yeni başlayan bir arkadaş hangi kartları açmalıyım demiş de birçok kişi twilight drake yazmış. Arkadaşlar kesinlikle bulaşmayın. Hem silence yerse 1 hpsi kalıyor hem oyun sonunda elinizde kart yokken gelince 1 hpsi falan oluyor inanılmaz zararını görürsünüz onun yerine mis gibi chillwind yeti ya da dark iron dwarf öneririm şiddetle.

• quote:

bugün tamamladığım 8/3 arenadan sonra düşen karta bakın. kalktım saygı duruşunda bulundum

Bende 3 4 gün önce çıkardım Jaraxxus' u bütün dustla giant deck hazırladım çok riskli fakat oynaması eğlenceli.

Ayrıca Twilight Drake desteye göre değişiyor bu aralar hep warlock oynuyorum giant deck oynadığım için Drake genelde yem olarak oynanıyor açılışta elime geldiğinde 4. turda ya 4-9 veya 4-10 oluyor bu da karşıdakini hex kullanmaya veya Sheep kullanmaya yönlendiriyor hal böyle olunca rahat rahat Mountain Gaint oynayabiliyorsunuz veya 2 tane ancient watcher atıp arasına Sunfruy koyabiliyorsunuz ama dediğim gibi desteye göre değişir Twilight Drake.

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Bende 3 4 gün önce çıkardım Jaraxxus' u bütün dustla giant deck hazırladım çok riskli fakat oynaması eğlenceli.

Ayrıca Twilight Drake desteye göre değişiyor bu aralar hep warlock oynuyorum giant deck oynadığım için Drake genelde yem olarak oynanıyor açılışta elime geldiğinde 4. turda ya 4-9 veya 4-10 oluyor bu da karşıdakini hex kullanmaya veya Sheep kullanmaya yönlendiriyor hal böyle olunca rahat rahat Mountain Gaint oynayabiliyorsunuz veya 2 tane ancient watcher atıp arasına Sunfruy koyabiliyorsunuz ama dediğim gibi desteye göre değişir Twilight Drake.

Giant deck ile mantıklı evet çünkü elde kart biriktiriyorsun ama onun dışındaki tüm decklerde sıkıntı yaratıyor. Hayır yaşadım kaç defa oradan biliyorum bizzat uzaylıyla sevişen abi gibi oldu ama oyle yani

• . Arenada falanda pek işe yaramıyor, druid, warlock belki paladin bunun dışında elinde kalıyor genelde.
  • hunter görmekten sıkıldım artık
  • Şu an oyunda sorun mu var? Bende request hatası verip kapatıyor oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Şu an oyunda sorun mu var? Bende request hatası verip kapatıyor oyunu?

Evet var . oyunu kazandim 3gorevde birden ilerledim diye sevinirken verdi hatayi sansima . bu aralar cok oluyor

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.