Şimdi Ara

HEDEF 1 MİLYON ÜYE **Ana Konu*** ***FENERBAHÇE***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
10.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEDEF 1 MİLYON ÜYE **Ana Konu*** ***FENERBAHÇE***

SIKÇA SORULAN SORULAR

Hedef 1 Milyon Üye ile ilgili tüm sorularınızın cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

* Üyelik Nedir?

Üye başvurusu kabul edilmiş ve üyelik giriş ücretinin tamamını ödemiş kişiler üyelik sıfatını kazanırlar. Fenerbahçe kartı ile kulübün tüm tesislerinden ve sağlanacak her türlü faydalardan yararlanır. Kongrelere katılabilir; kulüp yönetiminde seçme ve seçilme hakkına sahiptir. Kongreye katılım için yıllık aidat borcu olmaması şarttır.

* Temsilci üyelik nedir ne gibi faydalar sağlar?

Üyelik giriş ücretinin %20 sini ödemek sureti ile temsilci üyelik hakkını elde eden kişidir. Temsilci üye ta gururla taşıyacağı ve özel faydalar sunan bir karta sahip olur. Fenerbahçe kimliği ile kulübün tüm tesislerinden ve sağlanacak her türlü indirimlerden yararlanır.Temsilci üye şubelerde delege seçilmesi halinde kulüp genel kurularda oy kullanılacağı gibi seçme ve seçilme hakkını elde eder. Delegelerin kongreye katılım için yıllık aidat borcu olmaması şarttır.

* Kongrelere kimler, nasıl katılır?

Üye giriş ücretinin tamamını ödemiş üyeler ile şubelerin Yönetim Kurulu başkan ve yönetim kurulu ile seçilmiş delegeler genel kurullara katılabilirler.. Kongreye katılım için yıllık aidat borcu olmaması ve süresi içinde yatırılması şarttır.

* Üyelik ve Temsilci üyelik arasında, bedeli dışında ne gibi farklar vardır?

Üye, kulüp genel kuruluna doğrudan katılma ve seçme – seçilme hakkına sahiptir. Temsilci üye ise şube yönetim kurulu üyesi olması halinde “Doğal Delege” veya şube genel kurulunda Delege seçilmesi halinde merkez genel kuruluna katılma ve seçme seçilme hakkı olan üyedir.

* Üyelik başvurusu için istenen belgeler nelerdir?

Gerek üyelik gerek temsilci üyelik başvurusunda aşağıdaki belgeler tamamlanmalıdır: Belgeler ( formlarda açıkça belirtilmektedir) Müracaat dilekçesi-ıslak imzalı Başvuru formu-ıslak imzalı 1 adet fotoğraf Adli sicil belgesi- Nüfus cüzdanı fotokopisi Türkiye vatandaşı olmayan başvuru sahiplerinden ayrıca Türkiye’de oturma hakkının olduğunu gösteren belge istenir.

* Üyelik başvurusunu nereden yapabilirim?

- Doğrudan kulüp sicil kurulundan
    - Doğrudan Kadıköy şubesinden
    - Şubelerimizden
    - Fenerium mağazalarından (liste için için web sitemizi ziyaret ediniz)
    - Fenerbahçe Derneklerinden (liste için web sitemizi ziyaret ediniz)
    - Denizbank şubelerinden (liste için web sitemizi ziyaret ediniz)
    - İnternet üzerinden, formları indirerek,kolaylıkla yapılabilir.

* 25 Yaşını tamamlayan temsilci üyeler Yüksek Divan Kurulu üyesi olabilir mi?

