Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alt tab yaptığında çıkan bir bug bu. Windows modda oynadığımdan beri karşılaşmıyorum. Düzelttiklerini sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Alt tab yaptığında çıkan bir bug bu. Windows modda oynadığımdan beri karşılaşmıyorum. Düzelttiklerini sanıyordum.

Alt tab deme hiç ya bu kadar sorunlu bir oyun yok. 4-5 kere alt tab yapıp zorla oyunu arka plana alabiliyorum

Edit: windows moduna nasıl alıyoruz oyunu, merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 17 Şubat 2014; 21:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Alt tab deme hiç ya bu kadar sorunlu bir oyun yok. 4-5 kere alt tab yapıp zorla oyunu arka plana alabiliyorum

Edit: windows moduna nasıl alıyoruz oyunu, merak ettim?

Optionstan full screendeki tick'i kaldır.
  • Arenada mage geldiğinde %90 yeniliyorum, play veya ranked modda %99. Bu mage e karşı oynamanın benim bilmediğim bir yolumu var da kimse mageden şikayetçi değil? Ulan wowda hunter mageden çektiğimi hsdede hunter mageden çekiyorum arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Arenada mage geldiğinde %90 yeniliyorum, play veya ranked modda %99. Bu mage e karşı oynamanın benim bilmediğim bir yolumu var da kimse mageden şikayetçi değil? Ulan wowda hunter mageden çektiğimi hsdede hunter mageden çekiyorum arkadaş.

mage oynarken spelleri 3 assa 5 yukari belli. onlara karsi taunt oynamalisin. Cunku masadan darbe yememelisin. 7. turne kadar taunt oynuyorum. 7. turn de flame strike attiktan sonra yere taunt disi atiyorum... yalniz dikkat etmen gereken 8. turne geldiginde canin 15ten yukari olsun. zaten 10. turnde eger canin 12 ve ustu ise kazaniyorsun...

hunterdada... onun tek esprisi unleas the hounds. o yuzden masada mumkun oldugunca az minion tut. bende genel taktik unleashed the houndsu kullandirtriyorum. O genellikle sincabini bufflamak icin kullaniyor... Sonrasinda bende(paladin) atack 1 yapiyorum..:D sonra ister minionla istersem kido ile ucuruyorum.... bundada 6. turne kadar masaya oynayabilirsin. ama 6. turnde 1 yada 2 tane minion olsun masada...

tabi bazilari legendaryler ile oynuyor. onlara bisey yapamiyoruz.. :D

• Paladin oynayan varmı arkadaşlar? hangi kartlar kesinlikle olmalı ve hangi legler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Paladin oynayan varmı arkadaşlar? hangi kartlar kesinlikle olmalı ve hangi legler

Ben oynuyorum. Divine shielde agirlik verdim genelde argent commander sunwalker vs . en önemli karti bence equality dir yoksa onu craftlayabilirsin rare

• Warrior da nasıl bir oyun tarzı izlemeliyim? Hangi tür Kartları kullanmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Arenada mage geldiğinde %90 yeniliyorum, play veya ranked modda %99. Bu mage e karşı oynamanın benim bilmediğim bir yolumu var da kimse mageden şikayetçi değil? Ulan wowda hunter mageden çektiğimi hsdede hunter mageden çekiyorum arkadaş.

mage oynarken spelleri 3 assa 5 yukari belli. onlara karsi taunt oynamalisin. Cunku masadan darbe yememelisin. 7. turne kadar taunt oynuyorum. 7. turn de flame strike attiktan sonra yere taunt disi atiyorum... yalniz dikkat etmen gereken 8. turne geldiginde canin 15ten yukari olsun. zaten 10. turnde eger canin 12 ve ustu ise kazaniyorsun...

hunterdada... onun tek esprisi unleas the hounds. o yuzden masada mumkun oldugunca az minion tut. bende genel taktik unleashed the houndsu kullandirtriyorum. O genellikle sincabini bufflamak icin kullaniyor... Sonrasinda bende(paladin) atack 1 yapiyorum..:D sonra ister minionla istersem kido ile ucuruyorum.... bundada 6. turne kadar masaya oynayabilirsin. ama 6. turnde 1 yada 2 tane minion olsun masada...

