Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oynarken tavsiye edebileceğiniz şarkı listesi var mı?
  • Yûiji kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bir modda 1000 win kazanman gerek diye dusunmustum demekki arena + casual+ranked games + practice toplamı bıle oluyormus cok guzel ben de yakında alırım 300 altınımı. Peki arkadaslarınla oynadıgın oyunlar noluyor hıc bır odul amac olmayınca ınsanın pek oynayası gelmıyor acıkcası.
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Sadece exp. geliyor. Başka bir şey gelmiyor, diye biliyorum.
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Bir program aracılığı ile konuşarak oynayın çok eğlenceli oluyor :) Normal kart oyunları nasılsa o şekilde, kendi aranızada turnuva bile olur.

Edit : Bu arada unleash the hounds ile hyenalar arasında nasıl bir sinerji varmış O_o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 10 Şubat 2014; 17:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

An itibari ile 617'si arena, 361'i normal mode olmak üzere 1000 win almış bulunuyorum. 300 gold geldi temizinden 2 arena. birden karşımda 300 gold görünce seviniverdim. darısı başınıza.

not: 12 win'lik practice maceram olmuş.

http://i.hizliresim.com/e5DE1L.png

Kardeş ne kadar zamandır oynuyorsun? bin win ne demek yahu

• abi durmadan yeni hesap açıp duruyorum bir packten bu kadarmı kötü kartlar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

abi durmadan yeni hesap açıp duruyorum bir packten bu kadarmı kötü kartlar çıkar

demin kardeşim oyuna başladı ve ilk destesini açtı alexstartszsda çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

abi durmadan yeni hesap açıp duruyorum bir packten bu kadarmı kötü kartlar çıkar

demin kardeşim oyuna başladı ve ilk destesini açtı alexstartszsda çıktı

banada çıkmıştı alex mallık edip dustlamıştım o anki aklıma ..
  • Kötü Legandery bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Kötü Legandery bence

aslında iyi başlangıç için
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. En azından desteye göre değişir. Magede kaç oyunu onun sayesinde çevirdim.
  • hiç bu kadar eğlenmemiştim arenada. Bi warlock üst üste 2 tur cost 3 more luk minionları oynadı ikisininde damage ini 1 e düşürüp 1-7 lık taunt koydum. Adam debelenip durdu kendi minionlarını yok edebilmek için
  • Arenaya bir ayar şart, az once 1 druid geldi. 4xwrath 2x swamp 3xstarfall 3x druid of the claw vardı. 8 oyun yaptım 6 tanesi druid ile
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Open betadan 1 ay önce başladım ancak final zamanı pek oynamadım. Ayrıca zor bir şey değil ki. Arenaya bir giriyorsun 5-10 win zaten geliyor.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Ben 5 tane holy nova yedim dün akşam aynı priestten :) Oluyor o tip olaylar ama nadiren, benim de huntera 4 tane unleash the hounds geldi mesela.
    Uzun zamandır druid ve rogue görmüyorum arenada paladin, priest, mage den geçilmiyor aralarda tek tük hunter, warlock, warrior, en az da shaman geliyor.

Warrior berserkerlar açısından şanslı olunca çok can yakıyor, mageler klasik zaten ama paladinler çok canımı sıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ben 5 tane holy nova yedim dün akşam aynı priestten :) Oluyor o tip olaylar ama nadiren, benim de huntera 4 tane unleash the hounds geldi mesela.
    Uzun zamandır druid ve rogue görmüyorum arenada paladin, priest, mage den geçilmiyor aralarda tek tük hunter, warlock, warrior, en az da shaman geliyor.

Warrior berserkerlar açısından şanslı olunca çok can yakıyor, mageler klasik zaten ama paladinler çok canımı sıktı.

Arenada paladin apayrı bir şey. Mage ile birlikte arenanın en iyisi diyebilirim. 3. sıraya kimi koyarım şu an pek emin değilim, druid ya da shaman olur ama tahminimce.
  • Aynen, mage ve pala dışındakiler başbaş gidiyor, iyi oynayan yeniyor ama bu ikisine karşı hep diken üstündeyim. Terler akıyor bir tarafımdan yeneceğim diye, tam sevindiğim anda kafama pyro yiyorum veya pala 1-1 lik elamanı 12-9 yapıyor o turda :)
  • Paladine karşı hiç minion bırakmamak lazım yoksa ciddi sıkıntılar oluyor. Mageye de 4'ten düşük hp'li minionları yığmamak lazım. Yapılabilecek şeyler bunlar ama çoğu zaman yetmiyor o da bir gerçek.
  • Mage e karşı en iyi sonuçları hunter ve warlock ile alıyorum ben. (druidde olur bence ama daha arenada kullanamadım) Özellikle warlockun ucuz demonları ve büyüleri çok işe yarıyor.
    Hunterla da aoeye karşılık aoe yapıyorum artık, explosive shot/trap ve multi shot ile. Snake trap,hounds ve hyenalarda güzel harcattırıyor büyüleri elindeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

An itibari ile 617'si arena, 361'i normal mode olmak üzere 1000 win almış bulunuyorum. 300 gold geldi temizinden 2 arena. birden karşımda 300 gold görünce seviniverdim. darısı başınıza.

not: 12 win'lik practice maceram olmuş.

http://i.hizliresim.com/e5DE1L.png

617 Arena galibyeti mi ? Çok iyi valla. Kaçıncı ligdesin :) ?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.