Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nihonto

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Warrior da nasıl bir oyun tarzı izlemeliyim? Hangi tür Kartları kullanmalıyım?

Rush deck mi yoksa Control Warrior mu istiyorsun önce onu kararlaştırman lazım

Control warrior galiba biraz daha temkinli bir oyun tarzı. Pek aşina değilim oyunun terimlerine, birbirlerine göre avantajları-dezavantajları nelerdir? Birde oyun içinde warrior un konumu nedir? İyi mi kötü mü?
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    Son update gelmeden önce One turn kill wariorlar çok ağırdı sadece silah charge ve shield slam ve tabi ki molten giant ile oyun bitiriyorlardı fakat şimdi update ile bu deck işlevini kaybetti. şuanda bana kalırsa control warior oynamak en iyisi fakat ranked da pek Warior ile karşılaşmadım. Bu linkten decklere bakalbilirsin.

www.hearthhead.com
    DNS points to prohibited IP | www.hearthhead.com | Cloudflare
    http://www.hearthhead.com/decks

• deck kurarken 2 ser 2 ser mı almak gerek acaba kartları? ben her karttan alayım dıyorm bırer bırer koyuyrum cesıt olsun dıye ıstıyorm ama o zamanda oyun sırasında gelmıyor sınır edıyor. Nasıl kurmak gerek?
  • Warrior arena için daha elverişli ya ranked a göre.Sonuçta deck yaparken bile rng var. Dün arenaya girdim spell yoktu ya destede. Direk minion ve board control. Ancak 5-0 iken mage geldi pat pat pat tabi ona göre kart da vardı ama gelmeyince olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

deck kurarken 2 ser 2 ser mı almak gerek acaba kartları? ben her karttan alayım dıyorm bırer bırer koyuyrum cesıt olsun dıye ıstıyorm ama o zamanda oyun sırasında gelmıyor sınır edıyor. Nasıl kurmak gerek?

2 şer 2 şer olmasıda daha avantajlı oluyor tabi.belli bi teması olması lazım deck in. miracle rogue,rushdeckler,secret deckler gibi
  • Arkadaş en son basacam parayı bir sürü deck alıcam bu nedir ya, leg kart çıakr umuduyla bir deck açıyorum gidiyo 100 altın. Sonra bir tarafımı yırtıyorum 2 gün 100 altın gelsin diye
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    150 toplayıp arena girmek daha mantıklı. Sadece 3 tane legendary çıkardım ve bunların hepside Arena sonunda gelen paketlerden ayrıca bugün Golden Epic ve Common düşürdüm gold ile veya gerçek para ile paket almak bence gereksiz. Arena da ortalama 5 win alıyorum 7 aldığımda oluyor 3 aldığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 20 Şubat 2014; 18:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

150 toplayıp arena girmek daha mantıklı. Sadece 3 tane legendary çıkardım ve bunların hepside Arena sonunda gelen paketlerden ayrıca bugün Golden Epic ve Common düşürdüm gold ile veya gerçek para ile paket almak bence gereksiz. Arena da ortalama 5 win alıyorum 7 aldığımda oluyor 3 aldığımda.

Fiyatları tekrar gözden geçirince zaten vazgeçtim hocam ancak arena benim için pek mantıklı değil. 5 kere girdim ve aldığım en fazla win sayısı 2 oldu. win almadan çıktığım bile oldu hem de 2 kere.
  • quote:

abi goldum olsun arena yapiyim diyordum çok nadir 3 4 win aldığım oluyor genelde hep 8+ bitiyor artık arena yapmaktan da sıkıldım sıkıntı şu ki elimde 1 legendary var o da jaraxxus ranked kasmak istiyorum adam her el legendary oynuyor acayip baymaya başladı oyun ya napıcam bilmiyorum cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

abi goldum olsun arena yapiyim diyordum çok nadir 3 4 win aldığım oluyor genelde hep 8+ bitiyor artık arena yapmaktan da sıkıldım sıkıntı şu ki elimde 1 legendary var o da jaraxxus ranked kasmak istiyorum adam her el legendary oynuyor acayip baymaya başladı oyun ya napıcam bilmiyorum cidden.

Benzer durumdayız. Tek fark ben rankeddan da baydım. Oyun artık eskisi kadar sarmıyorum cidden.

• Favori oyun tarzım olduğu ve uzun zamandır beklediğim için bende pek sıkılma veya bayılma durumu olmadı fakat haklısınız pek yenilik yok kapalı betadayken bile META çok değişiyordu adapte olmak yeni şeyler denemek güzel oluyordu şimdi ufak bir değişiklik bile olmuyor. Tavsiyem ben 2 sezon önce açık beta başlamadan önce yani sırf Rogue oynuyordum daha sonra ki sezom Druid oynadım şimdi Warlock Giant Deck oynuyorum pek başarılı olduğum söylenemez fakat diğer sınıfları Arenada oynuyorum anca sezon sezon oynamak oyunun ömrünü uzatacak nitelikte oluyor. Bu aralar Mage çekici geliyor Miracle Mage ve Free Mage baya eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Aynı durumdayım. Bir arena serisi 8+ sürüyorsa nerdeyse 2 3 saat vaktini alıyor. Dün yeni hesap açıp full arena yapacaktım. Arenayı 8-3 bitirdim, 2 3 saat vaktimi aldı. Sıkılıp bütün goldla deck satın aldım. Golden trinkmaster çıktı.

