Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geliştirdiğiniz en fazla level hangi karakterinizde?...

bende rogue 51 oldu.... priest 48...
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Duydum ki 50den sonra 60a kadar basic neutral kartların altınları açılıyormuş. Harbi var mı öyle bişey 3-5 level sonra kontrol edersen seviniriz.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Doğrudur her karakter 60 level olana kadar basit kartların goldenlarını açıyor(tarafsız ve sınıf özel kartları)
  • golden lepar gnome cıktı bugun bakalım bi nerf gelirse diye bekletiyorum :) gold deste yapmak için daha çok erken :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Dört gözle patch bekler olduk bu ince hesaplar yüzünden
  • 6-3 lük arena macerasından sonra bu legendary kart çıktı.İş yapar mı acaba?
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicSux

6-3 lük arena macerasından sonra bu legendary kart çıktı.İş yapar mı acaba?
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Çok zayıf bir kart bu, shaman oynamayı çok severim bazen almasam mı diye düşnüüyorum bu kartı o derece. 8 manaya göre çok az statı var. Özellikleri göz boyamasın
  • Buff ile çok güçlü oluyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Duydum ki 50den sonra 60a kadar basic neutral kartların altınları açılıyormuş. Harbi var mı öyle bişey 3-5 level sonra kontrol edersen seviniriz.

Doğru o. Şurada listesi var hatta.

• Burada görmüştüm zaten Bunu kontrol ettirmek istemiştim.
  • quote:

dostum suanda 52. leveldayim... bir sonraki odul 59 diyor:/ 2 3 4 gun surer... birde roguedan sikildim artik:D ama 60 yapip birakirim :D
  • beyler bana ise yarar shaman yada mage destesi lazim... questi yapamiyorum... delirecem:S

destem iyi aslinda ama 20 tane 5 alti manali kagit hep 5 manadan sonra geliyor.... kafayi yicem:S

cok dust yok.. o yuzden dusuk butceli bir deste istiyorum....
  • Arkadaşlar benim de MadBomber kartı ile ilgili bir sorum var.Ne zaman board bomboşken yere koysam üç bombayı da benim karakter yiyor anlamadım gitti Üç kere koydum üçünde de bana çalıştı.Öyle bir özelliği mi var yoksa ben mi bahtsızım.Kartı yere koyduğumda bana üçünü de bana vurma ihtimali 1/8,şu ana kadar her koyduğumda da bana vurduğumu hesap edersek bunun ihtimali de 1/512 yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Arkadaşlar benim de MadBomber kartı ile ilgili bir sorum var.Ne zaman board bomboşken yere koysam üç bombayı da benim karakter yiyor anlamadım gitti Üç kere koydum üçünde de bana çalıştı.Öyle bir özelliği mi var yoksa ben mi bahtsızım.Kartı yere koyduğumda bana üçünü de bana vurma ihtimali 1/8,şu ana kadar her koyduğumda da bana vurduğumu hesap edersek bunun ihtimali de 1/512 yapar

bende bunu merak ediyorum... bende de hep bana vuruyor..:/

birde su nat pagle (yerden %50 ihtimalle kagit ceken legendary) 3 farkli oyunda yere surdum toplamda 7 turn yerde kaldi. ve sifir kart cekti... %50 diyorda, bu baya baya %0 yani:D

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Arkadaşlar benim de MadBomber kartı ile ilgili bir sorum var.Ne zaman board bomboşken yere koysam üç bombayı da benim karakter yiyor anlamadım gitti Üç kere koydum üçünde de bana çalıştı.Öyle bir özelliği mi var yoksa ben mi bahtsızım.Kartı yere koyduğumda bana üçünü de bana vurma ihtimali 1/8,şu ana kadar her koyduğumda da bana vurduğumu hesap edersek bunun ihtimali de 1/512 yapar

birde su nat pagle (yerden %50 ihtimalle kagit ceken legendary) 3 farkli oyunda yere surdum toplamda 7 turn yerde kaldi. ve sifir kart cekti... %50 diyorda, bu baya baya %0 yani:D

Karşıma ne zaman gelse o kart rakip her tur kart cekiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun Hakkında Herşeyi Öğrenmek İçin Yapmanız Gereken Sadece Videoyu İzlemek
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    52deyse ve Roguesan War Golem açıldı yani?

Ayrıca bi sonraki ödül 59da ise o tablo yanlış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Sanırım %50 olan oran genel değil yani şu şekilde olmalı mantıksal açıdan 3. tur Nat Pagle kart çeker veya çekmez (%50-%50) 4. tur Nat Pagle kart çeker veya çekmez .... böyle devam eder. Bomber içinde aynısı bana da oluyor bende bir türlü çözemedim hatta ne zaman ortada 1 canlı minionum varsa ilk ona vurup sonra 2 tane bana vuruyor ayrıca Arcane Misles için de geçerli bu karşı taraf ne zaman oynasa masayı temizleyecek şekilde vuruyor mnionlara .

• quote:

52deyse ve Roguesan War Golem açıldı yani?

Ayrıca bi sonraki ödül 59da ise o tablo yanlış demektir.

war golem çıktı...
  • mad bomberda su sekilde bir strateji uyguluyorum.. beni vuracagini bildigim icin, ondan once Amani Berserker yada Tauren Warrior atiyorum... bunlari vurmuyor bu sefer rakibi vuruyor... beni vursada karli oluyorum direk bonuslari aliyorum....

her turlu karda oluyorum... ama iste destenin gelmesi lazim..:D
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.