Şimdi Ara

Heavy&Trash Metal İçin Pedal Önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar heavy ve trash metalde iyi olan ucuz bir distortion pedal ariyorum, neyi onerirsiniz? Metallica, Megadeth, Manowar gibi gruplarin parcalari icin.Simdiden tesekkurler.

Ibanez GRG 170 ve Ibanez ib10g kullaniyorum, o yuzden dusuk butceli aramaktayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi kullandığım DigiTech Heavy Metal Master'ı öneririm. İkinci elden ucuza bulabilirsin. Bende de cort x-1 var ve cort'un 10 wattlık amfisi bu ikiliyle çok hoş kulağa gelecek biçimde Hangar 18, Holy Wars,Master of Puppets çalabiliyorum. Ayarlarını iyi öğrendiğinde o pedal ile yapamayacağın iş yok ki çok bi ayarı da yok. Dediğim şarkıların yanında Pursuit of Vikings ve Blackwater Park tonlarına yaklaşan tonlar da alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

kendi kullandığım DigiTech Heavy Metal Master'ı öneririm. İkinci elden ucuza bulabilirsin. Bende de cort x-1 var ve cort'un 10 wattlık amfisi bu ikiliyle çok hoş kulağa gelecek biçimde Hangar 18, Holy Wars,Master of Puppets çalabiliyorum. Ayarlarını iyi öğrendiğinde o pedal ile yapamayacağın iş yok ki çok bi ayarı da yok. Dediğim şarkıların yanında Pursuit of Vikings ve Blackwater Park tonlarına yaklaşan tonlar da alabiliyorum.

Sağolasın hocam öneri için. Boss MT2 Metal Zone nasildir peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

kendi kullandığım DigiTech Heavy Metal Master'ı öneririm. İkinci elden ucuza bulabilirsin. Bende de cort x-1 var ve cort'un 10 wattlık amfisi bu ikiliyle çok hoş kulağa gelecek biçimde Hangar 18, Holy Wars,Master of Puppets çalabiliyorum. Ayarlarını iyi öğrendiğinde o pedal ile yapamayacağın iş yok ki çok bi ayarı da yok. Dediğim şarkıların yanında Pursuit of Vikings ve Blackwater Park tonlarına yaklaşan tonlar da alabiliyorum.

Ben de Metal Zone ile arasında kalmıştım gidip denedikten sonra şunu diyebilirim;

HMM'ı Metal Zone ile değil Metal Muff ile karşılaştırsan adil bi' karşılaştırma olur anca. Öyle söyleyeyim. İstersen bi Metal Muff'ın fiyatlarına bak ve gör ne demek istediğimi.

• quote:

quote:

quote:

Ben de Metal Zone ile arasında kalmıştım gidip denedikten sonra şunu diyebilirim;

HMM'ı Metal Zone ile değil Metal Muff ile karşılaştırsan adil bi' karşılaştırma olur anca. Öyle söyleyeyim. İstersen bi Metal Muff'ın fiyatlarına bak ve gör ne demek istediğimi.

Anladim hocam, tesekkurler.

Bu arada pedal bu degil mi?

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=431&gid=188

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim hocam, tesekkurler.

Bu arada pedal bu degil mi?

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=431&gid=188

Evet budur hocam.Boss'un tek güzel tarafı distortion'u ayarlayabiliyor oluşunuz. Digitech'de o ayar yok farkettiğiniz üzere bu bana sıkıntı yaratmadı ama yine de göz önünde bulundurun, objektif yorum yapmaya çalışıyorum.

Bir de DigiTech'de Morph efekti görüyorsunuz sesin şeklini değiştiriyor diğebilirim, nasıl anlatsam, suyun altına sokuyormuşsun gibi düşün amfiyi hoş bi' şey fakat anlatamadım. Denemeden anlaşılmaz fakat cidden çok efektif bir buton.

Ekstra bilgi isterseniz Pm atın hocam çok da kirletmeyelim forumu. Umarım elineze geçer böyle güzel bi' alet de çaldığınız gitardan zevk alırsınız.

• Tavsiyem 2. el MetalMuff almanız yönünde. Yakın zamanda bende almayı düşünüyorum, yok böyle bir pedal. Sıfırı pahalı olabilir fakat ikinci eli 150tl falan bulabilirsiniz. Az daha para biriktirin evladiyelik alın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.