Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Decklerde kart çekme için Novice Engineer yerine şu 2/1 deathrattle olarak kart çekme veren kartı tercih etmek daha iyi olmaz mı?

2 sini birden kullanıyorum
  • kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    Heroları tam çözemediysen hemen kendi konumun reklamını yapabilirim http://forum.donanimhaber.com/m_87021745/f_//tm.htm

edit: Konu anasayfada gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 13 Şubat 2014; 0:54:03 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 13 Şubat 2014; 0:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Decklerde kart çekme için Novice Engineer yerine şu 2/1 deathrattle olarak kart çekme veren kartı tercih etmek daha iyi olmaz mı?

O ikincinin dezavantajı istediğin anda çekemiyorsun kartı. Ayrıca sustur yeme ihtimali de var. Novice ise ne zaman kart çekmek istersen o zaman atıyorsun minyonu.
  • wsciadam kullanıcısına yanıt
    Siphon Soul ve ShadowFlame iyi karttır warlock için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

ben oynuyorum ama pek anlamıyorum en etkili oynadıklarım shaman ve üter yani paladin :D şu paladin daha cok defans ve atak üzerine kurulu pek büyüsünü çözemedim ne yapmak lazım

Paladin biraz daha board control üstüne kurulu eğer kartlar varsa elinizde örneğin Avenging Wrath, Lay of hands, Sword of justics gibi board controlunu çok rahat sağlarsınız, rush deck paladinde pek işe yaramıyor.
  • saolun arkadaslar ben biraz arastırayım ingilizce kısıtlı zor oluyor ama gördükce öğreniyorujm hangi kart ne işe yarıyor
  • Bana şöyle bir legendary çıktı, yakmayı düşünüyorum. Sizce yerinde bir karar mı? Kullandım ve tahmin ettiğim gibi, 15 saniye zaten eli oynamak için yeterli bir süre, insan moron değilse. Gereksiz geldi pasifi.

Edit : resmi eklemeyi unutmuşum, kart bu

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 13 Şubat 2014; 14:50:41 >
  • uzun süredir bu kadar şanslı kart çekmiyodum, kazanmamı sağlıyabilecek tek karttı commander
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Bana şöyle bir legendary çıktı, yakmayı düşünüyorum. Sizce yerinde bir karar mı? Kullandım ve tahmin ettiğim gibi, 15 saniye zaten eli oynamak için yeterli bir süre, insan moron değilse. Gereksiz geldi pasifi.

Bence de çok gereksiz bir kart koleksiyon mantığıyla oynamıyorsanız yakın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Bana şöyle bir legendary çıktı, yakmayı düşünüyorum. Sizce yerinde bir karar mı? Kullandım ve tahmin ettiğim gibi, 15 saniye zaten eli oynamak için yeterli bir süre, insan moron değilse. Gereksiz geldi pasifi.

Bence de çok gereksiz bir kart koleksiyon mantığıyla oynamıyorsanız yakın gitsin.

Yok yav koleksiyon mantığıyla oynamıyorum, yaktım zaten. Kaldı ki uzun vadeli oynayanlar için sorun olmaz, elbet yine çıkar aynı karttan

• Sildim oyunu, artık ne sinir ne stres. Yeter valla. Birgün içinde Rank 7 den 10'a düşmem, sonra arenaya girip 2-3 oynayıp ardından ,7 pack açıp bir legendary bulamamam. Yaklaşık 800 gold harcadım. Üstüne sinirlenip Paladin hariç bütün sınıfların kartlarını yakmam. Hepsini geçtim, oynadığım 3 oyundan 2'sinde prieste denk gelmek... -Yaşayan anlıyordur durumumu .- Shadow Word kartlarına sovdugum kadar hiç bir karta sovmemişimdir sanırım onu da dipnot geçeyim. Prieste de nerf gelene kadar bir daha başlamayı düşünmüyorum.
    Oynayan arkadaşlara bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Sildim oyunu, artık ne sinir ne stres. Yeter valla. Birgün içinde Rank 7 den 10'a düşmem, sonra arenaya girip 2-3 oynayıp ardından ,7 pack açıp bir legendary bulamamam. Yaklaşık 800 gold harcadım. Üstüne sinirlenip Paladin hariç bütün sınıfların kartlarını yakmam. Hepsini geçtim, oynadığım 3 oyundan 2'sinde prieste denk gelmek... -Yaşayan anlıyordur durumumu .- Shadow Word kartlarına sovdugum kadar hiç bir karta sovmemişimdir sanırım onu da dipnot geçeyim. Prieste de nerf gelene kadar bir daha başlamayı düşünmüyorum.