Yüksek Divan üyeliği yaş ile değil üyelik süresi ile elde edilen bir haktır. Kulüp üyelik şartlarını yerine getirerek genel kurula katılım hakkını elde etmiş üyeler, üyelik tarihinden itibaren 25 yılını doldurmaları halinde Yüksek Divan Kurulu üyesi olma hakkını elde ederler. Temsilci üyelerin Yüksek Divan Kurulu üyeliği süreci üyelik giriş aidatını tamamlayarak üyeliğe geçiş tarihinden itibaren başlar ve üyelikte 25 yılını doldurduğunda tamamlanır. Bunlara ilaveten kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu asil üyeliği yapmış olanlar üyelik sürelerine bakılmaksızın Yüksek Divan Kurulu üyesi olabilirler.

* Üyelik başlama tarihi başvuru tarihi midir?

Yönetim kurulunun üyeliği onayladığı karar tarihi üyelik başlangıç tarihi olarak kabul edilir.

* Üyelik kartımı nasıl alabilirim?

Kargo ile gönderim yapılacaktır. Kartınız hazır olduğunda size kargo ile ulaştırılacaktır.

TEMSİLCİ ÜYE BAŞVURU

Üye giriş ücreti 2.000-TL’dir.

Temsilci üye Tüzükte öngörülen şekil ve koşullarla üyeliğe kabul edilmiş genel kurulda seçme ve seçilme hakkını kullanması tüzüğün 13. Maddesinde öngörülen giriş ücretinin tamamını ödemesi şartına bağlanmış kişiye denir.

Temsilci üyelik için gerekli şartlar ve müracaat şekli:
    - Dilekçe(üyelik) ve form
    - 1 adet fotoğraf
    - Nüfus cüzdan fotokopisi
    - Adli sicil belgesi

Temsilci üyelik müracaat formlarında referans olarak Temsilci üye, Şube Yönetim Kurulu Kulüp üyelerinden olabileceği gibi boş olarak da bırakılabilir.

Müracaat: Müracaatlar doğrudan Kulüp merkezine veya hedef1milyonuye.com sitesinde belirtilen Başvuru Noktaları’na yapılabilir.

Yukarıda belirtilen üyelik müracaat sahipleri tüzüğümüz 6/2 de açıkça belirtilen unsurlardan herhangi birisiyle tanımlanması halinde kulübe üye olamazlar.

ÜYE BAŞVURU

Üye giriş ücreti 10.000-TL’dir.

On sekiz yaşını bitirmiş, fiil ehliyetine sahip bulunan ve tüzükte öngörülen amaca katkıda bulunabilecek yetenek ve niteliklere sahip ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi kulübe üye olabilir.

Üye, üyelik için tüzükte öngörülen şekil ve koşulları yerine getirmek sureti ile Fenerbahçe Spor Kulübü üye sıfatını kazanan kimsedir.

1. Üyelik için gerekli evraklar ve müracaat şekli:

İstenen evraklar:
    - 1 adet fotoğraf
    - Adli Sicil Belgesi (6 ay geçerlidir.)
    - Üye müracaat formunda hakkınızda bilgi alınacak kişiler kısmına; en az iki kulüp üyemizin imzası

Müracaat: Müracaatlar doğrudan Kulüp merkezine veya hedef1milyonuye.com sitesinde belirtilen Başvuru Noktaları’na yapılabilir.

2. Üye Eş ve Çocuk Statüsünden Yararlanma:

Kulüp üyeliğinde 10 yılını doldurmuş üye eş ve çocukları giriş ücretinin % 20’sini ödemek sureti ile üye olabilirler (Tüzük md. 12)

Üye Eşi için istenen evraklar:
    - 1 adet fotoğraf
    - Asıl üyenin (eş) nüfus cüzdan fotokopisi
    - Formda; üyenin referans imzası

Üye çocuğu için istenen evraklar:
    - 1 adet fotoğraf
    - Asıl üyenin nüfus cüzdan fotokopisi
    - Formda; asıl üyenin referans imzası

Bu üyelik müracaatları doğrudan kulübe yapılmalıdır.