tabi bazilari legendaryler ile oynuyor. onlara bisey yapamiyoruz.. :D

Arenada deckin nasıl geleceği kimlere karşı oynayacağın belli değilki böyle bir deck yapayım. Yok ya ben bırakıyorum mage hunter nerflenmeden de daha oynamam. Sinir krizi geçirdim bugün. Şu güne kadar arenada mage 1 ya da 2 kez yendim. Hunter da öyle. Geri kalanlar hiç sorun olmuyor. Bu iki class şansıma karşıma gelmezse 7 win filan alabiliyorum. Ama bu iki class geldimi bitiyo. Concede verecem artık geldikleri anda. Yok abi bir büyü 12 vurur mu? Az önce arenadaydım ilk el shaman geldi yendim. Sonraki 3 el mage geldi 3ünüde yenildim ulan böyle bir şans olur mu.

Lolü bıraktık sinirimizi bozuyo diye hsye başlayalım dedik buda bi o kadar beter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Warrior da nasıl bir oyun tarzı izlemeliyim? Hangi tür Kartları kullanmalıyım?

Rush deck mi yoksa Control Warrior mu istiyorsun önce onu kararlaştırman lazım

• Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Oyle deme bence her kahramanın avantajı oldugu kadar dezavantajları da var mage yuksek hasar verıyor ama cok da mana ıstıyor 10 manayla dırek elini gecıyorsun ki bence bu oyunda minyonlar daha onemlı daha yuksek ve kalıcı hasarlar verebılıyorsun buyuyu bı kere atıyorsun sonucta. Bir de kartların gelıs sırası cok onemlı eger rakıbe duzenlı sırayla dusuk manalı mınyonlar onlar ıcın buflar karsı tarafın kartları ıcın anti kartlar gelmısse malasef hıc sansınız kalmaz legendary 100deki bır oyuncu bıle olsa sansınız yuksekse yenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

Paladin oynayan varmı arkadaşlar? hangi kartlar kesinlikle olmalı ve hangi legler

Ben oynuyorum. Divine shielde agirlik verdim genelde argent commander sunwalker vs . en önemli karti bence equality dir yoksa onu craftlayabilirsin rare

Sağol hocam. Deste de olmazsa olmaz dediğin bi leg kart varmı paladin için?
  • Şu an oyuna girilmiyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum ki . paladinin kendine özgü ölünce silah veren karti çok güçlü imkanin varsa cok ise yarar . onun dişinda her tur .. Kartlarini da kullanabilirsin bufflar ve divine shield ile sahada uzun sure durabilir hogger gibi mesela . bilemiyorum bende tecrübeli değilim ama herkesin kendi oyun stilini oluşturduğunu biliyorum kartlara bak kafana yatan bir taktik olacaktır mutlaka

• quote:

Arkadaşlar bende hemen hemen 10 oyunda bir böyle buglar oluyor, bazen kartlar yemyeşil fosforlu bir şekilde parlıyor, pasifleri okunmuyor. Ezbere oynamak durumunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu?

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Oluyor. Menüde ayarlara gelip değiştir. Daha sonra eski haline getir ayarlarını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum ki . paladinin kendine özgü ölünce silah veren karti çok güçlü imkanin varsa cok ise yarar . onun dişinda her tur .. Kartlarini da kullanabilirsin bufflar ve divine shield ile sahada uzun sure durabilir hogger gibi mesela . bilemiyorum bende tecrübeli değilim ama herkesin kendi oyun stilini oluşturduğunu biliyorum kartlara bak kafana yatan bir taktik olacaktır mutlaka

Yeteri kadar dust biriktirebilirsem alacam o kartı . Deathwing de olabilir aslında her desteye gider zaten orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

quote:

Arkadaşlar bende hemen hemen 10 oyunda bir böyle buglar oluyor, bazen kartlar yemyeşil fosforlu bir şekilde parlıyor, pasifleri okunmuyor. Ezbere oynamak durumunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu?

Oluyor. Menüde ayarlara gelip değiştir. Daha sonra eski haline getir ayarlarını.

Ayarlara gelip neyi değiştireyim?

• Bugün kü bakımdan sonra oyun iyice tırtlamış. Alt tab yaptığım anda oyun full screenden çıkıyor.
  • bugun ki arenada 7/3 luk seride cikanlar....:D golden rare guzel gozukuyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

quote:

Ayarlara gelip neyi değiştireyim?

Kaliteyi Low'a al sonra tekrar High'a çek.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.