Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, bana şöyle bir leg kart çıktı. Açıklamasını tam olarak anlayamadım, yardım edermisiniz

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar selam, bana şöyle bir leg kart çıktı. Açıklamasını tam olarak anlayamadım, yardım edermisiniz

masadaki bütün minionları yok ediyo seninkiler dahil vede rakipteki ve sendeki bütün minion kartlarınızı elinizden yokediyo. yani elinde 3 minion kartı varsa oynamadığın onlarda gidiyo. masada sadece deathwing kalıyo

buarada biri şöyle bi animasyon hazırlamış deathwing için. oyunda yok tabi bu animasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 15 Şubat 2014; 15:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Arkadaşlar selam, bana şöyle bir leg kart çıktı. Açıklamasını tam olarak anlayamadım, yardım edermisiniz

masadaki bütün minionları yok ediyo seninkiler dahil vede rakipteki ve sendeki bütün minion kartlarınızı elinizden yokediyo. yani elinde 3 minion kartı varsa oynamadığın onlarda gidiyo. masada sadece deathwing kalıyo

buarada biri şöyle bi animasyon hazırlamış deathwing için. oyunda yok tabi bu animasyon

Anladım da şuan gözümde canlandıramadım, sence iş yapar bir kart mı?

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    hiç karşılaşmadığım için şuana dek bilmiyorum işe yararmı. bu arada rakipteki minion kartlarını yokediyomu bilmiyorum çünkü your hand demiş kartta. ozamanda çok kötü bi kart olur gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

hiç karşılaşmadığım için şuana dek bilmiyorum işe yararmı. bu arada rakipteki minion kartlarını yokediyomu bilmiyorum çünkü your hand demiş kartta. ozamanda çok kötü bi kart olur gerçi

Evet animasyonda da dikakt ettim, rakibin elinden hiç kart eksilmedi. Neyse dener görürüm teşekkür ederim.
  • Rakibin sadece sahadaki minionları yok oluyor, rakibin eline zarar gelmiyor, sadece bizim elimizdeki tüm kartlar gidiyor. Bende var bu kart priest a yakıştığını düşünüyorum, rakip taunt falan atabiliyor akabinde, haliyle canını yüksek tutmak lazım tek minion umuzun Tanii rakibin elinde 5 6 kart varken atılmasını önermem, yapabileceğiniz her şeyi yapıp da işin içinde çıkamadıysanız atın gitsin sahaya, biraz da o düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Rakibin sadece sahadaki minionları yok oluyor, rakibin eline zarar gelmiyor, sadece bizim elimizdeki tüm kartlar gidiyor. Bende var bu kart priest a yakıştığını düşünüyorum, rakip taunt falan atabiliyor akabinde, haliyle canını yüksek tutmak lazım tek minion umuzun Tanii rakibin elinde 5 6 kart varken atılmasını önermem, yapabileceğiniz her şeyi yapıp da işin içinde çıkamadıysanız atın gitsin sahaya, biraz da o düşünsün

Priest oynamıyorum o zaman dursun köşede yapacak bir şey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Rakibin sadece sahadaki minionları yok oluyor, rakibin eline zarar gelmiyor, sadece bizim elimizdeki tüm kartlar gidiyor. Bende var bu kart priest a yakıştığını düşünüyorum, rakip taunt falan atabiliyor akabinde, haliyle canını yüksek tutmak lazım tek minion umuzun Tanii rakibin elinde 5 6 kart varken atılmasını önermem, yapabileceğiniz her şeyi yapıp da işin içinde çıkamadıysanız atın gitsin sahaya, biraz da o düşünsün

Priest oynamıyorum o zaman dursun köşede yapacak bir şey yok

Eğer iş geleni atmaya gelirse veya rakip board controlü sağlam ele geçirip bitirecekse atiyorsun ve oyun dönüyor. İse yarar bir kart hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aslında güzel bir kart fakat çok riskli. Masayı tamamen temizliyor ancak elindeki tüm kartları da yakıyor çıkartıyor yani. Strateji olarak gördüğüm kdarıyla "TOP DECK" savaşaında işe yarayan bir kart hiç kartın yok masa dolu pat eline Deathwing geldi rakibin onu kaldırması oyun sonuna doğru çok zor biraz depresif zamanların ilacı gibi.

• beyler bend golden Nat Pagle var... bunu dust yapsam mi? yaparsam hangi legendi craftlamami onerirsiniz?

dust yaparsam 1600 ediyormus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 15 Şubat 2014; 23:33:57 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Bence kırılır o kart. Alex aç demek istiyorum ama bi yığın laf yerim şimdi Ragranos aç yoksa. Veya Cairne de olabilir. Sylvana da iyidir.

Gerçi sen Rogue u 50 level yapmış adamsın Edwin de açabilirsin. Şanına değsin levelin .P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 15 Şubat 2014; 23:53:14 >
  • gokg kullanıcısına yanıt
    cairne var... bu arada cairnenin aciklamasina baktiniz mi?

"Cairne was killed by Garrosh, so... don't put this guy in a Warrior deck. It's pretty insensitive."

"Cairne Garrosh tarafindan olduruldu. Bunu sakin Warior destesine koymayin. Hassas bu konuda"

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/188804/ac4152ac-e6b3-4afb-8694-7c31db9a74a4.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 16 Şubat 2014; 0:01:49 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Tamam 52'ymiş vurma

Cairne de iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 16 Şubat 2014; 0:17:15 >
  • Yalnız insensitive duygusuz/duyarsız demek. Yani orada Cairne'in hassaslığı değil, bu yaptığının duygusuz/duyarsız bir davranış olduğundan bahsediyor.

Ayrıca Cairne'i tam olarak Garrosh öldürdü de denemez. O yüzden decke koymakta bir sakınca yok, caizdir.
  • 5 dakika önce oynadıgım oyundan bi cap
    belirtmek istiyorum bende ragnaros yok priestin kart kopyalaması mind control ve faceless ile denk gelen bişey :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkendir -- 16 Şubat 2014; 12:19:34 >
  • Şunu nedense hep "For Donanımhaber" diye okuyorum.

• quote:

Şunu nedense hep "For Donanımhaber" diye okuyorum.

Bi an rank 1 sanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

quote:

Şunu nedense hep "For Donanımhaber" diye okuyorum.

Bi an rank 1 sanmıştım

Yok canım daha neler, 16 yı gördüm en fazla

• Merhaba. Elimde deathwing var ilk pack den çıkmış. Paladin priest oynuyorum. Sizce deathwing i dust layıp başka bişeyler mi craftlayım yoksa elimde kalsın mı ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Merhaba. Elimde deathwing var ilk pack den çıkmış. Paladin priest oynuyorum. Sizce deathwing i dust layıp başka bişeyler mi craftlayım yoksa elimde kalsın mı ? Teşekkürler

Golden değilse dust lamaya gerek yok, iş gören bir kart sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.