3. Fenerbahçe Eğitim ve Öğretim Kurumlarında öğretim görmüş olanlar giriş ücretinin % 20 sini ödeyerek üye olabilirler.
    1.bölümde istenen evraklara ilaveten Eğitim kısmında en az 4 yıl eğitim görmüş olduğunu gösteren belge gerekmektedir.
    Bu müracaatlar doğrudan Kulübe yapılmalıdır.

4. Olimpik veya olimpik olmayan bir spor dalında amatör olarak spor yapmış olanlar. Üye giriş ücretinin %10’ unu ödemek sureti ile üye olabilirler.
    1.bölümde istenen evraklara ilaveten Tüzük 12/2-a da belirtilen şartları yerine getirdiğini gösteren belge gerekmektedir.
    Bu müracaatlar doğrudan Kulübe yapılmalıdır.

Yukarıda belirtilen üyelik müracaat sahipleri tüzüğümüz 6/2 de açıkça belirtilen unsurlardan herhangi birisiyle tanımlanması halinde kulübe üye olamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 5 Aralık 2017; 12:7:37 >

• Gerçekten kiskanilasi bir uygulama. Bizim takim yapsa ayni gün başvururum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • Ne para kırarsınız haaaa

• Hadi inşallah.
  • 10000 liraya uyelik mi? Hadi ordan bir kulup bir taraftari bu kadar da soymaz arkadaş

• 10 bin TL ise üyelik ve eğer başarırsak tam 1 milyar TL giriyor kulüp kasasına.

Euro olarak ; 349.8 Milyon Euro

Zor ama başarırsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira olsa olurdu, 1000 olsa yine olurdu belki ama 10.000 çok be hacım

• quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

100 lira olsa olurdu, 1000 olsa yine olurdu belki ama 10.000 çok be hacım

valla 1 milyon zengin fenerbahçeli vardır diye tahmin ediyorum 4 5 yıl sonra bile devam ederse şayet bende olurum üye
  • Üye olunca ne oluyor, hadi diğelim fazladan verecek 10bin liram var neden harcayayım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

valla 1 milyon zengin fenerbahçeli vardır diye tahmin ediyorum 4 5 yıl sonra bile devam ederse şayet bende olurum üye

Bu yorumu ciddi mi yazdin ?

• HEDEF 1 MİLYON ÜYE **Ana Konu*** ***FENERBAHÇE***

HEDEF 1 MİLYON ÜYE **Ana Konu*** ***FENERBAHÇE***
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

quote:

ne var ki yorumumda ?

10 bin tl büyük para çok büyük bir para değil

asgari ücretle geçinmiyorsan şayet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne var ki yorumumda ?

Ben diğer yorumun için dedim. Ülkemizde bir milyon zengin fenerli olduğunu dusunmuyorsun gerçekten dimi.

Bu proje bir hayalidir. Değil bir milyon on bini geçerse bbuyuk olay olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne var ki yorumumda ?

Ben diğer yorumun için dedim. Ülkemizde bir milyon zengin fenerli olduğunu dusunmuyorsun gerçekten dimi.

Bu mesajı alıntıladım 15 gün sonra lazım olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne var ki yorumumda ?

alla alla ?

hayal mayal proje projedir

gerçi sana niye cevap veriyorsam amacın belli trollemek zaten

1000 de geçmez sen mutlu ol yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

10000 liraya uyelik mi? Hadi ordan bir kulup bir taraftari bu kadar da soymaz arkadaş

Ne soymasından bahsediyorsun?
    Büyük kulüpler böyle olur ve oluyor da

• valla takımda adam akıllı bir yönetim olsa çok rahat ulaşılır bu rakama ama işte bu yönetim varken parayı çarçur edeceğini bile bile para bağlamam
  • ev aldım borcu bitsin 10 papel verip üye olacagım bence cok para degil 10.000
    Ha 10.000 cok diyorsanız 2.000 olana basvurun
  • Taraftar kartlar bile 1 milyon satmiyor cok zor bu şartlarda.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.