Şimdi Ara

Hearthstone Windows 10 da çalışıyormu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün kalktığımda sağ alttaki windows 10 butonunu gördüm ama hearthstone da çalışacağını düşünmüyorum siz yaptıysanız windows 10 da hearthstone çalıştı m?

• Selam Arkadaşlar,
    Bu benim de merak ettiğim ve formlar dan takip ettiğim bir konu idi geçenler de formları dolaşırken gözüme takıldı sizlerle paylaşmak istedim

Hello everybody,
    Last week I "upgrade" my laptop Lenovo y510p from Windows 8.1 to Windows 10. After a few days of BSODs and installing drivers finally seems OK... except Hearthstone - Game crash on start (same on SC2).
    Windows 10 build 9926.
    https://www.dropbox.com/s/3fsiis3o1q58o08/2015-03-06_214838.zip?dl=0 - Dump file
    Ideas, why this is happend?
    Edited by shveps on 3/6/2015 12:00 PM PST

It's unlikely you'll get support from Blizzard on what's going on since Windows 10 isn't released yet. As a beta, they (Blizzard) can't be sure of what's happening or why. And, it may have nothing to do with Hearthstone and, in fact, be other related drivers such as graphics or sound, which also may not be compatible with Win 10 yet.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmq123

Bir gün kalktığımda sağ alttaki windows 10 butonunu gördüm ama hearthstone da çalışacağını düşünmüyorum siz yaptıysanız windows 10 da hearthstone çalıştı m?

Bana da geldi o onu onaylayınca sıraya giriyorsun sadece taa temmuzda release edilecek windows 10. Temmuza kadar da sıkıntısı kalmaz oyunlarla ilgili windows10un büyük ihtimal
  • Orijinal 7,8,8.1 olanlara rezerve etmek için bildirim gelmiş ücretsiz tam sürüm w10 verecekler çıktığında.

Oyun Çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 5 Haziran 2015; 21:56:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 ile birlikte telefonlar, tabletler ve pcler "aynı" olacakmış sanırım. Hal böyle olursa WP'li telefonlarda da oyun oynanabilecektir diye düşünmekteyim.
  • Win 10'da çalışır ama şuanki erken sürümlerde çalışmıyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 için bir aydan az bir zaman kaldı geri sayım başladı herhalde HS için bir sorun çıkmaz ama kurmadan önce formlardan bakmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.