Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var

Bir heroya ait sadece 1 leg kart mı var? Yoksa şansımız yaver gider de açılırsa, bir decke 3-4 tane leg kart koyabilir miyiz?
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Her classa özgü 1 tane legendary var. Neutral olan bi sürü legendary var. Her karttan birer tane olmak kaydıyla bi desteye istediğin kadar legendary koyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Her classa özgü 1 tane legendary var. Neutral olan bi sürü legendary var. Her karttan birer tane olmak kaydıyla bi desteye istediğin kadar legendary koyabilirsin.

O zaman heronun kendi leg kartından sonra netural leg kartların açılmasını beklemek kalıyor öyle değil mi
  • HKnatas#2501
  • Beta da yaptıklarımız, nihaî sürüme geçilince kaybolmayacak değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Ne için açılmasını beklemek kalıyor anlamadım ama olay dediğim gibi
  • Şu anda bilinen tek şey "böyle bir şeyin planlanmadığı"

edit: İki üstteki arkadaşa cevaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 16 Şubat 2014; 22:46:46 >
  • Murlock deck oynamak isteyen varsa bu gayet etkili oluyor denemenizi tavsiye ederim beyler.

Bu arada deck benim değil Trump'un hazırladığı bir decktir.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • az önce açtığım kutudan çıkana bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evre2ka -- 17 Şubat 2014; 4:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

az önce açtığım kutudan çıkana bakın

Uçan 1600 dust
    Şaka bir yana druid ve warlock a bile gidiyor bu kart ama tabii biraz değişik bir deck yapmak lazım, spell ağırlıklı. 9 vuran soulfire, ya da 6 vuran moonfire düşünemiyorum Top plays videosunda herifin biri 2 tane manipulator attı malygos a +15 spell damage vardı sahada, 19 vurdu soulfire ile Hayırlı olsun kart koleksiyon yapma gibi bi takıntınız yoksa ysera, ragnaros ya da leeroy yapın derim

• bence paladinede gider bu kart... 3 damage+ kart cektiren karta mesela 8 vurup kart cektiriyor... hemde 4 manaya:D oyun bitti:D
  • Malygos gitmez kolay kolay kimseye. 3 tane Malygos yapıp 2 soulfire ile oyun bitiren Warlock'u gördüm ben de, ama öyle durumlar çok çok nadir olur.
  • normal legendary olsa dust'a çevirirdim de . ilk golden legendary'im olduğu için biraz saklayacağım
    zaten benim spell dmg druid im var ona koyar eğlenirim az
  • Sinirden silicem yakinda bıktım şu oyunun saçma sisteminden. Rogue alırım ne kadar late game kartı varsa elime gelir adam Shaman ile perfect hand ile başlar. Shaman alırım 1 tane bile hex gelmez. Ranked girerim 14 rankta 4 tane Ragnaros çıkar Paladin gelir 2 tane tyrion atar Shaman gelir 2 arka arkaya 2 tane feral spirit oynar. Bir bana denk gelmedi ragnarosu tyrionı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leeroy a nerf bekliorum açıkcası bi turda 3 kere Leeroy oynayan rogue can sıkıcı gerçekten.
  • Arkadaşlar warlock deckde jaraxxus ve deathwing kullanıyorum yanlız deathwing gitmiyor şuana kadar bir iki kere işe yaradı satmayı düşünüyorum kullanamıyorum yani bunun yerine işime yarıyabilcek başka kartlar alıyım diyorum 500 dusta warlock için hangi kartları önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorTom

Arkadaşlar warlock deckde jaraxxus ve deathwing kullanıyorum yanlız deathwing gitmiyor şuana kadar bir iki kere işe yaradı satmayı düşünüyorum kullanamıyorum yani bunun yerine işime yarıyabilcek başka kartlar alıyım diyorum 500 dusta warlock için hangi kartları önerirsiniz.

alextrazsa aç çok işine yarar jaraxxus ile.
  • Arkadaşlar bende hemen hemen 10 oyunda bir böyle buglar oluyor, bazen kartlar yemyeşil fosforlu bir şekilde parlıyor, pasifleri okunmuyor. Ezbere oynamak durumunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar bende hemen hemen 10 oyunda bir böyle buglar oluyor, bazen kartlar yemyeşil fosforlu bir şekilde parlıyor, pasifleri okunmuyor. Ezbere oynamak durumunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu?

İlginçmiş bende hiç olmadı. Kartlar ust üste biniyor bazen bende tiklamak asiri zor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar bende hemen hemen 10 oyunda bir böyle buglar oluyor, bazen kartlar yemyeşil fosforlu bir şekilde parlıyor, pasifleri okunmuyor. Ezbere oynamak durumunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu?

İlginçmiş bende hiç olmadı. Kartlar ust üste biniyor bazen bende tiklamak asiri zor oluyor

Yeşil şekilde parladığında yine ss alıp koyarım buraya

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.