Şimdi Ara

Hearthstone Kartları Basımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler size bir sorun var bilen bilir Hearthstone diye bir oyun var ben bu oyunun bütün kartlarının resimlerini buldum ve toplamda 810 tane kart var bunları kartvizit gibi bir kağıda bastırabilir miyim ne kadar tutar yada sizin bir öneriniz var mı ? Bunların hepsini word dosyalarınada attım bir tane A4 sayfasına 4 tane resim sığıyo daha fazlası sığmıyo boyutunu değiştirmek gerekiyo A4 boyutunda kalın bir kağıda çıkartsam sonra kessem falanda olabilir kısaca bi bilgi verseniz en çokda fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. (A4 olarak çıkarsa 200 sayfa ediyor.)

• napacaksın çıkartıp ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

napacaksın çıkartıp ?

Arkadaşlarımla oynıycam :D ne yapmamı bekliyodun ?
  • imza konu uyumu
  • Götür bir ozalite veya kartvizit basan herhangi bir yere sana söylesinler bu konuda yetkili abiyi konuya çağırıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş oyununu yapmışlar zaten ordan oynayın niye bu fantaziler?
  • Dostum nerden buldun? Ben de ariyordum.Bana da atabilir misin? Benim eniste bu islerde çalışıyor yarin sorayim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Deck OLED Sıfır ürün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Dostum nerden buldun? Ben de ariyordum.Bana da atabilir misin? Benim eniste bu islerde çalışıyor yarin sorayim ben

bende istiyorum dostum pm atarsan sevinirim
  • hiç word e fln atma direk jpeg hallerini at klasörle flash disk e götür bir copy centera, ozalitçiye istediğin boyutları yada a4 kapıda kaç tane istiyorsan söyle orada ki elemana istediğim kağıt kalınlığınıda seçersin hemen 1-2 dk içerisinde keserek teslim eder sana
    ortalama fiyatlar normal ince 80-100 gram kağıda 50-75 Kuruş arası kalın kağıtlarda 1.00 , 1.75 TL arasında değişir
  • Sarmaz o ya reelde kartla oynaması kartların klan canını yediği hasarı bonus kartların verdiği ekstra özellikleri nasıl hesaplıycaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcıdan çıkartıp gri kartonun üstüne yapıştır, bir de arka kapak yap, hem niye tüm kartları çıkartıyorsun, arkadaşlarınla beraber yapın herkes kendisine bir deste çıkartsın kart seçip oyun destesi kaç kartlıksa

• evde bence daha masrafli olur dukkanlar var fotokobi oyle kirtasiye degil o iso yapan dukkkanlar ornek verirsem 4.leventte 2 tane var oyle yerden ordan cikarttir

• HYPNOSER kullanıcısına yanıt
    bir şey söyliyeyim bende bir Yugioh ve Magic oyuncuyusum eğer bir A4 e 4 kart sığıyorsa çıkartsan bile oynayamazsınız zaten çok büyük olur normal şartlarda bir sayfaya 8 ya da 9 tane sığması lazım ayrıyeten çıkarttırabilirsin bir şey olmaz internette bazı kişiler onu 3d yazıcıda yapıyor gerçi ama Türkiye de bulamazsın 3d yazıcıyı o yüzden git kalın bir kağıda bastır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elania

bir şey söyliyeyim bende bir Yugioh ve Magic oyuncuyusum eğer bir A4 e 4 kart sığıyorsa çıkartsan bile oynayamazsınız zaten çok büyük olur normal şartlarda bir sayfaya 8 ya da 9 tane sığması lazım ayrıyeten çıkarttırabilirsin bir şey olmaz internette bazı kişiler onu 3d yazıcıda yapıyor gerçi ama Türkiye de bulamazsın 3d yazıcıyı o yüzden git kalın bir kağıda bastır

Hocam sen de mi kendin basıyorsun kartları? Kötü yanı kendi bastığın kartlarla turnuva gibi etkinliklere katılmak mümkün değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.