Şimdi Ara

Heavy rain Demo nerede??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demosu psstore larde yok oynayan arkadaşlar nerden indirdiniz avrupada -amerikada 2 hesabım var ikisinde de demo yok???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmurder36 -- 10 Şubat 2010; 21:37:44 >

• O nasil bir oyun ? Turu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

O nasil bir oyun ? Turu ne?

Yarış.Uzay yarışı.Alienlar gemi yapıp yarışıyor.Sürüş fiziği gemi gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmurder36

Arkadaşlar demosu psstore larde yok oynayan arkadaşlar nerden indirdiniz avrupada -amerikada 2 hesabım var ikisinde de demo yok???

Herkese açık bir demo değil.Demoyu indirmek için yapman gerekenleri Heavy rain demo başlığında bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 10 Şubat 2010; 14:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Heaven Rain: The Pod Racer :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Şubat 2010; 14:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

Heaven Rain: The Pod Racer :P

Alıntıları Göster
    dostum public degil di o demo ama bugun cikicak sanirim PSN e aksam.

ayrica forumu arastir biraz oku yazilanlari,demoyu nasil elde edebileceginide ogrenirsin cunku , bu sekilde baslik acmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 10 Şubat 2010; 14:23:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V

dostum public degil di o demo ama bugun cikicak sanirim PSN e aksam.

ayrica forumu arastir biraz oku yazilanlari,demoyu nasil elde edebileceginide ogrenirsin cunku , bu sekilde baslik acmana gerek yok

Alıntıları Göster
    Ben bilinçli olarak demodan uzak duruyorum hatta videolarını bile izlemiyordum heyecanı kaçmasın, zaten az kaldı oyunu her türlü alacağını düşünenler hiç demoya bulaşmasınlar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Ben bilinçli olarak demodan uzak duruyorum hatta videolarını bile izlemiyordum heyecanı kaçmasın, zaten az kaldı oyunu her türlü alacağını düşünenler hiç demoya bulaşmasınlar bence.

Alıntıları Göster
    yarın psn de

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada başlık yanlış yazılmış.Cennet yağmuru...

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

yarın psn de

Alıntıları Göster
    Bence demodan uzak durmaya gerek yok zaten 2 scene oynatıyor. Fahrenheit' ı oynamamış ve bu türü merak eden oyuncuların almadan önce mutlaka denemesi gereken bir demo olmuş. Bir filmin fragmanını izlemek gibi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Bence demodan uzak durmaya gerek yok zaten 2 scene oynatıyor. Fahrenheit' ı oynamamış ve bu türü merak eden oyuncuların almadan önce mutlaka denemesi gereken bir demo olmuş. Bir filmin fragmanını izlemek gibi düşünün.

Alıntıları Göster
    bencede demoyu, oyunu hic bilmeyenlerin kesinlikle denemesinde fayda var,bu oyun herkesin sevebilecegi turde degil ayrica iyi ingilizce bilgisi gerekiyor

• quote:

Tebrikler, ben her türlü alacağım ama yinede duramadım valla indirdim.. İradene saygı duydum gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orctzl

quote:

Tebrikler, ben her türlü alacağım ama yinede duramadım valla indirdim.. İradene saygı duydum gerçekten..

Alıntıları Göster
    Alyenler grubunun son albumu MardinYagmuru yarin tum muzik marketlerde yerini alacak.
    Buda Imza gununden bir kare.
     Heavy rain  Demo nerede??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Z-G-U-R -- 10 Şubat 2010; 15:17:15 >

• quote:

Alyenler grubunun son albumu MardinYagmuru yarin tum muzik marketlerde yerini alacak.
    Buda Imza gununden bir kare.
     Heavy rain  Demo nerede??

Alıntıları Göster
    adam doğru düzgün soru sormuş ne gereksiz şeyler yazmışsınız yaa hay Allah'ım

• quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

adam doğru düzgün soru sormuş ne gereksiz şeyler yazmışsınız yaa hay Allah'ım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bana yardımcı olan ve soruma insan gibi cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

Arkadaşlar bana yardımcı olan ve soruma insan gibi cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

sen onlara bakma demo 11 şubat yani yarın avrupa psn de olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: colibra34

quote:

Tmm arkadaşım teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colibra34

quote:

Tmm arkadaşım teşekkürler.

Alıntıları Göster
    heaven rain diye bi oyun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Alıntıları Göster
    quote:

doğru söyledin film bile denemez

• quote:

Bu arada başlık yanlış yazılmış.Cennet yağmuru...

Bu kadar sallanır bu kadar tutar süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.