Thoughtsteal, mind control ve holy nova'ya daha çok sövüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

Sildim oyunu, artık ne sinir ne stres. Yeter valla. Birgün içinde Rank 7 den 10'a düşmem, sonra arenaya girip 2-3 oynayıp ardından ,7 pack açıp bir legendary bulamamam. Yaklaşık 800 gold harcadım. Üstüne sinirlenip Paladin hariç bütün sınıfların kartlarını yakmam. Hepsini geçtim, oynadığım 3 oyundan 2'sinde prieste denk gelmek... -Yaşayan anlıyordur durumumu .- Shadow Word kartlarına sovdugum kadar hiç bir karta sovmemişimdir sanırım onu da dipnot geçeyim. Prieste de nerf gelene kadar bir daha başlamayı düşünmüyorum.

Mindcontrolü desteye bile almıyorum ben hatalı yapıyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

quote:

Gayet doğru yapıyorsun. Şunlar da eğer deckinde yoksa sen iyi bir priestsin.

Shadow word pain
    Shadow word death
    Lightspawn
    Lightwell
    Inner fire
    Power word shield
    Hp'yi doublelayan adını hatırlamadığım kart
    6/6 bir minion'a 3 hp veren adını hatırlamadığım kart
    Thoughtsteal
    Holy nova
    Mindvision
    Mindgames

Unuttuğum olabilir tabi, ama genel olarak bunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gayet doğru yapıyorsun. Şunlar da eğer deckinde yoksa sen iyi bir priestsin.

Shadow word pain
    Shadow word death
    Lightspawn
    Lightwell
    Inner fire
    Power word shield
    Hp'yi doublelayan adını hatırlamadığım kart
    6/6 bir minion'a 3 hp veren adını hatırlamadığım kart
    Thoughtsteal
    Holy nova
    Mindvision
    Mindgames

Unuttuğum olabilir tabi, ama genel olarak bunlar.

Haha ciddi sordum ben ya gereksiz gibi geliyor 10mana cok fazla . 1/7lik taunt minyonuna +2hp ve double hp kartlarini verip atagi cana eşitleyen karti atmaya calisiyorum genelde cok sovuyolardir basardigim oyunlarda

• quote:

Haha ciddi sordum ben ya gereksiz gibi geliyor 10mana cok fazla . 1/7lik taunt minyonuna +2hp ve double hp kartlarini verip atagi cana eşitleyen karti atmaya calisiyorum genelde cok sovuyolardir basardigim oyunlarda

İnşallah sonun böyle olur.

• quote:

quote:

Hahahahah well played o zaman 8manaymis suan useless geliyor o kart bana Niyeyse . bide o vurmadan heal veren silah karti da nerflu mu suan yanlis mi gordum videoda . mobilim de

• quote:

quote:

quote:

Hahahahah well played o zaman 8manaymis suan useless geliyor o kart bana Niyeyse . bide o vurmadan heal veren silah karti da nerflu mu suan yanlis mi gordum videoda . mobilim de

Valla dikkat etmedim ama şu anda da vurmadan heal veriyor. Önceden daha çok heal veriyorduysa onu bilmem.

• quote:

quote:

Ağzını burnunu kıracaksın

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.