• Arkadaşlar bu combo denilen şey nasıl yapılıyor?

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar bu combo denilen şey nasıl yapılıyor?

A bonus if you played a card this turn yaziyor attigin ss de zaten . o tur onu atmadan once başka bi kart atmissan combo yapmis oluyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar bu combo denilen şey nasıl yapılıyor?

A bonus if you played a card this turn yaziyor attigin ss de zaten . o tur onu atmadan once başka bi kart atmissan combo yapmis oluyosun

Hakkaten ya o yazı resmen gözümden kaçmış çok teşekkürler

• arkadaşlar daha dün başladım oyuna ve bir kaç sorum var. legendary dediğiniz kartlar hangisi. resimde altta olan şey gold kart mı. gold ise ne gibi bir artısı oluyor. 4 kitap açtırdım 2 tane var bundan

• arkadas bu nedir yaa... rush deck yaptim. destemde sadece 3x4 mana 2x5 manalik kart var... yani toplamda 5 kart... dun gunduz ve bu gece. ilk basladiginda 2 tane 5 yada 4 manalik geliyor. onlari koyuyorum onun yerine yine aynilari geliyor. oyuna basliyorum sonra yerden yine 4 ve 5 manalik kartlar geliyor. 6.turnden sonra 1 manaliklar geliyor.. acayip sinirlendim heee...
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    Resimde dikkat ettiysen ortasında beyaz renkli taş olan iki tane kart (hyena) var. İşte o taştan hiç olmayınca kart basic (level atladıkça açılan) taş olunca expert (packten çıkan) oluyor. Taşın rengi de beyaz olunca common, mavi olunca rare, mor olunca epic, turuncu olunca legendary oluyor kart. Altın kartlar da normal kartların animasyonlu hali o kadar. Başka bi farkı yok. Toz değerleri de yüksek oluyor. O yüzden genelde altın kartlar toz elde etmek için kırılırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 21 Şubat 2014; 12:09:04 >
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    gold kartlar, altin renkli olup ortasinda hareketli resim var. Bunun ne artisi var. oyunu etkileyen hicbir artisi yok. Oyun icerisinde gosteris...sadece eger karti bozdurdugunda(craft bolumunde) daha fazla puan veriyor. yani altin olmayan scavenging 5 puan verirken, gold olan 50 puan veriyor. tabi bu resimdeki gibi ismin altinda beyaz elmas varsa...

kartin legendary yada epic yada rare olmasi demek; ismin altindaki o renge gore belirleniyor. turuncu ise legendary, mor ise epic, mavi ise rare olarak adlandiriliyor. Senin resimdeki gibi bu kart tiplerinde de golden kart olayi var. Yani normal legendary karti bozdurdugunda sana 400 puan veriyor. ama golden legendary karti bozdurdugunda 1600 veriyor.

Golden kartlarin tek farki budur.. Birde bu golden kartlari craftlamasi normal versiyonuna gore 2 kat daha fazla puan istiyor. MEsela legendary craftlamak 1600 puan isterken, golden legendary craftlamak 3200 puan istiyor...
  • Arenadan niye sıkılıyorsunuz ki? Uzun sürsün ne olacak yani güzel vakit geçiriyorsun. Arenayı sadece kart toplamak gibi düşünmeyin ya. Ranked gibi bir şey düşünün. Sürekli 12 win almaya çalışın yada gold biriktirmeye çalışın. Eğlenirsiniz bir şekilde. Mesela ben gold biriktirmeye çalışıyorum. Olabildiğince goldumu yükseltmeye çalışıyorum. Şu an 1490 gold topladım. Heyecanla arenaya giriyorum. 5000 gold yapabilir miyim acaba diye. Ha eğer -rankedda olduğu gibi- birileriyle yarışmak istiyorsanız ona bir şey diyemem arena biraz sıkıcı gelebilir haklısınız. Ama bu dediğimi deneyin. Hem kart toplamış olursunuz hem arenadan sıkılmazsınız. Olmadı friend list'teki bir arkadaşınızla gold yarışına girin. İlla rekabet istiyorsanız.

Ayrıca rankeddaki gibi basma kalıp deck'ler yada metalar arenada olmuyor. Haliyle oyun daha güzel oluyor. Adamın elinde ne olduğunu bilmiyorsun, senin elindekiler zaten sürekli değişiyor falan. Ne bileyim rankeddan sıkılmak kolay ama arenadan nasıl sıkılıyorsunuz anlamıyorum.

3 kişiye aynı anda mesaj yazınca birbirine girmiş olabilir. kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.